בלי סודות על אופניים: תפוז Live

בלי סודות על אופניים: תפוז Live ../images/Emo20.gif

לסיכום אירועי הספר העברי, תתארח חני נחמיאס, כוכבת הילדים והנוער, בפורום סופרים צעירים ותשוחח עם הגולשים על כתיבה בכלל, וכתיבה כבני נוער בפרט. האירוח יתקיים בשעה 14:00, בפורום סופרים צעירים.
ומאוחר יום בערב, נארח את לאה גולדשטיין לקראת אליפות הארץ ברכיבה על אופניים שתערך בשבת. לאה גולדשטיין היא רוכבת מצטיינת שהגיעה להישגים מצויינים השנה, הצטרפה לנבחרת ישראל ומנסה להגיע למשלחת האולימפית לאתונה 2004. האירוח יתקיים בפורום אופניים, היום בשעה 19:30

GrEeNwOmAn

New member
כשהלכנו לאכול...../images/Emo175.gif

בבית של יעל ראיתי (אני וטל ראינו) גביע של גראנדפרי מקום 1 ב- 1.15 ייייייאאאאאאאיייייי. של ירון. תמונה שלו מצורפת.

GrEeNwOmAn

New member
כן. שאווה לא?../images/Emo175.gif../images/Emo72.gif

שי, החלפת סמל לספר? את יכולה ת'גזוז אני ייקח ת'בירה.

GrEeNwOmAn

New member
בדיחות סוסים.../images/Emo175.gif

כתבו בדיחות סוסים, כדי שנצחק קצת...

GrEeNwOmAn

New member
יש לי כמה...../images/Emo175.gif../images/Emo72.gif

1- בנאדם אחד קנה סוסה מוזרה. שאומרים לה מזל היא רצה כמו משוגעת. ושאומרים לה אתה היא עוצרת. יום אחד הוא יצא איתה לטיול. הוא עבר ליד השוק, והמוכר אמר, יו אתה, כן כן אתה. הסוסה עצרה. הוא המשיך ואז מישהו אמר איזה מזל היה לי היום, כמעט הרסו לי ת'חנות, אז הסוסה פתחה בגאלופ, הוא לא הצליח לעצור אותה במושכות, והם הגיעו לשפת הצוק הגבוה, בשניה האחרונה הוא אמר אתה, והיא עצרה. ישר לאחר מכן הוא התנשף ואמר איזה מזל... 2- סוס אחד הולך לקיוסק, קונה בקבוק מים, הוא אומר למוכר תביא לי גם קש.

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif יש לי כמה....

ביום בהיר אחד יצאה הבלונדינית שלנו לרכב על סוס. ברגע שהיא עלתה על הסוס הוא התחיל לדהור מהר והיא לא הצליחה לעצור אותו. כל מה שהיא עשתה לא עזר ומהירותו הלכה וגברה עד שהיא נפלה ממנו, ובנס לא קרה לה כלום. הבעיה היא שאחת הידיים של הבלונדינית נקשר לחבל, וכשהסוס המשיך לדהור הראש שלה כל הזמן נחבט בקרקע. היא חשבה שהיא מאבדת כל תקווה, עד שהגיע מנהל הקניון והוציא את התקע מהחשמל. איש אחד רוכב על סוס ועגלה. תוך כדי הנסיעה הארוכה הוא אומר, "איזה חום היום!" "משהו נורא!", עונה לו הסוס. סוס מדבר?", נדהם האיש. "בחיים לא ראיתי דבר כזה", הגיבה העגלה. ויש עוד כמה אבל אם אני יכתוב אותם אז הם בטח ימחקו...הם לא הכי חינוכיות

טוי בוי

New member
חחח ...פשוט מצחיק חחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ShoShoveit

New member
אני רוצה להתחיל...

לצוד תמנונים ודיונונים... היכן הם מצויים הכי הרבה? אשמח לקבל תשובה...

למעלה