בלי נושא

מיטללל

New member
בלי נושא

תקשיבו, אני מתחרפנת מזה שאפחד לא כותב בפורום :( וגם לי אין מה לכתוב, כי אני מרגישה שמצד אחד העלתי כבר את כל השאלות שבעולם (ואני לא רוצה למחזר) ומצד שני אני בתקופה משעממת ואין לי במה לשתף:( היום לדוגמא, שיא היום שלי, היה ללכת לקניון עם כמה חברות.
אבל.. בסוף קרה משהו, שהוביל לכך שאני עד עכשיו בחיוך אז החלטתי לשתף:) ישבנו על הספסל ודיברנו.. דיי קרוב אלינו היה דוכן כזה, מהדוכנים שיש מוכר מציק, שמציע לך עיתון בחינם ואז מנסה להחתים אותך על מינוי ל- 13 עיתונים.. פתאום.. המוכר בדוכן קרא לי. הסתכלתי לכיוון השני והתעלמתי... (אני לא סובלת דוכנים שכאלה) והוא המשיך לנסות.. בסוף חברה הבחינה בו ושאלה: "מה?". והוא אמר: "לא. תגידי לחברה שלך להסתכל עליי". אז הסתכלתי, חייכיתי, שאלתי: "מה?" הוא ביקש ממני לבוא. לא היה לי כוח. אז אמרתי שכואב לי הראש, שאני מנויה לכל העיתונים ולא יודעת לקרוא... התפתח איזשהו דיאלוג משעשע לאללה.. בסוף באתי אליו. ודיברנו ודיברנו ודיברנו. (ואף מילה על העיתונים). ו.. הבאתי לו את הפלאפון שלי. (משהו נדיר) בסביביות 23 הוא שלח לי sms, אבל בגלל שהפלאפון שלי היה על שקט לא ראיתי אותו עד עכשיו. ואני סתם..... מחוייכת לאללה.

Cobe Anan

New member
מזל טוב!

מקווה שיהיה לך הכי טוב בעולם! *אחחח.. איזה כיף זה, אה?...

TheWhiteTigris

New member
כדי שיהיה לכם קצת מה לצחוק

קבלו פאדיחה רצינית: לפני איזה שבוע ראיתי באוטובוס מישהי, שהייתה ידידה שלי אבל במשהו כמו 3 שנים האחרונות לא יצא לי לראות אותה. לא אמרתי לה שלום כי לא הייתי בטוח שזאת היא. פחדתי לפדח את עצמי. היום שוב ראיתי אותה במעבר חצייה. היא נאתה טיפה שונה אבל עדיין הזיכרון שלי מצפצף לי, כזכורת שאני מכיר אותה. שוב לא אמרתי לה שלום וגם היא חלפה על פניי. פעם שלישית (גם היום) ראיתי אותה מרחוק, התקרבתי אליה במקום הומה ואמרתי לה בטון חצי צוחק חצי מעוצבן: "זאת כבר הפעם השלישית שאת מתעלמת ממני!" "מה אתה רוצה? אני אפילו לא מכירה אותך!" לא האמנתי למשמע אוזניי. החברות שלה הסתכלו עליי כאילו אני דפוק ועוד כמה אנשים התסכלו לראות מה קורה וזה, הסתלקתי משםם מהר. רק אחרי דקה או משהו, הצלחתי להבין ת'בעיה - היא ממש קופי, כמעט תאומה של הידידה המדוברת. ובלבלתי בניהן. נוסיף ת'עובדה שלא ראיתי אותה 3 שנים - עוד מתכון לבלבול. עכשיו אין לי מושג אם זאת שראיתי באוטובוס זאת הידידה שאותה כביכול ראיתי היום או שאלה סתם בנות שה' עשה להן קופי-פסט... וואי לא נעים

מיטללל

New member
אהמ

א. יפה שככה ניצלת את השרשור שלי, בלי בושה. ב. לא צחקתי. אבל חייכתי. ג. בדרך שאני רואה אנשים, שאני לא בטוחה אם הכרתי בעבר אני מחייכת ונותנת להם להחליט אם להתקרב או לא.. שהייתי בצבא (כזה מזמן
) היה מישהו שעלה כמה וכמה פעמים לקו שלי. הוא היה נראה לי מוכר לאללה. ממש השתגעתי מאיפה אני מכירה אותו. ותמיד שראיתי אותו - חייכיתי. הוא חייך. ו..כלום! בסוף הוא נעלם.. וכבר שכחתי ממנו, עד שראיתי אותו לפני כמה זמן ליד עזריאלי, וזהו, אמרתי שהוא שווה להיות מקרה חד פעמי, ושאלתי אותו: "תגיד, אנחנו מכירים?" והוא חייך ואמר: "כן, מהאוטובוס"
(עוד סיפור חסר פואטנה, לא נורא)

למעלה