בלי קשר למה נשים רוצות

בלי קשר למה נשים רוצות

אני לא מבינה דבר אחד - גברים. למה כל אלה שהכרתי פסיכופטיים? ואני אפילו לא יודעת מה עדיף? שישקרו לאחרים או שיאמינו בקשרים שלהם? כאילו, אם הם משקרים לאחרים אז הם סתם דפוקים כי בסופו של דבר, אחרים יודעים את האמת. ואם הם משקרים בצורה שהם אפילו מאמינים לשקר עצמו, אז זה אני מתחילה לתהות אולי אנשים לא מבינים את מה שאני אומרת... אמרתי לבחור שאני לא מעוניינת בקשר רציני, לא רוצה מחוייבות, לא מחפשת חבר וכן הלאה. ומה הוא הבין מזה? שהוא מעדיף להתרחק כי הוא לא רוצה לפגוע בי. פשוט הוא לא מחפש קשר רציני כרגע. ואני שואלת - לאלף אלפי שומים כתושים, מה?!?!?!!?!? באיזה שלב של השיחה איבדתי את הכיוון?

../images/Emo5.gif

איך כולם מוצאים את עצמם עם האנשים הכי דמיוניים שיש, משקרים, בוגדים, בורחים, מכים...
אין אני אף פעם לא הכרתי אחד כזה

הבנתי וקיבלתי

את זה שאני מחפשת אותם בצורה בלתי מודעת, אבל עדיין, כל פעם אני מגלה שיאים חדשים...

T r i l i a n

New member
אי אפשר לשבור את השיאים של ערסים

ואני גם מכירה עובד רשות הדואר אחד שלא מתקשר באופן כרוני. יותר נכון, הוא חושב שהוא מתקשר וכל השאר דפוקים.

תגובה לסקראלט

אני יסביר לך הם פשוט מיתחלקים לכמה טיפוסים ואת נפלת על המפגר מכולם הוא פשוט מאוהב בעצמו כול כך שלא יכול להיות שאת זרקת אותו לפני שהוא יספיק לזרוק אותך זה ניראה לך מציאותי ומהחברים שלו יגידו חס וחלילה מבינה?????

תגובה לסקראלט

אני יסביר לך הם פשוט מיתחלקים לכמה טיפוסים ואת נפלת על המפגר מכולם הוא פשוט מאוהב בעצמו כול כך שלא יכול להיות שאת זרקת אותו לפני שהוא יספיק לזרוק אותך זה ניראה לך מציאותי ומהחברים שלו יגידו חס וחלילה שאת לא רצית אותו,"פדיחות" מבינה?????

הערה לקונדסית הטיפשית

תפסיקי ללחוץ פעמייים על כל הודעה שאת שולחת. את לוחצת יותר מידי!!! גם על בחורים את לוחצת כל כך עד שהם בורחים מימך????????

למעלה