התודות שלי:
לבורא עולם. על זה שהוא ברא את העולם שלי. תודה על כל הזכות והכבוד. לכל האנשים שלוקחים חלק חשוב בעיצוב השל"י שאני: מיתר- האחות הקטנה הכי גדולה בעולם תודה על כל הצחוקים והעצבים, על כל השטויות והבלאגנים שרק מי שקוראים לה מיתר פאר יכולה לעשות לדודו טסה- כי כל שיר שלו הוא של"י. ללינא- האחות הגדולה והחברה הכי מדהימה שיכולתי לבקש. אלוהים כנראה ידע שאני צריכה מישהי כמוך בחיים אז הוא שלח לי אותך. תודה על כל היופי האופי והכנות. תודה על האמת שהוצאת ממני. תודה לפרח, כי את הפרח בגני. להדס, על שקיבלת אותי כמו שאני ועל שיש לך אמא מדהימה וצוחקת גם כשלא מצחיק. לרינת, על כל השיחות המשלימות שעות ועל הצחוקים והשיחות. לדניאלה, על כל השנה שהעברת איתי שבכיתי צחקתי צעקתי ועשיתי פוזות. על האמונה הבלתי פוסקת שלך בי ועל שליווית אותי בדרך הזו שגם את היית בה. לסנא, המנהלת הכי הכי שיכולתי לבקש אי פעם. על האמונה והיחס, על הכישרון והלמידה. על מה שלימדת אותי ולמדתי ממך. לזוהר. כי רק זוהר יכול להיות זוהר. ליריב, על כל מה שעשית בשבילי גם בלי שתדע ועל שהיית הילד הכי יפה שיכולתי לבקש. לתומר, הכי מתוק שיש. על הביטחון הפוזה והאגו. על העולם שגילית לי ולקחת ממני. לאישה שלימדה אותי שיש רגש שנקרא שנאה אבל אני לא יכולה להרגיש אותו כי לא נותנים לי. לפורום הזה שנותן לי לחוש סלב ולארתור וצליל. תודה לכל מי שלוקח חלק בחיים שלי ובעיצוב הקשה של הדמות שלי. אוהבת את כולכם. של"י