בלי ליפגוע באף אמא גם אני אמא חשוב להחזיר

paz555553

New member
בלי ליפגוע באף אמא גם אני אמא חשוב להחזיר

את גילעד שלנו מהר הביתה אני לא מקנה באמהות השכולות שאלוהים יתן להם הרבה כוח ושלא ידעו יותר כאב לעולם אך גילעד חיי ומשפחתו חייה מתה ובמצב זה ניתן כן להפסיק להם את הכאב ולהחזיר להם חיוך הוא ילד כמו כל ילד יקר שחשוב למשפחתו בעיקר ולמדינה בכלל הוא כמו כל ילד של כולנו אוהבים אותך גיעד

"הוא כמו כל ילד של כולנו"

אולי יום אחד תביני שגם למי שאת לא מחשיבה בתור הילד שלך יש זכות לחיות. ואז תביני שכשאת משחררת לחופשי מאות רוצחים משחרים לטרף בשביל ילד אחד, את פוגעת בזכות החיים של הרבה ילדים אחרים, שגם הם בני אדם, גם אם את לא מחשיבה אותם בתור הילדים שלך. בינתיים, רק תקווי שהמחבלים שישתחררו ירצחו רק אנשים אחרים ולא את הילד שלך, כי מבחינתך (כמו גם מבחינת כל שאר האגואיסטים של "עיסקה בכל מחיר") רק זה חשוב. נ.ב הילד שלך כבר יודע באיזה חלק של האוטובוס כדאי לשבת אם יעלה עליו מחבל מתאבד? רמז: התשובה נמצאת באמצע שנות ה-90 ובתחילת שנות ה-2000, בפעם האחרונה שהמחבלים האלה הסתובבו ברחובות.

paz555553

New member
נשמה אין ספק שאנחנו בדילמה רצינית ואני כואבת

נכון מאוד מה שאתה אומר וזה כואב עוד יותר אפילו אנחנו בדילמה כואבת מאוד מאוד אני מיזדהה עם כל הכיוונים כל ילד או נשמה יקרה לנו לפי דעתי קשה לי להיות נחרצת ולתת את הדעת כי זה נושא קשה כואב ומכריע לגבי כל הצדדים וזוהי ממש דילמה קשה מנשוא קל לי להבין ליכאוב אים כל הצדדים קשה לי להעמיד את עצמי בשום צד כי כל הנפשות הפועלות כאן צודקות וכואבות ליבי ליבי איתכם מי יתן ובורא עולם יתן לכם את הכוחות להיתמודד ולימצוא את הדרך הנכונה אמן

אם אתה כזה פטריוט ומומחה ביטחון תתגייס לשב"כ חבל שיפספסו מוח אנליטי נדיר כמו שלך במסגרת המלחמה בטרור. עוד גאון..................

y a u l a

New member
מוח כזה

עדיף שיהיה ברשימת ה"מוחות הבורחים" של מדינת ישראל ואת הרעיונות המצויינים שלו ייתן באיזו יבשת אחרת...

למעלה