בלי נושא

Xx ofek xX

New member
בלי נושא

אני בת 13, והתחלתי להתאמן באקרובטיקה רק לפני שנה וחצי. לפני זה הייתי שחיינית כמה שנים ובכלליות גם לפני זה הייתי די טובה בספורט. כרגע אלמנטים שאני מצליחה לעשות זה - עמידת ידיים(זה נקרא אלמנט בכלל?), דניש, סלטה וגלגלון. היום המאמן שלי אמר לנו שעוד מעט יש תחרות ואנחנו יכולות לבוא לראות והוא סיפר לי מה בגיל שלי אני אמורה לדעת, גם קודם ידעתי שאני לא טובה יחסית לגילי כי התחלתי בגיל מאוחר אבל לא ידעתי שאני אמורה לדעת עוד כל כך הרבה דברים! השאלה שלי היא אם נראה לכם שאני יצליח להגיע לדברים רציניים למרות הגיל המאוחר שהתחלתי ? סליחה אם ההודעה יצאה קצת לא ברורה או משהו כזה

התקדמות ביחס לגיל

שלום לך נשמע מדברייך שאת ספורטאית בלב ובנשמה. כל הכבוד לך שאחרי שנה וחצי בלבד למדת לעשות דניש וסלטה ואני בטוחה שעוד הרבה אלמנטים נוספים. סימן שאת די טובה באקרובטיקה ואוהבת את הענף, ולכן כדאי לך להמשיך להתמיד, בלי קשר לרמה שלך ביחס לאקרובטיקה תחרותית לגיל שלך. כתשובה לשאלתך, נשאלת השאלה מהם בעינייך "דברים רציניים". אני בטוחה ב-100% שאם תתמידי, את תתקדמי ותלמדי עוד המון תרגילים חדשים וקשים, למרות שהתחלת בגיל 13. יחד עם זאת, לא בטוח שתוכלי אי פעם להשתוות למתעמלת שמוכשרת בדיוק כמוך, אך התחילה להתעמל בגיל 5-6. זה פער של 7 שנים של עבודה קשה. אך כמובן שתמיד יש הפתעות ואפילו ניסים, ומאחר ובפורום לא ניתן לראות אותך (לא ניתן לראות כיצד את מתעמלת) לא ניתן לאבחן את הפוטנציאל שלך. דווקא אקרובטיקה הוא ענף קל יחסית, שאפשר להשתלב בו גם בגיל מאוחר, בתור בסיס ("מרימה"), או בהופעות ראווה. לסיכום, אני ממליצה לא להתעסק בשאלה לאן את יכולה להגיע, אלא פשוט להתעמל ולהנות מההתעמלות- ולאן שתגיעי- תגיעי! בהצלחה

אמא לה3

New member
לא יכולת לנסח את התשובה טוב יותר

מסכימה עם כל מילה שלך, נועה. אם כי, קצת תמוהה בעיניי דרך ההתקדמות של הילדה, דניש -כן וגלגלון??? מה עם ערבית או בכלל, קפיצת ידיים? טוב, בכל מקרה שיהיה לך הרבה הצלחה, אם זה כמו שאת כותבת, את תצליחי.

Xx ofek xX

New member
תודה..../images/Emo13.gif

התכוונתי שאני בת 13 עכשיו ושהתחלתי בגיל 11 וחצי בדברים רציניים התכוונתי לתחרויות ארציות וכאלה אבל אני לא חושבת שיש סיכוי.. בכל מקרה את ממש צודקת, אני נהינת מאוד מההתעמלות ואני ימשיך בלי שום קשר.
ל-אמאלה3 , אני לא עושה גלגלון מושלם והתחלתי ללמוד גלגלון בערך לפני חודש אבל אני מחשיבה את זה בתור דבר שאני יודעת כי המאמן שלי אמר לי שזה טוב. ולא הבנתי מה את אומרת בקשר לערבית וקפיצת ידיים ? התחלתי קפיצת ידיים על טרמפולינה אבל אני לא מצליחה לעשות את זה בנתיים.. תודה על התשובות

אמא לה3

New member
שלום לך,

דניש וסלטה הם אלמנטים יחסית מתקדמים למתעמלת מתחילה, קצת הופתעתי לקרוא שאת מבצעת אותם, אך לא מבצעת גלגלון או אלמנטים פשוטים יותר. בתגובה שלך לנועה, ציינת שאת עובדת על טרמפולינה ולכן זה כבר יותר הגיוני (אני חשבתי שאת מתכוונת לביצוע האלמנטים על הקרקע). בכל מקרה, הרבה הצלחה בהמשך, נראה שיש לך המון רצון להתקדם. אשמח אם תמשיכי לעדכן אותנו על ההתקדמות שלך...(אני אוהבת בנות שמתחילות להתעמל בגיל מאוחר, זה סימן שזה בא מאהבה אמיתית לענף)

למעלה