בלי שום קשר לשרשור הקודם שלי

בלי שום קשר לשרשור הקודם שלי

חברה שלי היתה אחת הנשים שלא רצתה ילדים ,הקדישה 30 שנה מחייה לקריירה,כמובן אף פעם לא התחתנה,כי לא הלך לה מאותה סיבה,המוקרת לכן...ילדים.העסק נפל וזה בעצם היה כל חייה, היא התאבדה.... עצוב לי..

עינת12

New member
וכמובן שאין אמהות שמתאבדות

מזדהה עם צערך ואבלך, אבל מה זה קשור לכאן? אין בעולם אמהות שמתאבדות?

השעועית

New member
אני הבנתי את המסר, אבל לא חושבת

שזה ישנה את דעתם של הנשים (או הגברים) פה שלא רוצים ילדים. אני אמא לילדים ואני לא אהבתי את ההודעה הזו. ואגב, אני הייתי במשבר אישי לפני כמה שבועות עקב ויכוחים וקשיים עם הבת שלי (בת 5 וחצי) והלכתי לטיפול פסיכולוגי. כלומר, גם שיש ילדים יש משברים קשים. לא אגיד שרציתי להתאבד, אבל הייתי במצב נפשי מאד גרוע. מאד. "רק" בגלל הבת שלי (וקצת הבעל, אבל זה לא שייך). אז אפשר להיות במשברים שיש ילדים ואפשר להיות במשברים שאין ילדים.

QueenOfMagic

New member
וואו...גם אני מכירה

אחת שילדה 4 ילדים ונפשית הית ה במצב של סמרטוט...והיא התאבדה כי פשוט לא קיבלה עזרה לגבי ילדיה...מה לעשות בעלה היה כנראה אחד כזה שחושב שילדים זה הטרטוריה של האישה.. אני גם מכירה מישהי שבגלל שהיא לא רצתה ילדים אבל עשתה את הילד שלה מלחץ זרקה אותו החוצה מהחלון קומה 3.. חוצמזה...אסור שיהיה לך רק דבר אחד שבגללו את קמה בבוקר...אז החברה שלך השקיע את כל מרצה בקריירה שלה וכשזה מתמוטט לא פלא בכלל שגם היא התמוטטה. גם אני אם אשקיע 100% בילד והוא יהרג בתאונת דרכים או צבא או יקח סמים או יאנוס או ירצח אני אתאבד...הרי איזה טעם יש לי לחיים אם נכשלתי בהם? לכן אני אומרת...אסור שיהיה רק דבר אחד שיגרום לך לחייך כשאת קמה בבוקר ולגרום לך לרצות לחיות... אז ילדים בנוסף לכאלה שלא רוצים בהם יכולים להוות סיבה טובה להתאבד..

m o d e s t

New member
תאירי את עינינו בבקשה מה רצית לומר?

ועם קשר לשרשור שלך הקודם, למה כן להביא ילדים? (אשמח להגיד למה לא אם תגידי למה כן...)

inbal76

New member
הודעה כל כך שקופה ועלובה כבר מזמן

לא קראתי. יופי חמודה, עכשיו שכנעת את עצמך שכל מי שלא יולדת תבוא על עונשה? את נשמעת לי כמו מישהי מאוד אומללה שעושה מאמצים כבירים לשכנע את עצמה שהיא בחרה נכון ושהיא מאושרת. מצטערת בשבילך. מי שבטוח בעצמו ומאושר, אין לו כזה צורך חזק לשכנע את כולם שאם הם לא ינהגו כמוהו הם יהיו אומללים.

Kalla

New member
לא ברור מה המטרה של הודעתך זו.

מה היא מוכיחה? נכון, יש אנשים שמתחרטים על החלטות שקיבלו או לא קיבלו בחייהם, יש כאלה שסובלים ואף מתאבדים בעקבות כך. המצב הזה לא שמור במיוחד דווקא לאנשים שאין להם ילדים או לכל סוג ספציפי אחר של אנשים. זה יכול לקרות לאנשים עם משפחה וילדים ולאנשים בלי משפחה וילדים, לאנשים עם קריירה ואנשים בלי קריירה, לאנשים עשירים ולאנשים עניים וכו'. אף אחד לא יודע בזמן שהוא מקבל החלטה מסוימת ובטוח שהיא ההחלטה הנכונה ביותר עבורו, אם הוא יתחרט עליה אי פעם בעתיד. הרי אם היינו כל הזמן חוששים שבעתיד נחשוב אחרת, היינו משותקים ולא היינו בכלל יכולים לקבל החלטות ולהמשיך בחיינו. אז למה בעצם כתבת את הדברים האלה? האם היה לך נעים אם מישהי שלא רוצה ילדים הייתה נכנסת לפורום הורים ומביאה דוגמא הפוכה, של מישהי שילדה ילדים ומאוחר יותר הרגישה אומללה והתאבדה? כדאי לתת לאנשים את הקרדיט שהם יודעים מה הם רוצים בחיים. חיי, תגדלי את ילדייך באושר (כמו שגם אני עושה) ותניחי לאחרים ושונים ממך לחיות בשקט עם החלטותיהם.

Anathema Device

New member
הכרתי איש שהתאבד. עם שלושה ילדים.

עד כמה שהילדים מקסימים, ומביאים אושר לאמא שלהם לא עדיף היה לו ולילדים שהוא לא היה מביא אותם לעולם ואחר כך מכריח אותם להתמודד עם זה שאבא שלהם התאבד (עם כל המשמעויות של זה)? ולא ממש התאבדות אבל מאוד קרוב - סבתא שלי, אחרי שבן הזקונים שלה מת, חזרה לעשן (בכמויות) ומתה מסרטן הריאות. גם זה עצוב.

חתוליקה

New member
לדעתי היא כך או כך היתה מתאבדת!../images/Emo16.gif

כי צריך אופי מאוד ספציפי כדי להתאבד וזה לא תלוי בקיומו או אי קיומו של ילד! ועם כל הצער על מותה לפחות לא השאירה אחריה יתום\ה. ייתכן שהיא הרגישה שהיא לא יציבה מספיק בשביל זה ורק תירצה את זה בקריירה! (הרי קריירה נותנת לנו לפחות לגיטמציה חלקית לאי הבאת ילדים לעולם) ושוב, תנחומי על מות חברתך
אבל אנא ממך, אל תנסי לשכנע אותנו בכוח שאנחנו טועים\ות. תני לנו קצת קרדיט שאנחנו יודעים\ות מה טוב לנו! תודה

למעלה