בלי ציפור אחת ביד

אודי127

New member
בלי ציפור אחת ביד

יש לי בעיה.

1 שאני הולך למקום עבודה חדש לראיון אני מגלה חוסר ביטחון ולא משוכנע שאני רוצה את המשרה. לוקח לי זמן לקבלת החלטה
ללכת למקום עבודה החדש, ויש לי מלא חששות. את חוסר הביטחון לעיתים מעסיקים פוטנציאליים/כוח אדם מגלים את זה ושוללים אותי.

2 שאני הולך למקום עבודה פוטנציאלי אני חושב על משרות אחרות שאולי אני מפספס. אני חושב שאולי המשרות האחרות מתאימות לי יותר. וכך יש חוסר ביטחון ואי ודאות.
בסוף לרוב אני לא תופס אפילו ציפור אחת ביד ויוצא קירח משני הכיוונים.

אשמח לקבל עצות.

איך לבחור תפקיד ואיך לשכנע את המראיין שאתה בטוח בבחירה

הי אודי,
תיארת מאוד יפה את הבעיה וניכר שאתה מודע לעצמך ולתהליך שאתה עובר בראיון.
אני אתייחס, כמוך, בשתי נקודות:
1. בחירה היא תמיד ויתור על אפשרויות אחרות. חלק מתהליך ההתבגרות הוא להבין את זה ולהצליח לקבל את זה מבלי שאתה חי את האובדן. תזכור שבחירה היא גם פתיחה של אפשרויות שלא חשבת עליהן. מכל עבודה שתהיה לך אתה תלמד משהו ותיקח איתך משהו לתפקיד הבא או לשלב הבא. בכל עבודה תוכל לחדד לעצמך יותר טוב את ההגדרה של מי אתה ומה אתה מחפש מהעולם התעסוקתי. ובכל מקרה, כל בחירה אפשר לשנות. חוץ מלידה של ילד, שממנה אין חזרה, הכל בר שינוי ובר-תיקון.
2. כמובן שמראיינים מרגישים את חוסר הביטחון וחוסר הוודאות שלך, ואין ספק שזה מקשה עליך לעבור ראיונות. אני מזמינה אותך לעשות הכנה מקצועית לראיונות עבודה (אצלי או אצל מישהו אחר). זה תהליך קצר וממוקד שישפר לך פלאים את היכולת לעבור ראיונות.
מוזמן להתקשר: 054-7503716

דפנה

למעלה