בליץ' אובה מספר 2 *_*

JeeChan

New member
בליץ' אובה מספר 2 *_*

ראשית הערה קטנה, אובה או בכינויה האנגלי ova, פירושה original video animation (בארץ לא משודרות אובות של סדרות אנימה). שם האובה יהיה : Bleach Sword Frenzy (ואל תשאלו אותי על משמעות השם, כי אין לי מושג 0__________O) דבר ראשון האובה הזאת תהיה סיפור שלא מופיע בסדרה, בדיוק כמו הסרטים של פוקימון שלא היו קשורים לעלילה של האנימה באופן ישיר. העלילה תספר על בחור רשע חדש בשם באיישין. איצ'יגו, רנג'י והיטסוגאיה ילחמו ברשע החדש וזאת תהיה הפעם הראשונה באנימה שיראו את רנג'י לובש בגדים נורמאליים *_* *צרחת שמחה פאקצית* =]. להיטסוגאיה יהיה קשר כלשהו בעברו עם באיישין. שונסויי (מפקד פלוגה 8), יוראיצ'י, סוי פונג (מפקדת פלוגה 2) ומשפחתו של איצ'יגו גם יופיעו באובה. אורך האובה, יהיה כ-30 דקות, ולפי שמועות הסוף הולך להיות מעניין ודרמטי. הנה עוד כמה תמונות מהאובה: http://www.bleachsp.com/media/Img-Nw/ova2boc.jpg

KiaritChan

New member
זה נשמע ממש ממש טוב ^-^

אני אראה אתזה מתישו XD.. אולי אחרי שאני אצליח להגיע לפרק 40 וכו'..XD ולמה הכוונה בגדים נורמאלים? *מדמיינת את רנג'י בבגדים סטייל מאנה* OO;. אה.לאחשוב.תתעלמו ממני ^_^;

Neon taichou

New member
יש תאריך יציאה?

ופתאום קלטתי שאין רוקיה. -בוכה- למה היטסוגאיה?! למה הוא קשור?! T_T

JeeChan

New member
התאריך ליציאה הוא

ב18 - 19 בדצמבר. באותו זמן יתקיים פסטיבל Jump festa 2005, בו ישדרו את הפרק =], אני מאמין שכמה ימים אחר כך *_* נוכל להוריד את זה D:.

KiaritChan

New member
ממתי אנחנו חוליי סכרת? O_O;

אנחנו פשוט ניפול על הרצפה ונדמם מהאף ;;..או מחורים אחרים X: [לא אמרתי אתזה..>>]

Ichimaru Gin

New member
היטסוגאיה רנג'י ../images/Emo99.gif למה איצ'יגו

שיחליפו אותו בגין *אמן*

M E S H Y

New member
מאיזה פרק כדי לראות בלי לחטוף ספוי-

-לרים,לפי דעתכם? אני רק בפרק 38,כדי לי לראות? אני לא רוצה לחטוף גל ספויילרים,עד עכשיו בקושי ראו את היטסוגאה...
מה נראה לכם?

Evilink

New member
אם זה יוצא ב19.12 אז

אני מניח שתצטרכי להגיע לפרק האחרון שישודר עד אז(לפי חשבון שלי 64 *,*) .כדי שתזדרזי

0Onegaineko0

New member
נשמע לי כמו פילר שיהרוס את העלילה..

מעניין אם אני היחידה שחושבת ככה >_>

Violettecat

New member
אני לא מסכימה!

לרוב דברים כאלה הם פילר ששווה לראות,ממש כמו הסרטים של אינויאשה,שהם פילר מהסוג הכי איכותי שקיים,פילר מהסוג הזה לא יכול להרוס את העלילה,הוא רק משבח אותה. לא כל פילר הוא רע,בבליצ' לרוב הפילרים הם טובים,פרק 46 של בליצ' מלא בפילרים ,אבל הוא יותר טוב מהמקבילה שלו במנגה.

Ichimaru Gin

New member
בגלל ששתיכן אדומות והשם שלכן ארוך

זה נראה כאילו את מגיבה לעצמך XP

ThePiper

New member
וגם.. וגם...

נחמד מדי פעם לצאת מהעלילה הרצינית והמדכאת... פילרים גם נותנים הזדמנות להרחיב על האופי של הדמויות ולהכיר אותן טוב יותר, מה שבמסגרת העלילה קצת קשה לעשות. את האובה הקודמת לא ראיתי אמנם, אבל אני בטוח אראה מתישהו (היא יצאה בג'אמפ פסטה של 2004). חוצמזה, רנג'י+איצ'י+היטסוגיה אף פעם לא מזיק P:

Neon taichou

New member
הפילר הקודם...

לא היה ממוריז אין דה ריין? כאילו, חלק מהסדרה? כי זה מה שקראתי.

למעלה