בלי תוכן

אור ה101

New member
בלי תוכן

היום בבוק הרגשתי חצי מת מה שגרוע זה מלווה אותי עד עחשיו הגוף שלי כואב הראש שלי מתפוצץ אין לי כח ללכת צעד מהמיטה אין לי הגדרה אחרת סורי אני מרגיש מת כואב רעעעעע גועלללל בקושי אני כותב את הזבל הזה בא לי להקיא את הנשמה שלי

אור ה101

New member
אני שונא

אני מעדיף שלא לאמר אני שוכב במיתה הגוף שלי מת ואותו אוביקט אומר לאחותי מה קרה הוא שוכב מעיפות בטח הוא למד הרבה היום אני שונאא אותה

רשף כשף

New member
איזה כיף לך, אוהבת כשקר

במיוחד בחום הזה

גריני

New member
אולי אתה פשוט חולה, אור?

קר, כל הגוף כואב, דכאון כללי.... נשמע לי כמו שפעת- סתם שפעת מעצבנת! אז, קדימה לקחת אקמול ולפנק את עצמך כמה שיותר! תרגיש טוב

elirand2

New member
אולי לא

אני חושב שאור חולה באחת המחלות שכולנו חלינו בה, מחלה תורשתית, שלא ניתן שלא לחלות בה במהלך החיים . אני מזדהה עם ההתמכרות שלו לדיכאון, ולקיצוניות. הוא מקצוען במציאת הדברים שיגרמו לו להרגיש רע הוא מפסיק לחפש, אבל דרך החיים שלו מלאה בדברים שההגדרה שלהם אצלו היא נוראית, וגורמת לו לכאב גדול . זאת התמכרות מדהימה, שנוגעת בכל תא בגוף, וגורמת לו להרגיש את הצער העמוק ביותר, הכאב המוחלט . יש צורך בכאבים מסוג זה, בכדי להיות אור אמיתי בחיים של בני אדם כי ללא התנסות בכאבים מסוג זה, יהיה מסובך מידי לתת עזרה לאנשים שיצטרכו במשך הדרך . האמת שאין מילים שיוכלו לגרום לו להרגיש טוב יותר אלא מציאות שתשתנה, ותודעה שתתרחב, שתגרום להרגשה הרעה להעלם ולהרגשות של אושר להגיע .

אור ה101

New member
ממש לא

אחי ממש לא. ההיתי חולה בלא מובן המילה שבאמת בקושי קמתי מהמיטה נראה שזה היה וירוס. בכול אופן רציתי להודות לכם על התמיכה וכ"ו בפרט לך גריני ואביטל לצערי לא אוכל להתכתב פה אז תודה ושולח לכם ולי את הטופ שבעולם.

avital24

New member
אור../images/Emo62.gif../images/Emo16.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo118.gif../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif

מה עם הפרטים שנתתי לך על העבודה ?

למעלה