בלי שום קשר לתאומות אולסן.

motib4

New member
בלי שום קשר לתאומות אולסן.

היים רוצים אח תאום? אם כן, זהה או לא זהה? למה? (ונועה! גם את עונה
אפילו שיש לך תאומה
היית רוצה שתהיו זהות?)

rahelm

New member
אה....

כן הייתי רוצה שתיהיה לי אחות תאומה שניהיה בדיוק אותו הדבר!!!!

olsen rule

New member
תאומה זהה?! בטח! איזה כיף זה

זה אחד הדברים (מתוך מיליון) שבגללו אני מקנה במרי קייט ואשלי!!! (למרות שהן לא זהות אבל לפחות הן מאוד דומות)

../images/Emo8.gifתשובה שלי../images/Emo8.gif

יש לי אחות תאומה, אבל הייתי רוצה אחת שממש זהה לי
ועם לא אז אחות קטנההה אני מתה לאחת כזאתתתתתת

מאוד הייתי רוצה כי...

עובדים על המורים באלגנים אם אני טובה במקצוע אחד יותר מאחותי אני יכולה להתחלף איתה בשיעור וגם לעבוד על אנשים זה כזה ס22ה אולי היו יכולים לעשות לי שיכפול גנטי חח לאחותי התאומה יקראו דולי חחח סתם

Alexis14

New member
אני הייתי רוצה

אחות תאומה, ברור שעדיף זהה אבל גם לא זהה זה אדיר, ובכלל הייתי רוצה אחות (יש לי רק שני אחים
...) ועדיף תאומה גם אם לא זהה כי ככה יש לך חברה שאת באמת יכולה לדבר איתה על הכל בלי בושה! אז בקיצור סדר העדיפויות הוא כזה 1. אחות תאומה זהה 2. אחות תאומה לא זהה 3. אחות גדולה 4. אחות קטנה

ענבר 2002

New member
לא כמוכם...

אני ממש לא הייתי רוצה אחות תאומה כי אני אוהבת להיות מיוחדת אני לא ארצה איזו כפילה מפגרת שתרוץ מסביבי כול הזמן , דבר ראשון היא יכולה בהחלט לקלקל לי את המצב שלי החברתי בגדול... אוקיי אז יש את זה שמקבלים חדר גדול פי שלוש ממה שיש לך או יותר בגדים אבל מי אמר שאני צריכה חדר יותר גדול ויותר בגדים הארון שלי מתפוצץ מבגדים והחדר שלי ענקי ואני אוהבת אותו אז לא הייתי רוצה לחלוק בזה עם עוד מישהו ונכון שיש חברה טובה שתמיד אפשר לספר לה סודות והכול אבל לי יש כבר חברה חדשה אז שתהיה לי אחות תאומה לי זה לא מתאים אולי לאנשים אחרים אני רוצה פטור.

מאוד מאוד מאוד~!!!~!~!~!~

אני מאוד הייתי רוצה אחות תאומה גם לא זהה עדיף זהה אבל כל תאומה שתביאו לי יהיה טוב כי זה כזה מגניב! אין לי סיבה פשוט בא לי....ותמיד חלמתי על זה! מרי קייט ואשלי שולטות!

DreamS_HunteR

New member
וד"א, אני רוצה אח תאום

לא בגלל ההשפעה של התאומות, בגלל שזה כיף שיש אח תאום באותו גיל, שאפשר לדבר איתו על הכל ...אבל לא זהה, ממש שונא כפילים!

*Ginny Weasley*

New member
ברור שהייתי רוצה...!

רק... זה קצת משונה... שניים כמוני.... בדיוק כמוני... העולם לא יוכל להתמודד עם פעמיים הילה.. טחחחח.... אבל ברצינות עכשיו.. ברור שהייתי רוצה אחות תאומה! או אח תאום, אחות תאומה, שתהיה בדיוק כמוני, או אח תאום, כמו לואיסנה וטיטאן מקטנטנות. נשמע מדליקקקק!

KISHKOSHA

New member
ואני....

ממש לא! לדעתי שאתה תאום של מישהו, אתה מאבד את היחודיות שלך, זה לא רק אתה זה גם הוא, אתם מושלמים ביחד , ומסתכלים עליכם כ2 ולא כ1. אתם מאבדים את האינדודואליות שלכם....

*Ginny Weasley*

New member
יש בזה משהו...

אבל יש שניים כמוך! זה נותן לך המון ביטחון עצמי.....! זה נשמע כזה כיףףף......! למרות שבאמת אתה מאבד חלק מעצמך.. ומהיחודיות שלך....

לא אצל כל התאומים זה כך

למשל אני ואחותי התאומה אפילו לא לומדות ביחד, לכל אחת יש חברות משלה, ברור שאני מדברת עם חברות שלה פה ושם, אבל בעיקרון לכל אחת יש את החבורת מהיבצפר שלה י לנו רק אולי 3 חברות משותפות וזהו, כל אחת היא מישהי בפני עצמה כל אחת יצואת למקום אחר מבלה במקום אחר, אנחנו רק גרות באותו בית וברו רשאנחנו מדברות אבל לא כמו חברות אני מרגישה יותר כמו אחותה והיא אחותי מאשר תאומה זה בערך אותו דבר כי אנחנו לא לומדות ביחד לא הפרידו אותנו בכוונה, פשוט כל אחת רצתה לעבור לביצפר שונה, אבל זה מעצבן למשל למה אני כל הזמן צריכה ללכת כי המחשב גם של אחותי וזה לא פייר שרק אני יכתוב (יש עוד מחשב אבל זה אבא שלי ואי אפשר שם) וזה ממש מעצבן כל הקטע הזה אבל עד עככשיו התסדרתי איכשהו
ביצוקר הייתי רוצה אחות גדולה ואחות קטנה ולי יש חוץ מתאומה עוד שתי אחיות גדולות

rahelm

New member
אני הייתי רוצה אחות תאומה אבל...

שתיהיה החברה הכי טובה שלי ולא כמו נועה כי את אומרת שאתם רק אחיות ולא מרגישים שאתם תאומות . אני הייתי רוצה תאומה שתיהיה דומה לי וחברה הכי טובה שלי ...!

cookey-girl

New member
התשובה שלי.. ../images/Emo9.gif

הייתי רוצה אחות תאומה! מאז שהייתי קטנה רציתי אחות תאומה
כמובן שזה לא התגשם
וכן, הייתי רוצה שנהיה זהות... זה הכי מגנוווווב

RinRan

New member
ממש לא הייתי רוצה אחות תאומה!!!!!!

זה לא כזה כיף כמו שזה נשמע- אם אתם זהים- אז כל הזמן מתבלבלים ביניכם, ואם אתם לא זהים- אז יש לך אח/ות!!! גם ככה זה סיוט (יש לי חצי אחות שראיתי אותה רק כמה פעמים ופעם אחרונה שראיתי אותה זה היה סיוט בפני עצמו!!!!!!!!!) אני כ"כ שמחה שאני בת יחידה!

הלילוש

New member
לי יש אח תאום

זה נורא כיף והכל אבל לא הייתי רוצה שתיהיה לי אחות תאומה וזהה. שיש לך תאום זהה אתה לא יחודי מרי קייט ואשלי גם היחוד שלהן זה שהן תאומות. הן נורא תלויות אחת בשנייה (למרות שהרבה יגידו שלא...)

למעלה