בלי פאניקה

RamiSun

New member
בלי פאניקה

הייתי בהופעה של פאניק אנסמבל אתמול בתמונע, וחייב להגיד שהיה ממש חזק. שירים טובים, הטקסטים והלחנים ברמה מאוד גדולה, עיבודים הדוקים, מתוחכמים ומתחכמים ואם זאת מאוד נגישים. הלהקה יושבת מעולה יחד, נגנים אחד אחד, זמרת מדהימה ורועי ירקוני מנצח על הכל בכישרון. בקיצור הבנתי שיש אלבום בקרוב, אז יש למה לצפות...... ועוד פרט, ההופעה התחילה בשעה נורמאלית והסתיימה בשעה נורמאלית, וזה היה מרענן.

לא נראה לי שהדיסק יצא בקרוב

הרי הם עדיין רק במגעים אם חברת התקליטים אלה אם כן הדיסק כבר מוקלט ומה שנשאר זה רק להפיץ אותו בכל אופן שיהיה בהצלחה להקה מיוחדת!

pasteran

New member
כבר הוקלט. יצא באוזן השלישית

בעל הבית החנטריש הפרפקציוניסט ממקסס כאילו אין מחר. יש שמועה על השקה ב-23 בפברואר

Yahel19

New member
אם לדייק - רק אל תיכנסו לפאניקה -

באמת אין מחר. 30 בדצמבר בוטל באופן חד פעמי. ההשקה תתקיים ב-22 בפברואר, יום שישי. אכן יוצא באוזן השלישית ונמצא בשלבים האחרונים של המיקסים. פרפקציוניזם זה טוב כשמקליטים דיסק. באותו יום, אם כבר,תתקיים ב"קרנגי הול" בניו יורק הופעה של רביעיית "קרונוס", רביעיית כלי קשת מוגברת אשר הקליטה למעלה מ50 דיסקים של מוסיקה חדשה בכל הסגנונות. בתאריך המדובר תבוצע יצירה של אביה קופלמן, "Widows & Lovers", אשר הוזמנה במיוחד לארוע זה. כמובן, אתם תבחרו איפה להיות, בהשקה של פאניק או בקרנגי הול עם יצירה פורצת גבולות המשלבת מוסיקה אלקטרונית, אקוסטית, אפקטים לייב וטקסטים,...P: אם כי הפרש השעות ומטוסי הסילון אולי יאפשרו לרציניים שבכם להגיע לשתי ההופעות. פאניק אכן יופי של אנסמבל, למרות הסתייגויות כאלה ואחרות שיש לי, זוהי מוסיקה טובה, ואני צופה שהם ילכו וישתפרו. למישהו יש תובנות לגבי הוספת המתופף המוכשר גיורי פוליטי בהופעה האחרונה? יום טוב שיהיה ואל תגידו לא ידענו

למעלה