בליץ' המחזמר *_* DDDD: *התלהבות*

JeeChan

New member
בליץ' המחזמר *_* DDDD: *התלהבות*

לבליץ' יצא מחזמר D: לאלו שמכם שיצא להם לראות מחזות זמר של פרינס אוף טניס, השחקן שמשחק את מומו צ'אן, עושה את רנג'י *_*. המחזמר יצא כבר ביפן, והוא יצא לדיוידי ב20/12/05, וכנראה בסביבות הזמן הזה הוא יצא גם לאינטרנט. כרגע אין לי מספיק פרטים לגבי מה יקרה במחזמר. אם אתם מעוניינים לראות תמונות של השחקנים, תוכלו למצוא זאת בלינק הבא: http://www.nelke.co.jp/flier/BLEACH/musical.html וגם כאן : http://pierrot.jp/title/bleach/event02.html

KiaritChan

New member
איזה חמודים! O_O

מה 20.12?! זה יותרמידי זמן ;;..אוף ;;.. וזה סתם ניחוש,אבל די בטוח שהוא יהיה מבוסס על כמה פרקים.>>.. זהנשמעלי הכי הגיוני,ככה גם היה במחזמר של פרינסאובטניס ושל..אמ..שכחתי O:.. אנימחכה לזה כ"כ O.O

keep smiling

New member
מגניב םם; ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

רוקיה נראית די עצבנית כזה, כאילו היא הולכת להוריד למישו את הפרצוף. םם; אמאל'ה. ]:

Fay Wood

New member
הוו מאגניפפ *____* ../images/Emo168.gif

המ. רוקיה מעוותת XD הו, זה נשמע כלכך מאגניב *.*

ThePiper

New member
חחח שמעתי על זה...

אבל לא ידעתי שיעשו את זה שחקנים אמיתיים O3O חחחח זה בטח יהיה משעשע, את זה אני חייבת לראות XD

Lust chan

New member
יאאא, איזהחמודים *-* ../images/Emo135.gif

מעניין אם עד ה20/12/05 אני אספיק להשלים את כל הפרקים של בליץ' ולהפסיק לפגר מאחור O.O

Neon taichou

New member
הו מיי גוד! קראתי על זה!

כל כך סקסי! T____T אייזן כזה חמוד XDDD רק חבל שבקישור לא כתוב מי זה מי. T_T

OferKkK

New member
חחח XDD

גדול! מעניין איך הם מתכוונים לעשות הולו (עם היה).. ומה עם צ'אדו?יש כלל יפנים שחורים? X__x יש רק שחומים קצת... חחח היטסוגאה נראה כמו זקן שם XD איצ'יגו יצא מגניב,אינויאה ורוקיה יצאו מכוער,אואראה נראה כמו נער יותר מאשר כמו מבוגר וזהו בערך... אהבתי איך שהם עשו את הסאול סאיילר
ואיפה אישידה? בכול מקרא זה נראה אדיר,חח אני יוריד את זה עם יצא לזה תרגום... למישהו יש מוסג כמה זמן זה הולך להיות בכלל? X__x

sasuke girl

New member
אני אהיה אוריהימה יפה יותר!

>> *חייה באשליות* << *הולכת לבכות בפינה*

Sheiz

New member
מאגניב ^_^

למרות שכבר ידעתי על זה, אבל זה מגניב ^_^ אני מחכה שיצא ולהוריד ^^

dark max

New member
בעצם היטסוגאיה, הינאמורי, רנג'י

ואורהרה די דומים, אבל השאר בכלל לא!!! והסול סלייר של איצ'יגו, לא דומה!!! ורוקיה, אני היחידה שחושבת שזו פשוט בובה מכוערת הרבה יותר מידי? לאוריהימה תקעו מבט דפוק ולא אכפת לי מה תגידו זה לא צ'אד. לגבי ביאקויה אי אפשר להיות בטוחים כי הראש שלו מוטה, אבל אני בטוחה בדבר אחד: הוא לא טוב כמו המקור! דרך אגב, זה לא אייזן, המשקפיים שונים לחלוטין. והאחרון נראה לי גין, וזה רק בגלל שאני לא זוכרת דמות אחרת עם שיער כסוף קצר. בקיצור, בעעעעעעעעעעעעע!!!

Neon taichou

New member
מתאים לאוריהימה המבט הפקאצי XDD

צ'אד דווקא דיי חמוד, אבל לא צ'אדי מספיק. מה לעשות שכל היפנים קטנים וחמודים. ואני בטוחה שרוקיה לא עד-כדי כך מכוערת ושזו סתם תמונה גרועה. כי אם הם יעשו רוקיה מכוערת... ><!!11 -שולפת חרב פלסטיק-

למעלה