בליצ' כאגדת ילדים

coral chan

New member
בליצ' כאגדת ילדים

(יאי,הכתום הראשון שלי! ^_^_^) ממ..חשבתי שנשכתב את העלילה לאגדת ילדים,משהו בסגנון: 'ואז הנסיכה רוקיה נלכדה בצריח הגבוה ביותר בטירה של מחוז סול סוסייטי O: וחמשת האבירים שלנו יצאו לחלצה' בגלל שאני גרועה בהתחלות (וגם באמצעיים ובסופים ובכל דבר ^^'')אני נותנת את הכבוד ההתחלה למישהו אחר.. זה יכול להיות משעשע,אוליDD:

MichelleLev

New member
XDD.. אני גרועה האמת

שלגיה וחמשת הגמדים XD אני מחורפנת להלהלהלה

"היה היה..

פעם לפני הרבה הרבה שנים נער אדמוני בשם איצ'יגו. איצ'יגו לא היה נער רגיל כיוון שיכל לראות משהו שאף אחד חוץ ממנו לא היה מסוגל, הוא היה מסוגל לראות רוחות.." נאמ אין לי דמיון.. תמשיכו מפה..

מי הזמין דמיון כפול וקולה?

את. כי לי יש מספיק מוזה מטורפת שביל שניים-שלושה אנשים. לפחות כרגע- כשאני שומעת שירים יפים. ועכשיו להמשך. איצ'יגו היה יתום מאם- בגלל שכשהוא היה קטן מפלצת רצחה אותה למול עיניו- והוא נשבע לנקום. יום אחד הוא פגש לוחמת מסתורית ששמה היה רוקיה. רוקיה שמעה את סיפורו ורצתה לעזור לו לנקום את מות אימו האהובה.

Violettecat

New member
ממשיכה... (הסיפור שלך ממש טוב ניצן)

והלוחמת רוקיה העניקה לו כוחות במתנה,אך אבוי,זה נוגד את החוקים הבלתי ניתנים לערעור של גילדת הלוחמים,ולכן שני אבירים ,האחד אחיה שחור השיער של רוקיה,והשני ידידה אדום השיער של רוקיה,באו לקחת את רוקיה בחזרה לממלכה ,כדי לכלוא אותה בצינוק.

המשך ו../images/Emo58.gif

כשאיצ'יגו שמע על זאת הוא היה נחוש להצילה, מאחר ואת הצרות הוא הביא על ראשה. ויחד עם ידידיו- לוחמת אלפית עם כוחות-פרחים, לוחם-קשתות מהמערב, ענק למחצה רב עוצמה, ובלווי של אשת- חתול שהכירה את האזור היטב הם יצאו למסע אל עבר הממלכה הרחוקה להציל את רוקיה.

0Onegaineko0

New member
אומייגוד! זה כל-כך מומוטארו XD

"בדרכם להצילם את הלוחמת, גילו הם את הכפר הקרוב שם פגשו רוכב חזירים שחור שיער. אבל אותו רוכב חזירים, שונא אבירים! ובגלל שאיצ'יגו אדמון השיער שלנו קיבל כוחות אביר, רוכב החזירים שנא אותו. אבוי לאבירינו הנמרצים. אבל זה לא היה צריך להפריע להם! כי הם היו בדרך למכשפה שבצפון הרחוק של הכפר! O=" טוב, לט יודעת אם זה קצת יותר מדי ^^ הרגשתי במצב רוח לכתיבה P=

Violettecat

New member
ממשיכה! יאי האגדה שלנו גאונית!

למזלם הרב של איצ'יגו ופמלייתו,המכשפה היא אחותו הגדולה של רוכב האבירים וחברה של אשת החתול,ולכן המכשפה הסכימה לעזור להם לחדור אל הטירה. לאחר מאמצים רבים, הלוחם המהולל איצ'יגו והפמליה הלא פחות מהוללת שלו חדרו אל הטירה.

ממשיכה ^^

אך אבוי! מכורח הנסיבות החבורה האמיצה נאלצה להתפצל ל4 כיוונים מנוגדים. כעת על כל אחד לפלס לו דרך למרכז הטירה, לצריח הגבוה ביותר שם מוחזקת הנסיכה רואיקה. אך המשימה נעשית קשה אף יותר, כאשר 13 לוחמי הממלכה המובחרים ביותר ופמליותיהם ניצבים בדרכם לצריח.

ממשיכה../images/Emo15.gif

בתחילה איצ'יגו ורוכב החזירים שחור השיער התפצלו- כל אחד לדרכו- כששני לוחמים נלחמים בהם- אך אלו היו לוחמי דרג נמוך בלבד. שני הלוחמים נוצחו- אך לא נהרגו- כי הלב של איצ'יגו ושל רוכב החזירים לא נתנו להם להורגם על שמילאו את פקודות מפקדם.

למעלה