בלי לעורר מחלוקות - סתם בשביל

p a l o m a

New member
בלי לעורר מחלוקות - סתם בשביל../images/Emo8.gif

הבידור.. אדם שרוצה לביע רעיון ואומר כל הזמן את המילה "אני" אני".. זה מפריע לכם? זה אומר עליו משו לדעתכם?? אתם שמים לב לכך?? עכשיו , מי בתקשורת.. שרינו, נציגנו בממשלה... וכו' וכו' אומר הכי הרבה "אני" כשמראיינים אותו.. זה לא פוליטי! על כן נראה לי שמותר לעשות שאלון כזה כאן.. ואנימו ... מרשה לך למחוק את זה לא מקובל לשאול שאלות כאלה. בפורומים אחרים "לא עושים חשבון" בלהזכיר שמות של "יודענים" (והם מהזה מבסוטים מזה - הידוענים...סלבריטיס...)

אפי 7

New member
פלומה - מי שמרוכז באני שלו לא

מרוכז באני של אחרים. מנסה לתפוס את הבמה עם האני העצמי, ואלה בדרך כלל אנשים שלא מקשיבים לאנשים מולו, אלא כל הזמן חושב - מה אני אגיד - וזה כנראה נובע דווקא מרגשי נחיתות. לא יודעת, סתם העליתי הרהור. אפי

bimbo.

New member
אני מתפלאת על השאלה של פלומה../images/Emo2.gif

מה זאת אומרת "מי בתקשורת אומר הכי הרבה "אני""? כ-ו-ל-ם אומרים הכי הרבה "אני". ולמרות שחשוב מאוד לדעת מה קורה במדינה, הרי כשמתחילים פוליטיקה אני עוברת לערוץ אחר. אין לי כוח לתשבחות העצמיות. ובאשר לעצם השאלה, כמו שאפי אמרה - מי שמרוכז בעצמו, לא מעניינים אותו האחרים. חד וחלק!!!

p a l o m a

New member
אפי בימבו.. אני (אני=../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif) יש לי

דעה מי אומר אבל הכי הכי הרבה "אני" ביניהם.. הולכת עכשיו לבזבוזים (גימלאצ"ית או לא...) נמשיך להתשרשר אם איש לא יקלע לרעיון שלי בדבר נומארו אונו.. אכתוב את שמו בסוף השרשור... באייי.. בזבוז נעים לי...

בת אל 7

New member
קרה לכם פעם שרציתם לכתוב,ופתאם

הרגשתם שהבאר חרבה? אנוכי לא יודעת היכן להפיל את עצמי והיכן להשתחל אלך לשבת בשמש ולקרוא ביי

bimbo.

New member
כבודים וכבודות נכבדות!../images/Emo69.gif../images/Emo68.gif

מהיום המלה "אני" יוצאת מלכסיקון הפורום. מה דעתך כבודכם/ן?

p a l o m a

New member
נו, איש לא מנחש למי הכוונה?../images/Emo6.gif

מי אומר "אני" בכל מילה שניה או שלישית כשמראיינים אותו??.....

בן אליעזר היה נוהג לגמגם

אני אני אני אני אני אני..... שמעתי שהוא עבר סדנה?

p a l o m a

New member
מיכה רגב ! ניחשת!! פואד !...לא עבר|

סדנא.. אולי עבר אותה אבל הציון שקיבל הוא בלתי מספיק...רק הבוקר התראיין אצל גבי גזית.. מרב "אני" לא שמעתי כלום מעבר לכך... וואו כמה אפשר? אני ..אני..אני..אניי....

אנימו

New member
פלומה+מיכה - טוב שהבהרת. אני שברתי

את הראש כי חשבתי שמיכה מתכוון לאליעזר בן-יהודה...
מן הסתם טרם התאפסתי וקוראת חצאי דברים....

p a l o m a

New member
לביבי יש כל כך הרבה יועצים ..../images/Emo13.gif

שהעצה הראשונה שנותנים לו: "לא להשתמש במילה אני"... כל פסיכולוג מתחיל יודע לייעץ את זה....ככה שהוא לא יאמר "אני" "מעבר" למכסה המקובלת...

למעלה