בלי להעליב את אוהבי עברי

Spirocerca Lupi

New member
בלי להעליב את אוהבי עברי

השיר שלו ... זה לא אותו דבר מלבד הגעגוע אחד השירים המעצבים שיש!!!! עדית ....כפרה עלייך ... נראה עכשיו אם מישו לא יגיב להודעות שלי !

הדרוש.....

את בהחלט צודקת שזה שיר עצוב... רוב השירים בדיסק החדש שלו הם רגועים ושקטים כאלה... אבל זה שיר מדהים... אין ספק.... והנה... אני הגבתי... מה? זה לא מספיק?

dsol

New member
רשמת

מעצבים....... יענו עושים עצוב לא מעצבנים אות אחת מאוד חשובה

dsol

New member
אני יודע

קראתי את מה שהיא רשמה בתגובות בגלל זה רשמתי שהאות שנפלה לה מאוד חשובה במובן של המילה

dsol

New member
לא מסכים איתם

השיר הזה הוא אחד השירים הטובים שיש (מבחינתי בכל מקרה) אני אישית מלא קשר אליו ומאוד התחברתי אליו

טולייצ

New member
לא מסכימה

שיר נפלא אחד הטובים מהדיסק החדש

טולייצ

New member
דודי זו זכותה

כל אחד מגיב למילים אלו ואחרות באופן שונה ומחליט להתחבר בצורה זו או אחרת,מה הבעיה
פלורליזם רולזזזזז

dsol

New member
לא אמרתי שלא

פשוט מעניין אותי למה היא חושבת ככה חייבת להיות סיבה זה לא שסתם מתחשק לה לשנוא את השיר

שישיץ

New member
../images/Emo31.gif לא מסכימה

אחד השירים הכי טובים באלבום שגם מצוין בעצמו.

kotegit

New member
עזבי אחד הטובים

עברי בעצמו קרא לדיסק על פי השיר הזה כנראה שבכלל הוא מסמל המון בשבילו השיר הזה.

Spirocerca Lupi

New member
שיר קיטצ ...

ומעצבן ,אבל מה לעשות זה מה שאני חושבת !!!! ...וכמו שעדית אמרה על טעם וריח אין מה להתווכח !! יאללה שבוע נפלא לכולם

ברררר

New member
דאאאי תגידי שתא צוחקת!

מותק שלי, בתור אחת שבאמת מעריכה את השירים של עברי אני יכולה להגיד לך כמה דברים על סוגיית השיר "זה לא אותו דבר" השיר טחון, זה כן, אבל מעצבן? לעולם לא! אולי מעצבן שלמרות שאתה זה שאוהב את עברי עוד מהחיתולים כולם מזמזמים את השירים שלו, אבל השיר קיטשי? זה מדבר על החיים שלו, אם תסתכלי לעומק תראי כמה הוא יפה. אני אישית בהתחלה מאוד לא התחברתי- עכשיו, דווקא די כן. בין היפים האלבום? לא הייתי אומרת אבל בהחלט שיר מוצלח מאאאוווודדד

למעלה