בלי פאניקה! יש בריטניקה!

RaistGirl

New member
בלי פאניקה! יש בריטניקה!

רוצים סיפור בהמשכים? כזה שרואים רק את המילה האחרונה של מה שכתבו בכותרת וצריך להמשיך לפי המילה האחרונה?

Nagini Potter

New member
סבבה

רק שמישהו אחר יתחיל, לי אין כוח
לי זה לא יקרה Nagini Potter נגמרו לי הציטוטים, אז עד שאני אחדש את המלאי תקבלו סטקרים במקום אבל בגלל שהאינטרנט החליט ש"זמנית אי אפשר להעלות קבצים לפורום זה", תאלצו לחיות *בלי* ציטוט. אני יודעת שזה יהיה קשה, אבל תצטרכו להתמודד.....

RaistGirl

New member
לא רוצה!

נכנסתי עם הניק הזה כי בדקתי בו הודעות ולא היה לי כוח להחליף...

Nagini Potter

New member
הערה בקשר למשחק....

המילה האחרונה במשפט שלכם - זאת שמופיעה בכותרת - שתופיע גם בתוכן ההודעה, ואז זה שמגיב אחריכם שלא ייכתוב אותה עוד פעם, שימשיך כאילו היא כבר כתובה...... לי זה לא יקרה Nagini Potter

MadSheep16

New member
מתחילה- קשה

עוף. מרקו רצה עוף. הוא לא ידע למה, כל מה שהוא ידע זה שהוא רוצה עוף. אולי זה לא היה רעיון כל כך טוב להשתנות ליירק, להיכנס למוח של אקס ולהשתנות לבן-אדם. היה לו קשה...

KagomeSama

New member
קטן

קשה מאד. אבל למה הוא מנסה לנשוך את העץ? אה... כן... הוא היה בונה. ובכל זאת, בונים *אמורים* לאכול עצים, לא? טוביאס הסתכל על עצמו, והתחלחל לגלות שהוא -לא- היה בונה אחרי הכל. הוא היה סתם חתול קטן.

Nagini Potter

New member
הארוחה

כמו יתוש אחרי יום קשה במיוחד. אין סיבה שלא שלא נגדיל את הארוחה

Silver Fox

New member
קינמון../images/Emo82.gif

שמורכבת רק מלחמניות קינמון... אקס מטורף, הוא רוצה שנגדיל אותה. הוא משוגע על לחמניות קינמון

MadSheep16

New member
קינמון

אני רוצהעל הכל קינמון! אני אוהב קינמוןןןןן קינמון

Nagini Potter

New member
קינמון

קינמון קינמון קינמון! די כבר! בכל מקום קינמון! הפעם אני רוצה במקום קינמון-

KagomeSama

New member
קינמון ../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

(סליחה, הייתי חייבת
) מה בעצם אני רוצה במקום קינמון? אין כזה דבר, שכן הדבר הכי מושלם ביקום כולו, אפילו יותר מכוכב האנדליטים, הוא לחמניות קינמון!

MadSheep16

New member
ושאלתי אותה: (פה אמורה להיות שאלה)

מתוק וטעים!!!!!! יאמי יאמי! אכלתי את הלחמנייה באהבה רבה... ושאלתי אותה:

MadSheep16

New member
היה (פה אמור לבוא שם תואר)

כי... כי... כי אני אוהבת אותך מרקו!!!!!! מרקו היה

Silver Fox

New member
אליו../images/Emo82.gif

בשוק, בהלם, הוא היה ה-מ-ו-מ-ה! ולכן מיהר לקפץ על השולחן בחליפת פינגווין מנוצות וגרביים סגולות על הראש. קאסי צרחה כשבדיוק מוריה באה והצטרפה אליו

MadSheep16

New member
מסיימת את המשחק! תקראו את הכל!

אין משהו שאפשר לעשות למילה שלך כי היא מילה שבדרך כלל מסיימת משפט... -מתחילה: לפתע נחתה חללית ענקית והשתלטה על העולם!!! ולפתע יצאו מהחללית ארבע בנות שצחקו בצחוק מרושע: מואאהאהאהאהאה!!!! יעל, מוריה, לילך וענת השתלטו על העולםםם!!!!!!!!!! יעל חיה במשולש אהבה עם קאסי וג'ייק, ענת חיה לה עם טוביאס והעיפה את רייצ'ל לכל הרוחות, לילך חיה לה עם אקס בעיר הבלונדות (הן יצורים בפני עצמן), ומוריה חיה לה עם כוויה ביד באופן זמני עם מרקו והם עשו חיים! ובעיקר: שלטו ביקום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -סוף- עכשיו תקראו את הכל

Nagini Potter

New member
נא, קאסי לא עושה לי את זה..../images/Emo3.gif

זה לא הלך... כי אתם כל פעם מסיימים את המשפט! ואז זה כאילו מתחילים משפט חדש.... לא אמורים לסיים שום משפט, אסור לשים נקודה או סימן שאלה בסוף.....
לומשנה, בכל זאת יצא משעשע
לי זה לא יקרה Nagini Potter

למעלה