בליץ' אנימה פרק 146

burhtk1

New member
../images/Emo58.gif

החליפו לחבורה של נל את הקולות Oם, חוץ מהקול של נל עצמה. נל חמודה XD גונבת לאיציגו את זאנגטסו. ובאמת יש לה את הקול של זאתי ממיסלף;יורסלף Oם הרגו אותי המבטים המוזרים שהם עשו כאשר הם הבינו שאיציגו הוא שיניגמי. וזה רק אני או שהם מלא קטעים בפרק שהיו שונים במנגה? למשל הקטע שהם הבינו שהוא שיניגמי שבמנגה היא על הראש של התולעת ובאנימה זה היה על החול.. ההולו חול היה לדעתי יותר מדי חזק, ללא אפשרות להשמידו. וכנראה שפרק הבא אנו חוזרים לפילרים \: לפחות ראינו את נל מדברת עם ג'ין בסוף הפרק XD

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif

ואי, זה היה פרק טוב! טוב מדי!XDD זה היה כלכך מצחיק נל והחבורה קולטים שאיצ'יגו לאלאלא סליחה איטסיגו XD שיניגאמי, ואי זה הרג אותי והקטע שנל שואלת את איצ'יגו מה היחסים שלו עם רוקיה ואי זה היה פרק מעולה!XD D:

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif

עכשיו הבנתי מה הבעיה בזה שיש לנל את הקול של זאתי ממיסלף;יורסלף... גאד.... ~Big boobs...~ הקול שלה מעצבן >>>> לקח לי לראות את הרואו ואת הפרק עם הסאב כדיי איכשהוא להתרגל לקול שלה.. XD חוץ מזה אהבתי את הפרק ^____^ נל והאחים שלה מצחיקים בטירוף!! וכל כך אהבתי את הקטע שאיצ'יגו רץ לרוקיה ורנג'י והם מרביצים לו... XDDDDDDDDDDDDDDD וכשנל אומרת לרוקיה "מה מערכת היחסים שלך עם איצי'גו?".. XDDDDD כל כך צחקתי.. למרות שעצבן אותי שהשמור חול הזה חזר לחיים.. =\ אם לא יתנו לרוקיה פעם הבאה להרוג אותו לבד אני ממש אכעס עליהם! דיי לעשות אותה חלשה >>>>> ולסיום: "איטסיגו!!!"

Goggle Girl

New member
זה לא קשור לכוח ../images/Emo58.gif

נו מה, איצ'יגו צ'אדו ואישידה תקפו אותו כולם ביחד והם לא שרטו אותו, זה הופך אותם לחלשים? הוא פשוט אלמנט טוב בסביבה שתורמת לחוזק שלו, זה הכל. רוקיה אולי הקפיאה את החול החיצוני אבל ברגע שהקרח נשבר הוא הצליח לברוח וספג עוד חול מהסביבה.

Noya Nyan

New member
אומג XDD ../images/Emo58.gif

זה הפרק הראשון שבו מראים את נל, וכבר יש כלכך הרבה קטעים של נל/איצ'יגו? XDD יאי~
היה פרק טוב. אני אוהבת הואקו מונדו! ;;;; 333> פרק הבא = פילר.

אוקיי ../images/Emo58.gif

פרק נחמד כזה, הקול של נל קצת מעצבן אותי XD אבל
למנגה הם ממש רמזו על זה שנל היא אספאדה @_@ כאילו, גין אומר כזה "רק לאספאדות יש צורה אנושית... הא, יש לך צורה אנושית!" ואז כדי שזה לא יהיה שקוף לחלוטין הוא כזה אומר "יש גם כמוך" ז"א= אספאדות לשעבר. אבל עדיין, כבר עכשיו לרמוז לזה?!

למעלה