בלינצ'ס עם גבינת שמנת שהוכנו לנר 1
בלינצ'ס עם גבינת שמנת של חנהל'ה 8 יחידות החומרים: לבלינצ'ס: 6 כוסות חלב 6 ביצים 12 כפות שמן 3/4 כפית מלח לערבב היטב - אני clcl עושה זאת במיקסר) להוסיף : 3 כוס קמח רגיל - ולערבב היטב. 3/4 כפית שמן למלית: 3 קופסאות גבינת שמנת (אני clcl השתמשתי בגבינת נפוליאון) 2 שמנת מתוקה 2 שקית אבקת סוכר (100 גרם) גרד משני לימונים קונפיטורת תות שדה מתוצרת LIDO (ממש בטעם ביתי) אופן ההכנת הבלינצ'ס: 1. לחמם המחבת + השמן, כאשר חם לשפוך את השמן. 2. ליצוק תערובת הבלינצ'ס (כ- 7/8 מצקת מרק) ולטגן משני הצדדים. אופן הכנת המלית: 1. להקציף גבינת השמנת + השמנת המתוקה + אבקת הסוכר. 2. לאחר ההקצפה להוסיף ידנית גרד משני לימונים. אופן הרכבת הבלינצ'ס: 1. למרוח בחלק התחתון ממלית הגבינה (לא להגזים) + 1 כפית לא גדושה של קונפיטורת תות השדה. 2. לקפל הבלינצ'ס לחצי (החלק הלא מרוח על החלק עם המלית) - ואז לקפל לרבע. מקור המתכון: חנהל'ה אםן נשאר מילוי ניתן להקפיא ולהשתמש בפעם הבאה
בלינצ'ס עם גבינת שמנת של חנהל'ה 8 יחידות החומרים: לבלינצ'ס: 6 כוסות חלב 6 ביצים 12 כפות שמן 3/4 כפית מלח לערבב היטב - אני clcl עושה זאת במיקסר) להוסיף : 3 כוס קמח רגיל - ולערבב היטב. 3/4 כפית שמן למלית: 3 קופסאות גבינת שמנת (אני clcl השתמשתי בגבינת נפוליאון) 2 שמנת מתוקה 2 שקית אבקת סוכר (100 גרם) גרד משני לימונים קונפיטורת תות שדה מתוצרת LIDO (ממש בטעם ביתי) אופן ההכנת הבלינצ'ס: 1. לחמם המחבת + השמן, כאשר חם לשפוך את השמן. 2. ליצוק תערובת הבלינצ'ס (כ- 7/8 מצקת מרק) ולטגן משני הצדדים. אופן הכנת המלית: 1. להקציף גבינת השמנת + השמנת המתוקה + אבקת הסוכר. 2. לאחר ההקצפה להוסיף ידנית גרד משני לימונים. אופן הרכבת הבלינצ'ס: 1. למרוח בחלק התחתון ממלית הגבינה (לא להגזים) + 1 כפית לא גדושה של קונפיטורת תות השדה. 2. לקפל הבלינצ'ס לחצי (החלק הלא מרוח על החלק עם המלית) - ואז לקפל לרבע. מקור המתכון: חנהל'ה אםן נשאר מילוי ניתן להקפיא ולהשתמש בפעם הבאה