בלי נושא

בלי נושא

"ועכשיו כשאין שמיים רק עננים של חוסר ודאות ונדמה שאין סיבה לחיות אם אין סיבה למות... לפעמים אני פוחדת להגיד לך(לכם) את האמת לפעמים זה כמו הסוף נרדם לרגע באמת..." מרגישה בתוך סערה בוערת מבפנים כבר יצאה לי הנשמה... אין כוח לכתוב תמילים האלה אין כוח לנסות לנסח את עצמי ברור קורים המון דברים ואני מנסה לשמור אותם בפנים כבר לא מצליחה לסמוך על אפחד מרגישה כולם איכשהו מחכים לדקה שהכל יתפוצץ שמישהו ידווח עלי שמישהו יקח אחריות עלי אבל זה לא מה שחמפשת לא יודעת מה מחפשת רק שקט רק שקט.... מרגישה שהמילים תקועות לי.... וכל כך רוצה לצרוח יום שני יש לי איבחון במרפאה ואני מתה מפחד וזה לא מונע ממני להפסיק להקיא אין כבר משהו שיוכל לעצור תמערבולת הזאת שנכנסתי לתוכה הגעתי למבוי סתום... נקטע לי חוט המחשבה תתעלמו מההודעה... סתם אני

ולעצמך?

את יכולה? את יכולה לשבת עם עצמך, ולכתוב את כל מה שרץ במוח? אני יודע שלפעמים אפילו זה קשה, לעבור את המחסום שמהראש, למרות שבתוך הראש המחשבות מהדהדות, ועד הדף, ואפילו שאפפאחד בחיים לא יראה את הדפים האלה. אבל אולי לכתוב את הדברים, אפילו בלי סדר, בלי היגיון, לנסות בלי לחשוב עליהם, יוכל קצת לשחרר את הלחץ מבפנים?

כמה טיפשה אני... טריגר

אהמ הקשבתי לך וכתבתי לא יודעת מה זה נתן אבל מצרפת את זה אולי אחת ולתמיד כולם יראו כמה טיפשה אני.... ושוב מזהירה המכתב הוא ציני נורא וטריגרי... ילדונת ה****

דארק

New member
ילדה

את שואלת למי איכפת, אז איכפת, לחברה שלא רוצה לחזור לחדר ריק, לאנשים שמסביבך, לאנשים שמכירים ואוהבים אותך. ולמי עוד הכי צריך להיות איכפת? לך. צריך להיות איכפת לך מעצמך. איכפת לך מכך שחיפשת אהבה וחיבוק ומישהו ניצל את זה וזה כואב איכפת לך מכך שאבא נטש וזה כואב איכפת לך מכך שאת פוגעת בעצמך וזה כואב איכפת לך מכך שהדברים החומריים לא ממלאים את מה שבאמת חסר וזה כואב איכפת לך מכך שלחיים יש מה להציע לך ואת בחרת שלא לקבל וזה כואב איכפת לך מכך שחמש שנים מישהו מאמלל לך את החיים והוא ממשיך וזה כואב איכפת לך מכך שאת ילדה בת 17 עם נסיון חיים שקשה להכיל וזה כואב "מי אני בכלל?" את שואלת, אז אני אגיד לך מי בטח לא טיפשה, שרמוטה, מטומטמת או מפונקת.. את ילדה, ילדה בת 17, ילדה עם המון כאב, ילדה עם המון כעס על מה שקרה לה, ובצדק.. ילדה עם המון מחשבות מטרידות, ילדה חכמה שאוהבת לעזור ולתת לאחרים, ילדה עם לב רחב ונשמה טהורה, ילדה שמחפשת רק שקט שלווה ואהבה, ילדה שהיא מלאך, ילדה שמגיע לה רק טוב ויותר מזה.. ובסך הכל ילדה.

ליאללל

New member
ודרך אגב....

זאת אני שם למעלה.... תפוז החליטו להתעלל בשם שלי...:) אוהבת אותך אני

ליאלי

כבר כמה ימים חושבת מה לענות לך... את שמכירה אותי הכי טוב בעולם ששספגת דמעות וראית אותי במצבים שאיש לא ראה ולא האמנתי שמישהו יראה.. חדרת לי ללב בצורה מדהימה לא יודעת אפילו איך לודות לך על כל זה... אבל כואב לי שאת בטוחה שאני מלאך ואני כל כך רחוקה מלהיות מלאך... אני לא ימשיך לרדת פה על עצמי (כלומר להגיד מה שחושבת) כי זה מיותר דיי הבנת את ההפואנטה אז אני רק יגיד שאוהבת המון

ליאללל

New member
מלאך שלי......./images/Emo23.gif

מלאך בשבילי לא צריך להיות מישו עם כנפיים..(למרות שאתמול בצאט עפת כל כך הרבה שהייתי בטוחה שיש לך כנפיים
) מלאך בשבילי זה מישו עם נשמה טהורה... כזה שאין לו כוונות רעות, ורוצה לעשות רק טוב לאחרים... מלאך זה מישו שיודע להקשיב ולהיות לצידך כשקשה... מלאך זה מישו עם לב כל כך רחב שמעבר למה שהוא מכיל בעצמו הוא נותן גם מקום לאחרים בליבו... ואת ילדה יש בך את כל זה והרבה יותר מזה... את המלאך השומר שלי... אוהבת אותך

טינקי

אני לא קונה בכלל את מסכת הטיפשה. יכול להיות, שכרגע, בכדי להמשיך לנשום, ולחיות, את צריכה גם לרדת על עצמך, כי אחרת, לא תוכלי לסבול את כל הדברים שקורים, בלי לרכך אותם, או לעטוף אותם, באיזשהו מעטה. ואם העטיפה הזו כרגע היא לרדת על עצמך, טוב, זה לא הכי מדהים שבעולם, אבל זה מה יש כרגע. בכל מקרה, מי שכותב כאלה טקסטים, לא יכול להיות טיפשי. ואת יודעת מה? תסתכלי רגע אחורנית, על מה שכתבת, ותורידי משם את טונות הלכלוך העצמי, ותוכלי למצוא שם את התשובות לשאלות שלך, אחת לאחת. נכון, הן עטופות בהמון ביקורת, אבל הכל נמצא שם. הסיבות, הגורמים, הכאב, התחושות הקשות. הכל שם.

לא רואים שם כלום....

מלבד ילדה אחת מפונקת שיש לה חיים מעולים ומחפשת סיבות לבכות אז היא מצאה לעצמה סתם טיפשה וזאת לא מסכת טיפשות זאת עובדה אם לא הייתי טיפשה לא ייתי מגיעה למצב הזה מלכתחילה ולא הייתי פה אם לא הייתי טיפשה כבר מזמן הייתי שמה קץ לסבל.. אבל נו טוב שייהיה גם ככה מטומטמת איכס איך אתם בכלל סובלים אותי (אותה) אני שונאת אותי מתי תבינו שאני לא שווה< גם לא תתגובות שלכם אני

נשרזהב

New member
משו בקשר לאיבחון..

טינקו´ש מקסימית, חשוב שתתדעי, האיבחון הוא בעצם רק מכלול הסימפטומים ש"אימצת" לעצמך בשל הכאב שספגת. ... ההתמודדות היא עם השיכרונות. עם הפגיעות שכאבת. לא עם "מחלה" לא עם תיוג כלשהו. ... שיתוף. אני מאובחנת בדיכאון חד קוטבי עם קוים חרדתיים, וב "ככה ככה" הפרעת אישיות גבולית. כשעשו לי את האיבחון, אמרו לי שזה כדי למצוא כיוון לטיפול. זה כדי שאני לא אהיה היסטרית, ויעשה השלכות לגבי מה שיש לאמא שלי. ... אחרי חצי שנה ניכנסתי לפורום בריאות הנפש בוואלה. פגשתי בנשמות ניפלאות. מצאתי הזדהות. ירדו לי ים של אסימונים שהביאו אותי להיום מחייך יותר. ואז גם קיבלתי פרספקטיבה נכונה לגבי ההפרעה. ואז גם שאלתי "מה יש לי". אחרי טובות של התכסחויות עם עצמי, הבנתי שבעצם אני לא מתמודדת עם הפרעה. אלא עם כאב. עם התעללות מינית. עם מעברים רבים שעירערו את ילדותי. אך לא עם הפרעה. כי ה"הפרעה" היא רק צורות חשיבה מוטעות, שבעצם הגנו עליי. לדוגמא, פאנטזיות מאפיינות את הככהככה הפרעת אישיות גבולית. והפאנטזיות שלי בעצם שימשו לי כר נעים לבריחה מהכאב, שעד אז לא יכולתי בעצם להתמודד איתו. ... טינדקבל יקרה לי.. ראי את האיבחון כמנוף. אחרי שתקבלי אותו, את מוזמנת להיכנס לאתר קולות, wwww.voices.co.il לקרוא על האבחון, לקרוא סיפורים אישיים של אנשים שחוו התעללות כלשהי, וכיצד שמרו על עצמם בדרך מסויימת.. ... שבת שלום. נשר.

חן1

New member
אין לי מושג מה אני עושה כאן..

ולא יודעת באיזו רשות אני פולשת לפה. אני קוראת כאן כל הזמן ושותקת אבל עכשיו קוראת את הדברים שלך טינק ולא יכולה לשתוק.. כואב לי שאת לא מצליחה לראות את מה שאנחנו מוצאים בך. את? טיפשה? מצטערת אבל את והמילה טיפשה לא יכולות לבוא יחד. זה פשוט לא מסתדר. ונידמה לי שאני כבר מכירה אותך איזו שעה או שעתיים אז אני יכולה להרשות לעצמי להגיד את זה. והאישפוז? את שואלת איזה בנאדם יכול לאשפז את עצמו.. בנאדם שיכול לאשפז את עצמו זה בנאדם בוגר ואחראי. בדיוק כמוך. טינקי, אני לא מרשה לך להרים ידים. שמעת? ברור? כי אם לא אני אגיד את זה שוב ושוב.. (((((((((טיקי
))))))))

אני בשוק!!!!

השוק הראשון הוא שאת גם פה... אני רק עכשיו מעכלת כמה אנשים בעצם קוראים פה והדבר הראשון שעולה לי לראש הוא אמאלהההההההההההההההההההההההההההההההה סורי נשמה שהיית צריכה לקרוא את זה..... ואני אוהבת המון לא מוצאת מילים כרגע להגיב.... שלך לעד אני

חן1

New member
אז כמה דברים...

דבר ראשון צאי מהשוק ואני אשאל ברצינות, אם לא נוח לך שאני אקרא כאן אז אני מוכנה שנסכים ביננו שכאן אני לא קוראת.. ודבר שני זה שאת ממש לא צריכה להצטער על זה ש"הייתי" שצריכה לקרוא. כי אני לא צריכה, אני רוצה ויש המון הבדל בין המילים. וחוץ מזה, מה ניראה לך שבלי לקרוא את הדברים האלה אני לא יודעת אותם? לא מרגישה אותך כשמדברת איתך? אני אוהבת אותך ואת יקרה לי באמת

חנצו´ק ילדה שלי...

את יכולה לקרוא פשוט נורא הבהיל אותי לקלוט שאני ברחתי מהעינייםשל כולם אבל בעצם כולם כאן בשקט.... יודעת שאת רוצה להיות איתי ובשבילי בדיוק כמו שאני איתך ואוהבת אותך על זה אבל מי כמוך יודעת כמה אני בורחת משיחות רציניות וכמה שתיקות יש כשהשיחה הופכת לרצינית.... ונורא חבל לי שמרגישים שאני ככה גם בלי שאגיד את לא הראשונה שאומרת לי את זה וזה מאכזב אותי שהמסכות שלי דפוקות... וחוץ מזה ויחד עם הכל אוהבת אותך כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ותודה נשמה שלי תודה ואל תגידי לי בלי תודות (ברור?!) שלך לעד אני

חן1

New member
אממ

ואני בכל זאת אגיד בלי תודות כי באמת אין על מה. את יודעת שאני איתך כי טוב לי איתך כבר הגענו למסקנה שהקשר הזה בשבילי מיוחד.. ולא ילדה, זה לא שהמסכות שלך לא טובות. המסכות שלך הן גם את עצמך יש בהן משהו ממך, חלק שהוא שלך. כשמכירים מישהו אז ישר לפי הקול שלו, לפי צורת הדיבור ולפי הוא עצמו אפשר לדעת מה שלומו גם מבלי שהוא יגיד. וכן, אני מרגישה אותך. ((((((ילדה שלי))))))

למעלה