בלי שום הגיון.

• פותח הנושא shiw
  • פורסם בתאריך

shiw

New member
בלי שום הגיון.

אני בת 17, מהמרכז. לכל אחד יש בגיל הזה את החבורה הזו שהוא מסתובב איתה. אצלי אלה 3 אנשים בגילי, מהסביבה הקרובה שלי. שלושתם מכירים אחד את השני מגיל 0, ואותי רק שנה וחצי. שנה שעברה בחופש הגדול היינו יוצאים המון. סרטים, ת"א, הופעות, חוף הים, ניצנים וכו'. הם טענו שעד שהם הכירו אותי, הם לא יצאו כל כך הרבה. תמיד אני זאת שיוזמת את היציאות, אחראית לארגן הסעות הלוך ושוב - מה שמאוד קשה, מכיוון שההורים של 2 מהם לא מוכנים שהם יעלו על אוטובוסים. הורים אלו, נורא בעתיים. לא מוכנים שX ייצא אם Y לא מגיע, ובזמן האחרון בטוחים שאני מזיקה להם, ושיש להרחיק אותם ממני. (וסתם לידע כללי, שנה שעברה הם רצו להרחיק מהם את החבר הרביעי בחבורה, בגלל שגרם להם לנסוע באוטובוס מספר פעמים). אני כמובן, לאחר שגיליתי זאת נשארתי המומה, שכן אני ילדה אחראית, לא מעשנת, לא שותה, לא מתקרבת לסמים, לא יוצאת למקומות מסוכנים, ותמיד מסדרת מראש את כל מה שצריך כדי שלכולם יהיה איך להגיע ולחזור בשלום, עם הסכמת וידיעת ההורים. נידבתי את הורי פעמים רבות באמצע הלילה במיוחד על מנת להחזיר את כולם כל כך הרבה פעמים, רק כדי שההורים ירשו להם לצאת. החופש הזה, אנחנו כבר לא יוצאים כמעט לשום מקום. אחת הסיבות העיקריות הן ההורים של X ו-Y, אשר לא מוכנים שהם יצאו כאשר אני קשורה בעיניין. אני מיואשת, אני מבולבלת, ובעיקר מרגישה שנטפלים אלי בלי שום סיבה. וקצת כועסת על X ו Y שלא נלחמים מספיק בהורים שלהם. מצד שני, איך אפשר להילחם בהורים כאלה? עצות, מישהו?

לא צריך להילחם. אם החברות איתם

חשובה לך את צריכה לקבל את העובדה שהוורים שלהם מחליטים עבורם והם, בתור הילדים שלהם, עושים מה שההורים אומרים להם. לפי מה שכתבת את נישמעת אחראית ומסורה לחברים שלך אבל את צריכה ליזכור שלהורים שלהם יש יותר סמכות מאשר לך שנוגע להחלטות של הילדים. אולי תדברי עם X ן Y ותישאלי איך אפשר ליפתור את העיניין. ואולי, אולי אולי, הדרכים פשוט ניפרדות וכל אחד בוחר את דרכו ?

shiw

New member
הם נואשים יותר ממני

והאמת שיותר רע לי עליהם, על הסבל שהם עוברים עם ההורים שלהם. אבל את זה הם כנראה יצטרכו לפתור לבד...

shiw

New member
הם נואשים יותר ממני

והאמת שיותר רע לי עליהם, על הסבל שהם עוברים עם ההורים שלהם. אבל את זה הם כנראה יצטרכו לפתור לבד...

תפיסה של אנשים

לפעמים אנשים מחליטים עלינו החלטות, מבלי שיהיה שום בסיס מציאותי להחלטות האלו (האמת היא, שזה בדרך כלל ככה). יכול להיות, שבפעם הראשונה שהם ראו אותך לא היית לבושה לפי טעמם וזה מספיק. יש כל מיני דברים שאפשר לעשות בזמן החופש בלי "לצאת". האם את יכולה להיפגש עם החברים שלך "סתם"? לטייל איתם במרכז העיר וכדו'? אולי כדאי שתבלי יותר זמן בבית שלהם, כך שההורים שלהם יכירו אותך מזוית אחרת? יש סיכוי?

למעלה