בלי באסה

Neutrophil

New member
בלי באסה../images/Emo8.gif

שלום, קוראים לי תום ויש לי OsteogenicSarcoma (סרטן העצם) כבר שנה ו3 חודשים (אנד קאונטינג...). מחלה שבדרך כלל לא חוזרת חזרה אצלי כבר פעמיים, וכנראה גם פעם שלישית. כשאני חוזר לסצינה הנוראית לפני שנה, כשהרופא אמר לי את מה שאמר, אני עדיין מקבל חררה...ולמרות שעברה שנה אני עדיין נכנס לסרטים של "איך זה קרה לי?", אמנם פחות ופחות....אבל זה קורה. היום הרופא אמר לי שבעקבות מיפוי עצמות, MRI ו-CT שעשו לי נמצא עוד פעם מוקד באותו מקום שרק לפני חצי שנה הוצא משם מוקד אחר (סרטן עצם זה מנייאק רציני. לא רק שמקבלים כימו בצורה אגרסיבית, גם סכין ניתוח חייבת להכנס לתמונה). המוקדים הקודמים אגב היו בעצם הבריח ובשוק, והחזרה עכשיו, למרות שכלום עוד לא בטוח (אני אדע רק אחרי ביופסיה), היא בשוק, באותו מקום. למה אני משעמם אתכם עם כל זה? כי אני אבוד עצות. אני כבר לא יודע מה לחשוב....ונמאס לי להלחם. אני נקרע בין שני קולות שקוראים לי מצד אחד לא להכנע, ומצד שני להרים את הדגל הלבן. פעם אחת - בסדר. פעם שנייה - קצת בהלם אבל בסדר. פעם שלישית?!? אחרי כל כך הרבה רעלים, וכל כך הרבה חורים בגוף, וכל כך הרבה חתכים? קצת מרגיש כמו איוב... אפילו הבטחתי לעצמי שאתחיל לאמין שוב באלוהים, אם תוצאות הביופסיה יהיו שליליות (אני עובר אותה מחר). למרות זאת, ולמרות הבלאגן שיש לי עכשיו במוח, אני יודע שאני לא אוותר. אני חושב שיש איזו מכניקה מסוימת של הנפש, שבה היא לא מקבלת דברים קשים באותו רגע, אלא נותנת להם לשקוע קצת, וכך לתת חופש פעולה מינימלי להגיון. לכן אני יודע שאין לי ברירה אלא לקחת את זה יום אחרי יום, שעה אחר שעה...וכבן אדם שאוהב לחייך, אני משתדל להשאיר אותו על הפרצוף - למרות שזה קשה מאוד עכשיו. אז תמשיכו לחייך אנשים, כי החיים יפים

rubber duck

New member
היי תום

בוא נתחיל מזה שכבר התמודדת פעמיים וניצחת ועכשיו יש פעם שלישית מה לעשות : זו בחירה שלך מהיכן להתחיל גם כאן אתה אדון לעצמך אם עוד לא קראת אז גש לספרים של ל לואיז היי מעבר להיום מעניינים ומדריכים לגישה מסוימת לחיים יש בהם רשימה של בעיות רפאויות ותסמיני נפש קרא וראה אולי אחד התסמינים חוף למחלתך וגם אליך אישית נסה לשנות אותו וראה להיכן זה יוביל המון אושר ובריאות שרון

אמונה עצמית..

היי תום, למרות כל היאוש שמסביב ראיתי במכתבך אופטימיות רצינית וכנה. חשוב שתדבוק באופטימיות הזאת ותאמין קודם כל בעצמך כי אתה הוא הלוחם וכוח הלחימה הוא שלך ואני רואה לפי מיכתבך שיש בך הרבה כוח... לא תמיד אנו מעריכים את הכוח שיש בתוך נפשינו, אבל יש שם הרבה כוח... טוב מאוד שאתה שומר על חיוך, לחיוך יש עוצמה גדולה, וצחוק בריא, מרפא... אם לא את הגוף, לפחות את הנפש...
שירה.

Neutrophil

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

תודה לכם. עושה לי טוב בלב לראות אנשים שיצאו מהמחלה. נותן לי תקווה. בקשר לספרים טובים - לקחתי את ההמלצה שלך ומיהרתי לאמאזון. אני קורא עכשיו את It's not about the bike של לאנס ארמסטרונג, וזה בהחלט מהווה לי מקור מסוים של כוח. אני יודע שההחלטה היא שלי, ושאין לי ברירה אלא להלחם, אבל ספרים כאלה בהחלט עוזרים לך להתמודד. ספר נוסף ממש טוב הוא Excuse me, your life is waiting! של Lynn Grabhorn. שירה - אני מאמין אדוק בכך שלהרגשה טובה יש השפעה ישירה על המצב הפיזי. לא רק כתוצאה משחרור אנדורפינים - משכך הכאבים הטבעי, אלא גם כאקט של ריפוי. מסויים. כשיורדים לי הספירות, עולה לי החום ואני מרגיש (הרגשה, כמובן שאני מרגיש חרא בספירות נמוכות, אבל הכוונה היא פה לנפש) חרא, אני ישאר שבועיים תחת אשפוז עם פטריות בכבד ובריאות. כשאני מרגיש טוב, אני יכול ללכת הביתה כעבור יומיים, ולשתות בירה עם החבר'ה. אה, עברתי היום את הביופסיה, ולמרות שביופסיות מחט לא כואבות, זו כאבה לי בצורה היסטרית. הרופא הזריק לי פעמיים הרדמה מקומית, ועדיין הרגשתי אותו עובד. כנראה לרגל שלי כבר נמאס שחותכים ודוקרים אותה...
אבל חפיף, כאב פיזי הוא דבר זמני ושולי, עליו אני יכול להתגבר. תודה רבה רבה לכם על התמיכה.

rubber duck

New member
יפה יפה ../images/Emo24.gif

הספר של לאנס ארמסטרונג הוא בהחלט דומגא מדהימה ליכולת האנושית ולאמונה שעלינו להאמין בעצמינו הספר במיוחד בגירסה האנגלית הינו חוויה בפני עצמה ומעבר לכך לראות את ארמסטרונג בתחילת אלפ דואז 2004 היה פשוט מדהים ( הביט אחורה ואמר לכולם שלום ולא להתראות ) המשך כך הכאבים יחלפו החיים ישארו שרון

אביתר27

New member
קבל ../images/Emo24.gif ו ../images/Emo13.gif

על העבר ההווה וגם בשביל העתיד. התמודדויות לא פשוטות. תאסוף עכשיו הרבה הרבה כח (קל להגיד קשה לבצע). זה הזמן בפתחה של שנה חדשה לקוות לטוב. ותשמור על האומץ והחיוך לא כל אחד בר מזל שיש לו את זה. שנה טובה, אביתר

ליMור

New member
היי תום,,,

קראתי אותך קראתי ייאוש קראתי גם אופטימיות קראתי המון רצון לנצח,, וכמדומני,,,,אני לא טועה,,,,נכון ? המון כח חיוך על הפנים חוזק נפשי,,, הם אלו שיעזרו לך להלחם,, מאחלת לך ים של בריאות המון אושר וחיוך על הפנים ואם תרשה לי ,,,, אצרף גם,,,,

Neutrophil

New member
היי

הי אנשים! שוב תודה מכל הלב על התמיכה שלכם. אתם לא יודעים עד כמה זה יכול לעשות טוב. רק רציתי לומר שאני הולך מחר לרופא לקבל את הגזר דין , אז תחזיקו לי אצבעות!! בכל מקרה אני מצפה לגרוע ביותר, כך שאפילו אם הוא יגיד לי שהחרא חזר המכה תהיה פחות כואבת. עעם הרבה אהבה, תום

למעלה