בליץ' מנגה 291

burhtk1

New member
../images/Emo58.gif

חה! נל מתגלה כאקס אספדה מספר 3 ונראה כאילו מספר 5 הוא צעצוע בשבילה D: נראה כאילו היא מחבבת את איצ'יגו (שנשאר המום מתגלית המספר שלה) ותהיה איתו :) רק לי היא נראת חמודה יותר מאוריהימה? Oם

Noya Nyan

New member
סגגגגג. ../images/Emo58.gif

טוב, תשכחו את כל מה שאמרתי שבוע שעבר. XD נל באמת מגניבה. XDD ואם מתלעמים מהעובדה שהיא חצי ערומה, אז אפשר לחיות עם העלילה. >__>" לול, איצ'יגו כנראה חטף התקף לב לשנייה. המבט שלו כשנל החזיקה אותו היה כלכך משעשע. XD וגם אוריהימה הייתה מופתעת~ אומג, נל הייתה מספר שלוש. O: ודונדוצ'קה ופאש קוראים לה "נל-סאמה". XDD נל-סאמההה~ מעניין מה קרה לה ולמה היא הודחה מהאספדה. O: (ארג, קובו תפסיק כבר להשאיר אותנו עם שאלות פתוחות!!
) ... אנשים עכשיו הולכים לאהוב איצ'יגו/נל הא?~ אבל אבל אבל, נל/נוייטורה FTW!!!

burhtk1

New member
D: ../images/Emo58.gif

נראה לכם שאחרי הקרב אולקיורה יחזור והיא תלחם נגדו? וכן, כבר משבוע שעבר התחלתי לסגוד לאלוהי הנל\איצ'יגו XD היא נראת כל כך חמודה ובמיוחד כאשר היא החזיקה באיצ'יגו ההמום ובהתה בו ^_^

Noya Nyan

New member
DD: ../images/Emo58.gif

אוה~ אני כלכך רוצה שאולקיאורה יחזור. XP אני רוצה שהוא יחזור ויקח את אוריהימה חזרה איתו~ ציפיתי בכלל שהוא יהיה זה שיביס את נוייטורה, אבל נראה לי כבר שנל הולכת להביס אותו. XD וואה. אם חושבים על זה... נל יותר חזקה מאולקיאורה! ס__ס" O: ... נל/איצ'יגו. XDD אהבתי אותם יותר כשנל הייתה קטנה ולולית!
סגדתי להם מפרק 272 אומשהו. אבל עכשיו זה סתם... לא יודעת. מעצבן אותי. XDD שקובו החליט להפוך אותה לפלייבוי גירל~ >: היא עדיין נראית חמודה אבל, אני מסכימה. XDD

פחח ../images/Emo58.gif

איצ'יגו מופתע יצחיק אותי בכל מצב XD פרק ממש נחמד! פחדתי שהוא יהיה לא משו, אבל בסוף הוא היה ממש אחלה נויטורה חוטף חזק <.< והיו כמה תמונות ממש יפות בפרק (כשנל ירתה בחזרה את הקרו *.* או שגילו את המספר שלה) מעניין אבל מה גרם לה לפרוש מהאספדה, כי משום מה המספר נשאר, לא כמו אצל גרימי שהורידו לו את המספר בצריבה על העור. ונכון כל ארנקר הוא סוג של בע"ח? אז למה נל היא כבש? XDDD או לפחות ככה הקרניים שלה נראות XD או שיש לזה קשר למחלקה ההיא שבאה לכל הארנקרים המובסים? כי גם להם יש קרני תיש/כבש כאלה.... נחמד. ועכשיו איפה אולקי שלי? >: ושלא נדבר על הולואיצ'י ;; פינטזתי על הופעה שלו הפרק, אבל אני מניחה שיקח עוד מלאאא זמן עד שזה יקרה <.<;

למעלה