בלנדר/מעבד מזון(אין לי מושג האם יש הבדל בכלל)

jen711

New member
בלנדר/מעבד מזון(אין לי מושג האם יש הבדל בכלל)

אני רואה שיש כל מיני מתכונים, לדוגמא מרקים קרמיים, שאחד מהשלבים זה שימוש בבלנדר.
זה משהו שאין לי בבית.
יש לי משהו שנראה כמו בלנדר אבל הוא לא ממש עובד טוב.
מה שכן, הוא עושה פירה אוורירי אלוהי.
בכל מקרה, חשבתי לקנות משהו.
אבל משהו פשוט.
הבנתי שיש בלנדרים עם מיכל ויש מוט ידני.
למרקים בטח עדיף מוט, לא?
אפשר להישתמש במוט כרגיל עם קערה פשוטה?
אני לא בשלנים מאוד מתקדמת ואני לא רוצה לקנות הרבה מכשירים(או מכשירים יקרים/גדולים מאוד).
מה אתם חושבים, איזה סוג כדאי ויהיה לי יותר שימושי?
גם אם יש המלצות למוצרים ספציפיים אני אשמח.
חשבתי לנצל את התלושים לפסח שאקבל בקרוב.

תודה לכולם מראש
 

jen711

New member
זה נראה שהוא בא גם עם קערה, לא?

בדרך כלל בלנד מוט נמכר ככה שאפשר לחבר אותו לקערה ולהישתמש כבלנדר רגיל?
 
למעלה