בלמים נתפסים באנדורו 130 2005

blacksea

New member
בלמים נתפסים באנדורו 130 2005

אהלן יש לי כבר שנתיים כמעט אנדורו 2005, יש להם בולמים מסוג ג'וסי 5 של אוויד. מהיום הראשון שיש לי את האופניים הבלמים מציקים לי עיקר הבעיה בימים חמים - הבלמים הולכים ונתפסים תוך כדי רכיבה בהתחלה החנויות ( בארה"ב ) אמרו שזאת תופעה מוכרת ושצריך "לשפשף" את הבלמים - בסה"כ אכן השתפר לאורך הזמן הבעיה היא שברכיבות ממושכות בימים חמים הבלמים הולכים ונתפסים - די מעצבן בעליה ארוכה לגלות שנסעת גם נגד הברקס. לפעמים יש הזעה של שמן מהאטם של המיכל - בד"כ אני שופך מים על המיכלים נותן כמה פמפומים והעסק משתפר. התופעה באה ונעלמת בדרגות חומרה שונות - היום חזרתי מ 30 ק"מ בהם היו קטעים של נסיעה בשמש שהיה צריך לבצע "קרור" שטפתי את האופניים והשארתי אותם בשמש ליבוש - אחרי שעה בשמש הבלמים היו תפוסים לגמרי. 1. האם זאת תופעה נורמלית באוויד ? 2. אם לא - האם יש מה לעשות חוץ מלתת אותם לשירות 3. האם יתכן שיש אויר במערכת ולכן השפעת טמפ מכרעת כל כך. אשמח לשמוע רשמים גם מבעלי אנדורו 130 נוספים תודה אביב

nintense

New member
יש הסבר מפורט במאמרים...

כאמור שמן DOT המשמש את האויד זקוק להחלפה לעיתים קרובות - לפחות פעם בשנה, כדי לשמור על איכות הבלימה. אין קשר לסוג האופניים, ויתכן אף שיש לך נזילה במערכת. אין פיתרון קסם, קח אותם לטיפול מקצועי בחנות אם אין לך ערכת בליד (ואני מאמין שאין) לאויד.

blacksea

New member
מי מקצוען מספיק בנושא ?

אסף ממצמן בילו ? מצמן כרכור כול נוע ברמה"ש ?

nintense

New member
קובי בסידן, יבואן מוצרי אויד...

בסוקולוב שבהרצליה, אני לא חושב שתמצא מקצוען ממנו במה שקשור לאויד.

ערב טוב,

צור איתי בבקשה קשר לחנות,,הפתרון פשוט מאוד,ויכול להיות שבטלפון אצליח לעזור לך,. וחבל שמשכת ככה שנתיים,ועם כול הכבוד לחנויות בחו"ל זה לא הפתרון.(לשייף את הרפידות) קובי,

למעלה