בלית ברירה אני חייבת למסור את הכלבה שלי לאימוץ

Ortalefrat

New member
בלית ברירה אני חייבת למסור את הכלבה שלי לאימוץ

היי חברים, בבקשה לא לשפוט אותי כי גם ככה קשה לי עם ההחלטה שאני נאלצת לקבל.עד כה גרנו בבית קרקע ואימצנו שני כלבי לברדור מדהימים שהיו ברשימת המתה.(דון זכר בן 3 וחצי ולונה נקבה בת שנתיים וחצי)לצערי אנחנו נאלצים לעזוב את הבית ולעבור לדירה קטנה בשכירות שבה בעל הבית לא מאפשר גידול בעלי חיים.לשמחתי הצלחתי למצוא בית חם לדון אך ללונה עדיין לא מצאתי פתרון ואני נאלצת לעזוב את הבית עד סוף ספטמבר הקרוב.אני לא מסוגלת לחשוב על האפשרות למסור את לונה לצער בעלי חיים מבלי לדעת מה יעלה בגורלה אך מצד שני לא מתאפשר לי להחזיק אותה.לונה כלבה מדהימה, אוהבת ילדים אך זקוקה לבעלים מסורים שיוציאו אותה לפחות פעמיים ביום כי יש בה המון אנרגיה והיא רגילה למרחבים.היא מסתדרת מעולה עם כלבים אחרים,פשוט מדהימה וחכמה.פרסמתי מודעה ביד 2 אך לא קיבלתי אף פניה. האם יש עוד מקומות שבהם ניתן לפרסם? אני מוכנה למסור איתה שק של פרו פלאן, מלונה ענקית של כתר ורצועה. היא עברה את כל החיסונים וכמובן שהיא מעוקרת.תודה רבה על העזרה

Bogen2

New member
בצב"ח ימיתו אותה!

תתחילו להגיע איתה לימי אימוץ של אס או אס.

בתקווה שתמצא בית מסור!

yaelofer

New member
בצב"ח ת"א יש סיכוי של 90% ומעלה שימיתו אותה.

מודעות כמו שלך ממש בלתי נתפסות. זה שאתם עוברים לדירה בשכירות זה בסדר גמור, אבל הדבר המתבקש והאלמנטרי הוא לחפש דירה שבה בעל הבית מסכים לבעלי חיים בדירה, ויש כאלו!!! יש אפילו דירות טובות כאלו. בדיוק כמו שלא תשכרו דירה שבה בעל הבית לא יסכים שהילדים שלכם ייכנסו כי ילדים קטנים מקשקשים על הדירות ומתלכלכים בבוץ, כך גם לא שוכרים דירה שבה בעל הבית לא מסכים לכלבים, וגם אם נגמרו ל הדירות הטובות (מה שלא נכון) מתפשרים על הדירה (שגם כך היא לא שלכם אלא בשכירות) ולא על הכלבים!!
כמו כן, אף פעם אין לדעת לאן תתגלגל הכלבה שלכם. לידי גר זוג שאימץ לפני שנים כלב שנזרק מביתו בדיוק מאותה סיבה שבה אתם זורקים את כלבתכם. הכלב במשפחתו החדשה גר כל חייו בחצר עם רצועה של מטר, ללא יחס, ללא טיולים, מלא קרציות, ובסופו של דבר נלקח ע"י בעליו החדשים להרדמה כי נמאס להם.

למעלה