שמלת תחרה1 Well-known member 10/7/24 #6 נכתב ע"י Harrington: צפה בקובץ המצורף 109252 לחץ כדי להרחיב...
M mיטלמן Well-known member 9/7/24 #2 הייתי מצפה שתוריד בהתחשב במה שקרה. אבל זו רק אני, לך יש שיקולים אחרים שלא ברורים לי.
Harrington Well-known member מנהל 9/7/24 #3 נכתב ע"י mיטלמן: הייתי מצפה שתוריד בהתחשב במה שקרה. אבל זו רק אני, לך יש שיקולים אחרים שלא ברורים לי. לחץ כדי להרחיב... ואילו אני הייתי מצפה (ואולי מקווה זאת מילה מתאימה יותר) שפעם תחרגי ממנהגך ותתייחסי עניינית במקום לחלק ציונים לאחרים ורק לתקוף. אבל מסתבר שהשיקולים שלך וכו׳. מיצינו.
נכתב ע"י mיטלמן: הייתי מצפה שתוריד בהתחשב במה שקרה. אבל זו רק אני, לך יש שיקולים אחרים שלא ברורים לי. לחץ כדי להרחיב... ואילו אני הייתי מצפה (ואולי מקווה זאת מילה מתאימה יותר) שפעם תחרגי ממנהגך ותתייחסי עניינית במקום לחלק ציונים לאחרים ורק לתקוף. אבל מסתבר שהשיקולים שלך וכו׳. מיצינו.
Harrington Well-known member מנהל 10/7/24 #5 נכתב ע"י mיטלמן: הזוי, אין מילים. איפה הקשר בין מה שכתבתי לתגובתך? לחץ כדי להרחיב... ארשה לעצמי להניח שרוב הקוראות והקוראים הבינו מצוין את ההקשר (אפילו לא מן הנמנע שאת ביניהם על אף שכתבת אחרת ) . בריאות.
נכתב ע"י mיטלמן: הזוי, אין מילים. איפה הקשר בין מה שכתבתי לתגובתך? לחץ כדי להרחיב... ארשה לעצמי להניח שרוב הקוראות והקוראים הבינו מצוין את ההקשר (אפילו לא מן הנמנע שאת ביניהם על אף שכתבת אחרת ) . בריאות.