בללי-הפולטיקאית החדשה

בללי-הפולטיקאית החדשה

רחלי בללי, הייתה מקורבת במשך 4 וחצי שנים לראש העיר גרמן, לא העזה לפצוח פיה. לפני מס' חודשים, גרמן הבטיחה לה תפקיד של סגנית רה"ע, כאשר הבינה שגרמן לא תוכל לעמוד בהבטחתה, יצאה מול והכריזה על ריצתה לראשות העיר שלנו. בעקבות זאת הודחה בללי מתפקידה במועצת העיר-ועכשיו שהיא לא ממקורבותיה של גרמן, היא טוענת שאינה מסוגלת לנהל עיר? בטורים שלה ב"קול הרצליה" היא כותבת איפה גרמן טעתה בנושאי חינוך, שכונות, נוער ועוד... בללי איפה היית במשך 4 שנים וחצי אחרונות, איפה נאמר דעתך?!?!?! מסתבר שעכשיו שיש לבללי הבטחה לתפקיד סגנית רה"ע ועוד מ"מ רה"ע אצל פלטי,היא מוציאה הכל-שבמקום שיכלה לטפל בדברים בזכות קירבתה לגרמן-היא שתקה!!!!! בללי טוענת שהיא לא פולטיקאית?ברוכים הבאים לפוליטקה,בללי!

ירדנה10

New member
כנראה למזלך לא נאלצת להעזר בבללי.

אני אם חד הורית ובמשך כל תקופת כהונתה של בללי כחברת מועצה נעזרתי בה ושלחתי גם חברים שלי. אני אפילו יכולה להגיד שבללי הוציאה צ'ק מכיסה ופרעה את החוב שלי בחברת חשמל בלי אפילו לשאול פעמיים. היא באמת מבינה את המצוקה של האנשים ויותר מזאת הסיבה שהיא רצה לראשות העיר היא בכדי שתמשיך לעזור לתושבים. בללי,מוקפת במאות תומכים החליטה, למרות שחוזרה ע"י כל המתמודדים לחבור לדני פלטי בגלל ששם היא יודעת שהיא תוכל להמשיך לפעול למענכם(!!!!!) בלי שיגבילו אותה. כל פעם שבללי הלכה ועשתה משהו נגש ראש העיר, גרמן היתה מנדה אתה לתקופת ברוגז של חודש חודשיים עד שרחלי הבינה

ירדנה10

New member
כנראה למזלך לא נאלצת להעזר בבללי.

אני אם חד הורית ובמשך כל תקופת כהונתה של בללי כחברת מועצה נעזרתי בה ושלחתי גם חברים שלי. אני אפילו יכולה להגיד שבללי הוציאה צ'ק מכיסה ופרעה את החוב שלי בחברת חשמל בלי אפילו לשאול פעמיים. היא באמת מבינה את המצוקה של האנשים ויותר מזאת הסיבה שהיא רצה לראשות העיר היא בכדי שתמשיך לעזור לתושבים. בללי,מוקפת במאות תומכים, החליטה, למרות שחוזרה ע"י כל המתמודדים לחבור לדני פלטי בגלל ששם היא יודעת שהיא תוכל להמשיך לפעול למענכם(!!!!!) בלי שיגבילו אותה. כל פעם שבללי הלכה ועשתה משהו נגד ראש העיר, גרמן היתה מנדה אותה לתקופת ברוגז של חודש חודשיים עד שרחלי הבינה שצריך להמשיך ולעשות על אף חוסר שיתוף הפעולה של ראש העיר. גם היום למרות שגרמן החליטה, מתוך פחד לאבד את מעמדה, לנטרל את בללי מתפקידיה, ממשיכה בללי לעזור לכל פונה אליה ולדאוג לו באופן אישי. האם זו התשובה למתן בסתר? או אולי לשמחתך מעולם לא הזדקקת לעזרה של סלי מזון, מלגה ללימודים, אוכל חם כל שבת, עזרה בהסדרי תשלומים עם העיריה לחובות של ארנונה, מניעת סילוקך לרחוב מדירת עמידר ועוד ועוד ועוד. הסיבה שבללי ופלטי התאחדו היא להעלות את רמת חייך, הוא בתור מנהל בעל רקע אדיר והצלחות, קשרים עם העולם מחוץ להרצליה אוהב אדם, ורחלי כאחת שלא נחה לרגע, 24 שעות ביממה, אך ורק לטובת התושבים. ידוע לי שמאות אנשים מברכים על הזיווג המוצלח שיעיר את הרצליה מתרדמתה ותוביל אותה להתחדשות. ירדנה

mbr10

New member
הון ושלטון

כמי שמתיימרת לנקיון כפיים מוחלט אנא ספרי לנו מהיכן היה לך כסף לבחירות הלא טענת שעזבת הכל עבודה וכו' לטובת העיר הרצליה ויעל גרמן והכסף כידוע לא גודל על העצים ולא מתגלגל ברחובות, האם תרומות? האם בעלי הון?יושר יושר.

בלי הון ובכל זאת בשילטון

שלום רב! ראשית אני מתנצלת על האיחור בתגובה, סדר יום עמוס של קמפיין בחירות ווירוס קטלני מנעו ממני לקרוא ולענות. ולעניננו: אני לא מתימרת לנקיון כפיים אני אכן נקיית כפיים. והנה השקיפות. כידוע, לא החזקתי שום חברת יחסי ציבור (שזו בדרך כלל עיקר ההוצאה). צוות החשיבה שלי מנה כ- 10 אנשים איכפתיים תושבי העיר שעבדו כולם בהתנדבות. אלה אנשים מוכשרים שהגיעו מתחום ההי_טק, הכלכלה, הגרפיקה ועוד. ויחד עשינו את עבודת הכתיבה הפירסום, עיצוב הסטיקרים כשחלק ניכר מהזמן הוקדש לחיפוש אחר הצעות מחיר זולות. ותתפלא/י כמה בעלי עסקים בעיר הסכימו להפיק במחירי עלות כדי לעזור. בחכמה רבה פנינו מבעוד מועד לקול הרצליה ומכיוון שהיינו הראשונים התבייתנו הן על מיקום מעולה (לצד מכתבים למערכת) והן על מחיר טוב... אני שמחה שהיינו מספיק יצירתיים והצלחנו לטעת בכולם את ההרגשה שיש לנו המון כסף אבל זה פשוט לא כך. ואת מה שכן הוצאנו הסתמכנו על חוק מימון בחירות שבשל היותי חברת מועצה מכהנת מגיעה לי הלוואה על סך כ-100 אלף שקל על חשבון המנדט שהיה לי ברור מאליו שאגיע אליו. אז זו כל האמת ומה שצריך ללמוד מכל זה, שכמו שבמשך כל הקדנציה הבאתי הרבה פרוייקטים לעיר עם מינימום הוצאות לעירייה, כך גם ניהלתי את הקמפיין שלי וכך גם אעשה כסגנית ראש העיר של פלטי. אני לא יודעת במי את/ה תומכ/ת אבל אם את/ה רודף/ת אחרי נקיון, בטח תגלה/י שהמחנה שלך לא נקי מאינטרסנטים כולל ראש העיר המכהנת המשתמשת בדובר, בפקידות הבחירה, בפליירים מפוארים על חשבון העירייה, בדוח לתלמיד, ויחצון פעילויות הקייץ. שלא נדבר על פירסומים שעולים הון עתק בעיתונות הארצית והמקומית. זהו, מצפוני נקי ואני חוזרת לעבוד בקדחתנות כדי שכמה שיותר אנשים יבינו שבעצם רק דני פלטי ואני רואים באמת את טובת הציבור לנגד עיננו. אני עושה את זה כהמשך ל-4 וחצי שנות חברות במועצה. ודני, כי ככה הוא רגיל ויודע, בענף המלונאות מי שלא חוזר פעם שניה זו הבעייה של המנהל. ותסכים/י איתי שאנחנו לא מרוצים ואם היינו יכולים לא בטוח שהיינו בוחרים לחזור כל ערב הבייתה להרצליה. שתהיה שבת שלום רחלי

mbr10

New member
בלי הון ושלטון

קשקוש וחבל שאנו נראים בעינייך כל -כך טפשים, ספרי לנו על פלטי ש"עזב" מקום עבודה בגלל אידיאולוגיה או בגלל ניהול לא כל-כך מוצלח ואולי אף יותר מכך. האם נקיון הכפיים הוא לתלות את הזוהמה שלכם על כל מקום בעיר כמו גנבים בלילה ב- 02:00 על גדרות בתי"ס וגדרות בעיר, זוהי שמירת חוק. ואם אתם כאלה נקיי כפיים אז נא להציג לציבור את התקציב ויותר חשוב מקורותיו כך שנדע שאכן כולכם נקיי כפיים, והאם גם שמות הילדים לבר מצווה הושגו באופן חוקי?

mbr10

New member
השוואה

יפה שאנו מושווים לבית מלון חזרה לימי אלי לנדאו נהיה שוב חדר השינה של הסביבה נחזור לישון בעיר כדי למנהל המלון יהיה סיפוק , אנא עשי לנו טובה והפסיקי להעליב את התושבים בתשובות האלה זאת עיר ולא בית מלון. גם בבתי המלון היה גרעון לא?. ובתור צדיקה גב' את לא מייחצנת פעילויות שעשית במסגרת העירייה במהלך עבודתך ולקחת לעצמך תהילה שאת לא זכאית לה בלעדית אלא אנשים נוספים.

למעלה