בליץ 24\7

LathniSexy

New member
בליץ 24\7

כנראה שבליץ כזאת סידרה טובה עד כדי כך שהמוח שלי חושב עליה 24 שעות ביממה, או שסתם נסרטתי. גם אתם נכון :) ?

Violettecat

New member
אני כל כך מכורה, ש....

1. אני קמה על הבוקר ושרה את "הוקי בושי" 2. אני שותה תה רק עם תחתיות לכוסות של בליצ' 3. אני מקפצצת בבית עם בובת רנג'י באייקון עשיתי שטיפת מוח לעשרה אנשים לפחות על הסדרה.

Violettecat

New member
כשעבדתי בדוכן של גיא

קיבלתי את התחתיות לכוסות, ואת הבובת רנג'י הקטנה והחמודה קניתי ב"אוטאקו" החנות שבדיזינגוף. עקרונית רציתי פלושי של רנג'י אבל לא היה להם....

../images/Emo15.gif עבדת בדוכן של גיא?! מזליסטית!

אני אפילו בקושי מצליחה להתקבל למצעד פורים של היער בתור איזה אלפית/דיווה (שימו לי סלוטייפ על האוזניים, גרבי ברך, שמלה לבנה, ואיזה כתר פרחים מוזר על הראש ותאדם- אנוכי להיות אלפית. דיווה אותו דבר רק עם שמלה וכנפיים בצבע ירוק) שתסתובב בקניון ותחלק עלים צבועים בזהב הו משהו דומה
לכמה אנשים יש את כל המזל בעולם....

הא! זה כולמ!../images/Emo15.gif

אני מפעילחה ת'סטיריאו על הבוקר על שירי בליץ' אחרת המוח שלי לא מתניע! ואתמול חלמתי שיש יורוסי. על ספוגנייה ענקית. (כן, כן אין קשר)

גמני ^^

והצלחתי למכר את 2 חברות שלי ^^ הם מתחננות לדיסקים ממני XD ורבות מי תקבל קודם P: הגעתי למצב שאני מתחילה לדבר עם חברה שלי על קטעים מהסדרה, ולצחוק רק מלהזכר בזה XD שלא נדבר על זה שיש לי על האמפי את כל השירים, כל אחד בגרסה מקוצרת ומלאה, והוקי בושי אפילו 5 פעמים ^_________________^ ואני מציירת איציגו על דפים, מחברות, שולחנות...... בליץ זה כיף D:

Neon taichou

New member
למה יש לך את הוקיבושי 5 פעמים? XDD

בכל מקרה! בכל בוקר אני קמה, מוחצת את הבובתאיצ'י הנסגדת שלי, שמה את האמפי ושרה עם כל השירים של בליץ' במה ביפנית עילגת {חוץ מאלה שאני לא אוהבת <_< חעחע} ויש לי גם שירים מהביט קולקשן!!11 D: ואני גם אוהבת את השיר Buried Myself Alive כי זה השיר שהשתמשתי בו בקליפ יורוסוי שלי אז כל פעם שאני מקשיבה לו אני עושה "יורוסויייייייי", וכל הזמן אני כותבת פאנפיקים ועושה פאנארט {אפילו באמצע הסיור היום ==;;} ואני יותר אובססיבית מכן! XP

^^"

כי זה שיר יפה, ויש לי 60 שירים בתיקיה איתו אז כדי שזה יחזור הרבה פעמים תקעתי את השיר הרבה פעמים....בהתחלה, באמצע ובסוף.... היו לי יותר, אבל לא נשאר מקום לשירים אחרים ונאלצתי למחוק 2 הוקי בושי <.< יש לך בובה ._. אני גם רוצה >< עכשיו כולם יתחילו להשתגע ולנסות לשכנע את כולם מי הכי אובססיבי לבליץ XD

JeeChan

New member
הו *_* מדברים על מי מיכר לבליץ' ?

אני מיכרתי דמויות מפתח בפורום D: את אתי צ'אן :] ואת אנבי צ'אן :] ובקרוב באקי צ'אן :]

אמרתי פעם,

אני אגיד את זה שוב: אור איש נחמד ^_^ יפה מצדך למכר אנשים לבליץ XD אבל נכון זה כיף? אח"כ הם כ"כ מודים לך על זה ^^ ויש עם מי לדסקס על זה D:

dark max

New member
נממ ../images/Emo11.gif

יש לי מכעט את כל השירים והמנגינות שאני אוהבת על הMP. פוסטר של ביאקויה ושל רוקיה/איצ'יגו ובקורב אני אקנה מנגה ולפליז או איך שלא קוראים לזה

למעלה