בלי קשר ליופי

koryz

New member
בלי קשר ליופי

אופי וכיו"צב יש צורך בשתיקה מובן, שבהודעות יש שתיקה בכל מקרה פורומים בלוגים ואנשים אחרים מלמדים אותי המון מבחינתי הגיע הזמן לעדכן את "תהיי יפה ותשתקי" כי כן, אישה הלא היא יפה ואין זה קשור לשתיקה שתיקה היא מעשיו של אדם חכם. (אכן, גם גבר יכול!) אמנם לעיתים קרובות אינני מקשיבה במידה הנאותה ואף על פי כן אנחנו, בכל יום שחיים, לומדים משהו נרצה או לא, נתאמץ או לא, נאמין או לא הזמן עושה משהו. ולו רק קמטים. וזה בהחלט משהו לנו ולחברות הקוסמטיקה...(גם לגברים זה חשוב, תאמרו מה שתאמרו) בסופו של דבר הימים חולפים איך שנקרא (אני אמנם מקווה שמישהו יקרא. ובנגוד למילים, כתיבה היא אינה כפייה. זכותכם המלאה שלא לקרוא. כמה נאצל!) הגמל שאינו רואה את הדבשת שלו אני מאוד אשתדל להיות גמל מתחשב.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
כתיבה היא כתיבה ללא גבולות

זה המקום לפרוץ את הגבולות, הפורום הזה הוא לא פורום כתיבה יפה או מתחשבת אלא פורום של כתיבה פסיכולוגית, כך מותר לכתוב מה שרוצים, גם אם זה לחלוטין לא מתקבל על הדעת.

koryz

New member
כולנו קצת קונפורמיים

במידה מסוימת אגב ברוך בואך (הקדמת ביום לא? חוצמזה נחמד שבאחת ורבע בלילה יש לך כח לענות על הודעות של אנשים. טוב, בחרת אותנו בחכמה:) ומכיוון שאנשים בדרך כלל לא רוצים להיות על אי בודד נגזר עלינו קצת להתחשב האלטרנטיבה היא להיות צודק... להיות לבד חלק ממה שנרשם כאן הוא מניסיון חיים, חוויות וחלק מהחוויות הן הצורך להיות אנושיים ולקבל את האחרים אולי בסופו של דבר את עצמנו יש מקרים שבן אדם מבקש מבן האדם שמולו משהו שהוא בעצמו אינו עושה לפעמים אנו עוורים למגרעות שלנו. רגע מה רציתי לומר..ולכן שתיקה, לפעמים הכרחית. ולמרות זאת לפעמים עדיין מי מכם (מהקוראים) אינו מקבל את דעתי על דעתו (מי היה מאמין!). תודה על תגובתך..

למעלה