בלי נושא

bli shem

New member
בלי נושא

אני בחור בשנות ה-30 של חייו שהרבה מאוד זמן לא היה לי קשר עם אישה. וזה מאוד מתסקל אותי. כרגע אני לא עובד וזה מקשה עוד יותר את מצבי. אני חושב גם שאין לי מספיק כלים להתמודד עם בנות המין השני. אני מרגיש שהגברים מתנהגים כמו אריות בגו´נגל, וזה לא מתאים לי. הם כוחניים. אני לא כזה ובגלל זה אני לא מצליח כנראה ליצור קשר. אני מאוד בודד.

שם ים

New member
מוזר ש

דוקא הרגישות שלך כאילו מופיעה לרעתך. בוא אגלה לך סוד, כאישה, אנחנו מאוד אוהבים את הרגישות. בקשר לבדידות שאתה חש, אולי תספר היכן זה מתבטא, אולי זה יעלה נקודות למחשבה ללמה, ואולי אפשר יהיה לצמצם את התחושה. שיהיה המשך שבת נעים. ושבוע טוב. שם ים

bli shem

New member
תגובה

הרגישות שלי אכן היא לרעתי, זה ברור לי וזה גם מה שמרגיז. אני לא יכול להיות פחות רגיש. הרגישות שלי זה אני!! אני בודד כי נימאס לי לצאת, אני תמיד חוזר הביתה מאוחזב. אני מודה לך על תגובתך.

bli shem

New member
שם ים שלום

למדתי בחיים לא להיפגע מאנשים, בזה אני לא רגיש. אבל שזה נוגע לנשים, ביחסים, הרגישות שלי גבוהה, אני ניפגע מהר. אני לוקח ללב כל מילה. אחרי שנים של טיפול אני יודע מדוע זה קורה. אבל זה לא מספיק לדעת, אני רוצה להתנתק מהפחד הזה שמשתק אותי ומפריע לי ליצור קשר עם נשים, מפריע לי "להתחיל" איתן, והחיים שלי מתבזבזים בהמתנה שמשהו ישתנה ושיהיה לי האומץ לעשות את הצעד.

שם ים

New member
בלישם, שלום חזרה.

הפחד מגן עלנו. שומר עלינו. לבטל אותו לחלוטין יהיה כמו להישאר ערום בחורף, רק בגלל שיצאה שמש אחת. אם בהתחלות עסקינן, קצת מתקשה לעזור, האמת, מאז ומתמיד חשבתי שאנו עושות את הצעד הראשון, נותנות את האישור לגשת. מה דעתך על כך? האם קרתה לך סיטואציה דומה, שמשהי מצאה חן בעיניך, נתנה סימן? האם התביישת לגשת? אתה זוכר למה? אולי תשאל שאלות. אולי כשעולה סיטואציית התביישות, תשאל את עצמך מה עולה בראש באותם רגעים. האם זו הדחייה? אם זה הפחד שתשמע לא? האם זה כי אתה חש "לא יפה מספיק"? אולי תנסה לעלות סיבות אפשריות ללמה היא דוחה אותך. מה לדעתך לא מוצא חן בעיניה. אולי. אוהבת. שם ים

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
בלי שם יקר

אתה יודע, אולי אם תהיה מסוגל לראות בנשים - יותר א-נשים... כלומר, בני אנוש כמוך בדיוק. אולי הגוף שונה, אך הנפש - היא נפש אדם והלב מרגיש את אותם פחדים וחולם חלומות דומים. אולי אז זה ירגיש לך פחות מאיים ורחוק. הלוואי!

nobh

New member
ידוע

מצבך מוכר והוא נפוץ בקרב נפגעי נפש אם אתה חושב שקשר אם אישה יבא לך ברחמים אז אתה טועה בשביל ליצור קשר אתה צריך להרגיש טוב עם עצמך וזה יקרה אם תתקשר בכלל לנסות לתקשר דרך אישה אחרי שלא תיקשרת זו טעות בסיסית אתה מסיים באני מאד בודד אז לכן אתה לא מוצא אשה כי אתה לא בודד בגלל שאתה באי אלא בדידות פנימית יש לך מנסיבות חייך ולכן קשה לך המיתוס הזה שנשים רחמניות הוא פשוט לא נכון ההיפך אם בגיל 30 תגלה מסכנות הרבה יותר גברים יזדהו איתך מנשים כלומר נשים אולי ידאגו לך אבל לא יצרו איתך קשר בשביל זה תדע לך גם שזה שאתה אומר גברים בגונגל אולי זה מנחם אותך כי בלב אתה אומר אני לא כזה אבל תדע לך שפה אנשים פגועים בחיים יש הרבה זוגות מאושרים עם גבר שלך נראה אולי גונגל אבל הוא פשוט חזק וסמכותי ויש הרבה כאלה שיש להם גם את הנחמדות והריכוך כשצריך לרוב נשים מחפשות גבר כזה במינונים כאלה או אחרים הם רוצות סמכות מהולה בהתחשבות גברכזה יכול להיות רק מי ששופע ביטחון וזה מגיע בדרך כלל מנסיבות חיים נוחות מאלה שלך כפי שתארת ברמז בדרך כלל כאלה שגודלים בכיתה עם בנות בצורה מסודרת ומקובלים ואחר כך צבא וכ"ו לגבי מראה לפי דעתי זה לא קריטי כלומר כמובן שאדם מכוער סיכוייו קטנים אבל סטנדרטי אז יש גם סוגי בנות שונות בראש ובראשונה חשוב הקשר הפנימי וקשר מתחיל בחברים והרבה בגיל 30 להתחיל לחפש חברים זה משימה כמעט בלתי אפשרית מי יתחיל אתה או היא זה שולי לחלוטין תחשוב על היום שאחרי ועוד משהו אם אתה אומר שאתה כ"כ נפגע מבנות אז קודם כל לקחת להם את הרכוש הבלעדי וחוץ מיזה ברצינות אם היא תעזוב אותך או תסנוט בך וזה יהיה אז תיפגע הרבה יותר אתה בעצמך אומר שאתה לא יוצא אז אם תהיה לך יום יום מישהי שתוכל לפגוע איך תתמודד אין דבר כזה רק אני והיא זה אחרת זו אשליה נשים רובן רוצות ילדים אבל לא בני 30 אם תמצא זו אגדה אבל מאחל לך

למעלה