בלנדר סיני - עדכון למתעניינים.

• פותח הנושא RSPA
  • פורסם בתאריך

RSPA

New member
בלנדר סיני - עדכון למתעניינים.

בש"ט הוא הגיע. לקח לו שבוע ויום.
נראה טוב, עובד חזק אבל עדין צריך להעביר אותו כמה טסטים.
למישהו יש רעיון לטסט פשוט אך קובע ? אשמח לרעיונות.

אגב, כתוב עליו: Whole food multi funtion healthy centre
מישהו יודע מה זה funtion ?

Dr T noki

New member
אני מקווה שהוא יודע לעבוד יותר טוב מאשר לכתוב באנגלית

תתחדש

רוב הבלנדרים הטובים גורסים קרח מצוין, הייתי בודקת אותו בכתיבת קרח. גם טחינת אגוזים/בוטנים למשחה לא גרגירית זה חשוב.

ladybug6

New member
אני הייתי בודקת אגוזים טחונים

אם מצליח להפוך אותם למשחה חלקה או נשאר גרגרי..

RSPA

New member
תודה. אני אנסה את כל מה שהצעתן כאן בשרשור.

RSPA

New member
עדכון 2 - תוצאות טסטים

אז ככה: ניסיתי לטחון שקדים מושרים על קליפותיהם כדי להכין גבינת פטה שקדים. הבלנדר התקשה בתחילה לזוז בלי נוזלים ומשהוספתי אותם הוא עשה עבודה מצויינת. הגבינה יצאה חלקה חלקה בלי אף רמז לגרגריות. היא כעת בתנור.

נסיון נוסף היה להכין מיונז מקשיו שלא הושרה קודם. הלך מעולה ויצא אחלה מיונז במרקם של מיונז אמיתי. חלק לגמרי.

בנוסף נסיון לשיק ירקות ועלים. לקח את זה בזלזול ויצא מצוין. איך הם אומרים בפרסומת שלהם: פירק אותם לנוטריינטים שלהם...

בשורה תחתונה: בלנדר טוב ועוצמתי מאוד שנותן תוצאות טובות. אבל עם זאת, יש לו כמה דברים מעצבנים שצריך להתרגל אליהם ולאמץ בגינם שיטות עבודה שונות מהמקובל, למשל, עם הבלנדר הרגיל שלי. כך לדוגמא: אין אפשרות לפרק את מכלול הסכינים שבתחתית המיכל מה שמקשה על הוצאת כל התכולה של המזון המעובד בבלנדר וגם לא מאפשר לנקות את המיכל בנוחיות. הניקוי מתבצע ע"י הוספת מעט מים לבלנדר עם מעט נוזל כלים והפעלה בשיא העוצמה.
דבר נוסף שצריך להיזהר ממנו: כשהוא בשיא העוצמה שלו וכשיש לו עוד משהו ממש לטחון - הוא נוטה להסתובב על צירו ולנוע על משטח העבודה. לכן צריך ממש להחזיק אותו ולתת קונטרה למגמת הסיבוב העצמי שלו.

הטסטים הבאים המתוכננים יהיו הכנת רוטב גזר (שבו הוא יצטרך להתמודד בין השאר עם 5 גזרים ולטחון אותם לממרח חלק) והכנת סורבה כלשהו בו אבדוק גם את ענין הקרח.

המשך יבוא....אולי....

marx04

New member
תודה על העדכון + שאלות

שלום RSPA,

תודה על העדכון. אשמח אם תוכל להשיב על שתי שאלות:
האם חוייבת במכס או במע"מ ?
האם Fedex חייבו אותך בעמלה כלשהי ?

בברכה,

אורי.

RSPA

New member
תודה לך ולכל המברכים האחרים בשרשור זה. ובענין הכספי...

באלי אקספרס התשלום כידוע נגבה רק לאחר שהסחורה מגיעה ללקוח ובמידה ואין לו טענות כלשהן למוצר עד למועד מסוים.
אני עדיין לא הגעתי למועד זה ועדיין לא חוייבתי על כלום. כך, שלכאורה ועל הנייר אני אמור לשלם בסביבות 145-150 דולר על הכל. גם כשקיבלתי את החבילה ראיתי רק את טופס ההזמנה מהספק (עם המחיר האמור) ומצד שני לא קיבלתי שום חיוב נוסף כלשהו מחברת המשלוחים.
כשאדע את כל הפרטים הסופיים אשתדל לעדכן.

למעלה