בליץ (איזו שאלה כמובן)

מאיר72

New member
בליץ (איזו שאלה כמובן)

שלום, התחלתי לראות את הסדרה מפרק 30 ומשהו, אם אפשר לדעת את סיפור המסגרת ומי נגד מי בערך, תודה.

c881

New member
אז ככה עד פרק 30

יש איזה ילד גינגי שרואה רוחות רפאים. מסתבר שרוחות הרפאים מתחלקות לשניים, רוחות "+" ורוחות "הולו". ה"הולו" הן "+" שנטרפו על ידי "הולו" אחר או "+" שנתקע בעולם הזה, קשור למקום מסויים ואם הזמן הרוח מדרדרת באיכותה עד שנהפכת ל"הולו". יש בחורה רוקיה, מלאכית מוות שתפקידה לשלוח את רוחות ה"+" לעולם הבא ולהלחם ברוחות "+". יש עוד הרבה מלאכים שכאלה, רק כנראה שהם לא עומדים בקצב. "הולו" נמשך לאנשים עם אנרגיה רוחנית גבוהה, נגיד הגינגי המדובר שרואה רוחות. במהלך קרב רוקיה נפצעת ומכיוון שהגינגי היה עקשן היא ניסתה להעביר אליו חלק מכוחותיה כדי שיוכל להלחם בעצמו, רק שהוא שאב את כל כוחה, נלחם וניצח. בא לשכונה מלאך מוות חדש. משם, מסתבר שהגינגי משפריץ אנרגיה לכל הכיוונים, משפיע על החברים שלו וגורם גם להם לראות רוחות, בורח משיעורים כדי לחסל רוחות "הולו" ורב עם אבא שלו, כל פעם שהם נפגשים. רק מה? מסתבר שהמלאכים לא ממש אהבו את הרעיון שהכוחות עברו לגינגי, נקרא לו קורוסאקי, למען הקיצור. שלחו 2 מלאכים בכירים להחזיר את רוקיה לעולם הרוחות, בדרך חסמו את יכולתו של קורוסאקי להשתמש בכוחות שקיבל מרוקיה וחזרו הביתה. פה נגמר הסיפור. זהו שלא. קורו שלנו הוא בחור החלטי, הוא עוזר לחבריו, ממש בחור כארז, אז הוא מתאמן עם זרים ולומד לשחרר את הכוחות שהיו עצורים בו ורץ עם חבריו לעבר עולם הרוחות כדי לחפש את רוקיה. אני חושב שפה בערך זה פרק 30. תהנה.

מאיר72

New member
תודה רבה,

אחלה סידרה (ואני אומר את זה ממרומי גילי המופלג -טוב כאן זה מופלג - 36)

Ihavenonick

New member
18

וזה עוד עם התוספת שלי ושלך
וטוב לדעת שאני לא הכי זקן פה

JeeChan

New member
לא ממש, אני עוד מעט 21, אז 3 שנים זה לא כזה

הבדל גילאים ענק ם:

למעלה