בלי קשר אבל חשוב.........

דין3

New member
בלי קשר אבל חשוב.........

למישהו פה יש מסנג´ר התוכנה הזאת לשליחת הודעות הוא חייב לעזור לי חייב תודה חולה עליכם יאללה ביי נ.ב אל תאכזבו

דין3

New member
פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

אני פשוט לא יודע איך להשתמש בתוכנה אז פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

אם בעזרה טכנית עסקינן ם אני צריך ../images/Emo18.gif

משהו. מישהו יודע איך משתמשים ב- Plug-in שנותן לי לשלוט ב- Winamp במכשיר חיצוני שאני מחבר אותו ל- COM ? יענתו כמו שלט כזה? (אני חיברתי עכבר ישן...) ואיך מגיעים ל- Plug-in של שעון שמכבה ומדליק את ה- winamp ?

דין היקר- לי יש מסינג´ר לעזור לך?../images/Emo35.gif

להוריד ולהתקין אותו? ב שימחה אני יעזור לך זה ממש משחק ילדים ואם יש לך מסינג´ר ואתה צריך משהו אז כנס אלי בהוספת חבר על ידי בואר אלקטרוני שהוא כזה- [email protected] אני יאשר אותך ואם לא ואתה רק צריך עזרה להתקין אותו בכייף בשימחה אני יעזור לך! ביי וצאת חג שמח מאוד. <<<<<<< ילדת החופים<<<<<<<< אלין.

דין טעיתי בדואר כנס שנייה-../images/Emo70.gif

הדואר האלקטרוני הוא ככה בלי טעויות הפעם [email protected] זהו מיקודם קצת טעיתי רק קמתי משינה. ביי. >>>>>>>>> ילדת החופים>>>>>>> אלין

דין3

New member
אלין ממי הוספתי אותך

ממוש הוספתי אותך מקווה שעכשיו תוכלי לעזור לי ולהסביר לי שלך דין

אחר שהיינו שעה במסינג´ר אני רואה../images/Emo6.gif

סבבה די ןשאנחנו גם כן לא גרים חרחוק בכלל- ולמדתי ליד הים בתיכון ליד הבית שלה- אלוהיםםםםםםםםםםםם- איזה זכרונות עולם ומלואו. בינמשה אוהבת אותך אח יקר שלי. >>>>>> ילדת החופים><>>>>>>>>> אלין.

למעלה