בלי פאניקה!!!

בלי פאניקה!!!

אתמול ראיתי בערוץ e שג'סטין מתכוון לקחת שנה חופש לבלות עם המשפחה שלו... האם זה יתכן???

וואלה?

זה לא יכול להיות. עכשיו הוא גם מחקה את בריטני הדפוקה הזאת? אני לא חושבת שהוא יעשה דבר כזה. הוא עוד צריך לחזור לאנסינק וכאלה. אני באמת מקווה שזה לא יקרה,אבל אפשר להבין אותו.הוא עובד ממש קשה. אם הוא באמת יצא להפסקה אני מקווה שלפחות יהיו תמונות שלו בפפארצי{ראש1} כך נוכל לראות אותו. יש כתבה גם במעריב לנוער וגם בראש1 שהוא מתכוון לפרוש. אבל בגיל 30. בינתיים הוא מרוצה.{בטח,עם כמות הכסף שיש לו מי לא היה מרוצה?} ג'סטין החמוד שלי!!אני מתה עליו בטירוף!!!!!!!

לא......

בסוף זה שהוא אמר שהוא לוקח הפסקה מעסקי השעשועים בגיל 30.. בנתיים הוא לא לוקח שום הפסקה..
וואי לא הייתי פה הרבה זמן.. התגעגתם?? חחח סתם

וואלה?

זה לא יכול להיות. עכשיו הוא גם מחקה את בריטני הדפוקה הזאת? אני לא חושבת שהוא יעשה דבר כזה. הוא עוד צריך לחזור לאנסינק וכאלה. אני באמת מקווה שזה לא יקרה,אבל אפשר להבין אותו.הוא עובד ממש קשה. אם הוא באמת יצא להפסקה אני מקווה שלפחות יהיו תמונות שלו בפפארצי{ראש1} כך נוכל לראות אותו. יש כתבה גם במעריב לנוער וגם בראש1 שהוא מתכוון לפרוש. אבל בגיל 30. בינתיים הוא מרוצה.{בטח,עם כמות הכסף שיש לו מי לא היה מרוצה?} ג'סטין החמוד שלי!!אני מתה עליו בטירוף!!!!!!!

moran14h

New member
זה דווקא נשמע הגיוני

הוא עבד כמו חמור במשך שנה -שנתיים האחרונות והוא רוצה הפסקה קטנה מלא כוכבים לוקחים הפסקה כדי לנוח ולחדש כוחות אז למה ג'סטין לא יכול? כלומר ג'סטין עובד יותר מסתם זמרים כמו רובי וויליאמס(שלא רוקד ככה בהופעות) או שחקנים..ג'סטין עובד קשה יותר ,ואם הוא אומר שהוא צריך חופש אז שיכח. למרות שזה מזה חרא כי זה אומר שנה שלמה בלי שירים חדשים של ג'סטין וזה עצוב.. וחוץ מזה יכול להיות שזה באמת סתם שמועות והוא לא באמת לוקח חופש .

אז זה בטח אומר שאן סינק ../images/Emo67.gif

אם הוא יקח חופשה זה יהיה טיפשי...כי הוא מצליח מאוד עכשיו ועוד שנה בטח ישכחו ממנו

מה פתאום!

את בריטני שכחו? לא! אז גם את ג'סטין לא ישכחו. חוץ מזה הוא לא לוקח חופשה. לא יכול להיות שהוא יעזוב לכל כך הרבה זמן,לא הגיוני. ואפילו אם כן,אף אחד לא ישכח אותו,אני אדאג להזכיר אותו כל כך הרבה פעמים עד שתרצו שהוא לא יחזור מהחופשה שלו!!! ג'סטין,כפרה עלייך,אני מתה עלייך,אני חולה עלייך-הדרוש!!

לא נכון!

בגיליון האחרון של ראש אחד הוא אמר שהוא מתכוון לפרוש בגיל 30 עוד 7 שנים.... והוא אמר את זה בראיון עם הגיליון רולינג סטון

justin love

New member
לדעתי:

יכול מאוד להיות שג'סטין יקח הפסקה של שנה ואבל בואו ניהיה בטוחים שכשג'סטין יחזור הוא יחזור בגדולללללללללל עם שירים גדוליםםםםםםםםםם ועם גישה ענקיתתתתתתתתתתתת מואאאאאהה..

justin love

New member
לדעתי:

יכול מאוד להיות שג'סטין יקח הפסקה של שנה ואבל בואו ניהיה בטוחים שכשג'סטין יחזור הוא יחזור בגדולללללללללל עם שירים גדוליםםםםםםםםםם ועם גישה ענקיתתתתתתתתתתתת מואאאאאהה..

jenngirl

New member
עזבו שמועות, רק מה שרואים../images/Emo82.gif

בטלוויזיה שהם אומרים אני מאמינה לזה, לא מה שכתוב בעיתון

למעלה