בליץ מתחיל להיות קצת חסר מטרה לטעמי

Kage Bunshin

New member
בליץ מתחיל להיות קצת חסר מטרה לטעמי

אין ספק מבחינתי שבליץ זו האנימה האהובה עליי אחרי נארוטו אבל בזמן האחרון זה מתחיל קצת לשעמם ואני לא מדבר על הפילרים , כלומר הקטעים שבין קרב לקרב הם משעממים ותכלס לא קורה בהם משהו מיוחד ...וחוץ מזה ש-155 פרקים ויש רק אוייב אחד עיקרי הלא הוא אייזן ...לפי מה שזה נראה אין הרבה לעלילה לאן להתפתח ....חוץ מזה שהם מכניסים לכל פרק מלא שטויות כאלה קטנות בין הדמויות שלפעמים זה ממש לא הכרחי.. אבל יכול להיות שאני טועה אבל בהשוואה לנארוטו שאתה יכול להגיד לעצמך שוואלה יש כמה דברים שאתה יכול לצפות אליהם כמו אורוצ'ימארו אקאצוקי וסאסקה וקיובי ולהגיד וואלה מה יקרה איתם , בבליץ יש רק את אייזן שכל היום יושב ומגרבץ וההולואו של איציגו שגם הוא מתחיל לשעמם ...

Goggle Girl

New member
ההיפך הוא הנכון, ידידי

מה לעשות שבליץ' היא לא האנימת שונן שבה הקרבות הם המרכז. במקום זאת יש פיתוחי דמויות ואינטראקציה ומחשבות של דמויות וקונספירציות מאחורי הקלעים והתפתחויות אחרות כשהקרבות הם רק המעטפת שונן של אופרת סבון משובחת. עם כל הכבוד לקיובי, היה אפשר בקלות לתת לנארוטו מקור כוח אחר שהיה הרבה יותר הגיוני, לא פוטנציאל כל כך מבוזבז (היצ'י >>>>>>>>>>>> קיובי), ויוצר בעיתיות (יופי שנארוטו יתום שנוא כשכל הכפר משחק איתו כל הזמן בפלאשבקים ואוהב אותו). במקום לחשוב שיש הרבה נקודות עלילה, בואו נודה בעובדה שלקישימוטו אין מושג מה הוא עושה D: ושיפה מאוד שעכשיו אחרי כל השנים האלה המנגה שלו נהייתה טובה סוף סוף, אני עדיין לא מתכוונת להשלים את הפער. לעומת בליץ' שאחרי מה שראיתי בכמה פורומים אחרים אני מאוד רוצה ם,ם

ShimiChan

New member
נראה לי ש...

בליץ' הרבה יותר טוב מנארוטו, במלא מובנים, אחד הדברים זה הקרבות הזורמים, בבליץ' אתה תמצא פלאשבק רק פעם אחת מקסימום 3 פעמים בפרק אחד, בלי שום חזרות, נארוטו זה פלאשבק אחד גדול כמו תקליט שבור ואת האמת? זה לא מעניין לראות נארוטו, זה מתיש! בליץ' לדעתי יעבור תפנית כי אפשר לראות שאיצ'יגו בכלל לא ברמה של אייזן[עם כל הכבוד] ושוב,בהשוואה לנארוטו, אייזן כנראה יהפוך להיות האורוצ'ימארו הבא אז, בליץ' לדעתי טוב הרבה יותר מנארוטו ותאמין לי, השטויות הקטנות האלה שהם מכניסים פשוט גומרמים לעלילה להיות יותר...בליצ'ית ויותר משעשעת, כמעיין אתנחתות קומיות

JeeChan

New member
מסכים עם הדעות שמעליי ^^; ../images/Emo58.gif

בליץ' זה סדרה קצת שונה מסדרות שונן אחרות. זה אומנם עוסק בלנצח את הרע הגדול ולהציל את העולם [או במקרה הזה את קאראקורה ואת אוריהימה], אבל הרבה מהסדרה עוסקת דווקא בפיתוח הדמויות, בסיטואציות שהם צריכים למצוא את עצמם [רוקיה בקרב מול הבן אדם הכי חשוב לה שהיא עצמה הרגה], איצ'יגו שעם כל הכוח שלו, לא מתקרב כרגע לאייזן ובמנגה הוא בכלל במצב קשה בפרקים הנוכחיים. הסיטואציות האלה, הבעיות של הדמויות ברצון להשיג כוח להציל את חברם, ולא תמיד זה מצליח להם, זה מה שמייחד את בליץ' ועושה אותה מאוד יפה. לא קראתי/ראיתי עדיין את העלילה הנוכחית בנארוטו שינפודן, לכן אני לא אשפוט את נארוטו, כי לא רוצה לפלוט שטויות ואני אישית מאוד אוהב את העלילה של נארוטו אז אין לי משו רע להגיד עליה. לדעתי סך הכול בליץ' סדרת אקשן טובה, הפרקים האחרונים היו באנימציה מעולה והקרבות רק משתפרים עם הזמן. ואישית לי בבליץ' לא כל כך ברור מה יקרה הלאה, כך שתמיד אני במתח למרות שלפעמים קורים דברים צפויים.

המ

גם אני התחלתי לחשוב שהוא פשוט מורח את זה מפרק לפרק, אבל משהו שקראתי שלשום בלייב ג'ורנל גרם לחשוב שאולי הייתי חושבת אותו הדבר על סאגת סול סוסייטי, אם הייתי קוראת אותה עכשיו בפעם הראשונה. *ענבר מתחרה בקיקיו בעינייני מיתה קימה לתחייה שוב ושוב*

למעלה