בלי קשר למצב. משהו קטן שהכנתי...

sknr 1

New member
בלי קשר למצב. משהו קטן שהכנתי...

על מיפלגת קדימה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>>> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>>> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>>>

עוד נחיה ונראה

אנחנו עוד נחיה ונראה ב -28 למארס אם הקדימה ייהפך "לאחורה". העם לא רוצה מפלגה ימנית קיצונית ברוח פייגלין , ובטח לא מפלגת שמאל קיצונית שנתמכת על ידי מפלגות ערביות שחברי הכנסת שלהן מסיתים ומפיצים שנאה כנגד המדינה.

נכון... בגלל שהעם לא רוצה את

כיבייכול הימין הקיצוני אם פייגלין ולא את השמאל הקיצנוי אם הערבים ופרץ.. צריך להצביא למפלגת שינוי! מפלגת המרכז! ישראל רוצה קדימה! ישראל תבחר "שינוי"!

bhnadav

New member
שינוי היא לא מפלגת המרכז ../images/Emo13.gif

שינוי היא מפלגת שדוגלת לשרת את מעמד הביניים, את שונאי החרדים שלא רוצים לראות אותם בקואליציה, את האנשים הדוגלים בכלכלה חופשית ללא כל אזכור גם לצד החברתי שבעניין. לא מדובר פה במפלגת קונצנזוס, אלא במפלגה שבנושאים מסויימים מבטאת אף קיצוניות.

אני מציא לך לא לדבר בשם מפלגת שינוי

פשוט אין לך אין לך ממש זכות מוסרית בזה.. ממש לא נראה לי שאתה חבר במפלגה או תומך שלה להבדיל אלף אלפי הבדלות לשם שינוי! אני כן חבר בנוער "שינוי" ואני כן יודע על מה אני מדבר.. נכון אנחנו באמת רואים את עצמנו כתומכי מעמעד הבניים ללא בושה וולא זעה.. להבדיל מקדימה שהיא לא תומכת במעמד הבנים בעצם היא לא תומכת בכלום כי אין להם עקרונות.. תרגיע את הפה שלך.. אני כבר בערך שנה וחצי כותב לאנשים כמוך.. שאנחנו לא שונאי חרדים והיו כמה עשרות טובות נראה לי. ועד היום אף אחד מהם אפילו לא ניסה להוכיח לי וגם אם הוא ניסה לא היו לו שום טענות בסיסיות לכך שנאחנו שונאים חרדים.. אני מאמין שגם אחרייך בעתיד שוב יכתבו לי שאנחנו שונאים חרדים אבל זה כמו מנטרנ וכמו גלגל.. ואני שוב אכתוב שאנחנו לא שונאים חרדים ושיאן לך שום הוחכות ושוב מישהו יכתוב לי שנאחנו שונאים חרדים.. ומה נאי אכתוב לו?! תנחשו?!! צדקתם! שנאחנו לא שונאים חרדים.. ואין לכם שום הוכחות! אתה הבנתה את זה ברוך?! דווקא בתור נאישם שדוגלים בכלכלה חופשית אנחנו יותר למה זה נוגע לצד החברתי..אנחנו דוגלים בכלכלה חופשית בגלל שנאחנו חושבים שזה ישפר את המצב החברתי במדינה.. כי אאם לא לא היינו תומכים בכלכלה חופשית.. קונזנסוז שמונזססנו אנחנו היינו מפלגת מרכז עוד לפני שאריק שרון עלה להר הבית..

sknr 1

New member
היה לי פעם מורה שאמר.....

אים אני לא ישקיע ומיתוך ה 100 אחוז שלי אני יתן רק 70 (כמו שמורים אחרים עושים, כי הם לא רוצים להיתאמץ) , אז מה שאתם תיקלטו יהיה אולי 40 50 אחוז. אז אני משקיע ונותן לכם את ה100 אחוז, שמיתוך זה תיקלטו לפחות 75 85 אחוז. מה המסקנה לנושא שלנו ?? תיבחרו מיפלגת ימין מרכז ותקבלו שמאל ! תיבחרו ימין קיצוני, ותקבלו ימין מתון אמיתי. ותחשבו על זה....

sknr 1

New member
אבל איך השלט המיתחלף ??

יש לך המלצות לשיפורים ??.....

קדימה תלך קדימה! המדינה תלך אחורה!

אם קדימה תלך לעזזל! המדינה תלך קדימה! איך אמר פעם מישהו.. אתם לא הולכים לעזלל?! אז אתם תישארו פה ואני אלך לעזלל!

למעלה