בלי קשר לדעה פוליטית

SoldieRonit

New member
בלי קשר לדעה פוליטית ../images/Emo6.gif

..עכשיו הייתם חייבים להיכנס לראות מי הטמבלית שכותבת כזו כותרת בכזה פורום טעון
ענו לשאלות בלי קשר להיותכם כתומים או כחולים:
האם אתם בעד לקיים החלטות הממשלה
האם אתם חושבים שהמתנחלים צריכים לקבל את הדין
האם אתם חושבים שאלימות כלפי חיילים/שוטרים היא לגיטמית
חיילים: מה קודם - הנאמנות לדגל (מדינה) או לאמונה דתית (לאומית)
האם זה נכון לערב תינוקות/ילדים רכים כמגן נגד המפנים
היום שאחרי - מה יהיה עם המפונים ?? מה יהיה עם המדינה
וואו,איזה פחד ..מדברים על ההתנתקות ,ואף אחד לא מדבר על היום שאחרי -זה מה שמפחיד אותי .. רונית. נ.ב : אין לי כוח (אני עצלנית
) למצוא את המילים להביע את דעותיי הפוליטיות ,אז מדיי פעם אני אתעלק על אנשים שאני מסכימה איתם ופשוט אשרשר
...........

hilasapir

New member
תשובות

1.אני נגד- כי הם דיקטטוריות(בגלל השחיטות),הם לא תמיד נכונות!2.איזה דין????3.לא ממש לא מובילה למלחמת אחים,4.זה לא סוטר אחד את השני ולפנות זה לא נאמנות לדגל,זה נאמנות אולי לדגל הפלסטיני....5.לא כי הם חסרי דעה פוליטית אלה אם ההפגנה היא אל נושא הקשור אליהם,ההתנתקות קשורה כי זה גוזל את ההורים שלהם ואותם עצמם!!!6.היום הזה לא יגיע, מלחמת אחים!!!! ,ינסו לחזור לשם, המדינה לא בטוח שתישאר

Eran De Niro

New member
אז ככה ...

האם אתם בעד לקיים החלטות הממשלה :החלטת הממשלה היא לא חוקית ולא התקבלה על ידי העם בנושא הזה ,לגבי דברים אחרים כל עניין לגופו האם אתם חושבים שהמתנחלים צריכים לקבל את הדין :אני לא אוהב את המוסג הזה מתנחלים לדעתי צריך לקרוא להם הציונים האחרונים האם אתם חושבים שאלימות כלפי חיילים/שוטרים היא לגיטמית אלימות היא לא הדרך והבעיה הקטנה שהמשטרה מרשה לעצמה יותר מידי חיילים: מה קודם - הנאמנות לדגל (מדינה) או לאמונה דתית (לאומית) אם היית מבין את המהלך הזה היית מבין שזה לא בדיוק קשור לדת אלא יותר קשור לדגל היום גוש קטיף מחר רמת גן האם זה נכון לערב תינוקות/ילדים רכים כמגן נגד המפנים פה קצת קשה לי אבל התינוקות האלה שם ביתם והם חלק מהמאבק היום שאחרי - מה יהיה עם המפונים ?? מה יהיה עם המדינה אני מפחד לחשוב על זה

למעלה