בלעדייך

אילוניק

New member
בלעדייך

סוף הדרך בלעדייך מה נישאר לי בעולם הדמעות חמות זולגות עדיין הם לא מים, הם יותר סמיכות מדם בליבי יש אהבה יוקדת ואני כואב אוהב יום יום אלוהים אתה זה שרואה ! כל מה שעליי עובר ונפשי שמתפתלת ושואלת ? למה די ? ואני שואל למטה מי כאן עוד חושב עליי ? אלוהים ראה נא מלמעלה אין מי שירחם שלח מלאך או סתם ניחום שאוליי הוא ינחם זה אני שרק נתתי וליבי תמיד נמס ,ונכון היה לתת זה אני כאן מלמטה שליבו זועק חמס, ועכשיו ליבי שותת

חן (*_*)

New member
ברוך הבא אילוניק ../images/Emo24.gif

שיר מדהים כתבת, שיר מלב כואב, רציתי לענות לך בשיר אשר יעודדך קמעה, אך, חושבת אני, שתתעודד אם תקרא את שירי "מחר" שכתבתי בתשובה לתלתלית. (מביאה אותו לך לכאן, בשינוי מין-כמובן
) מחר שוב יכה הגשם בתריסים מחר..... העצב של היום יהפוך לחיוכים מחר....... דמעות האתמול יתאדו בחום מחר....... הכל יראה שונה וטוב באור-יום מחר..... הלילה ידמה כאילו היה חלום מחר...... או מחרתיים, שבוע/חודש/שנה מחר....... תמצא אהבה אמיתית וכנה

טאKילה

New member
ברוך הבא אלוניק..../images/Emo140.gif

חייך אלי,, תאיר לי את יומי,, השמש תביא קרני זהב ואביט אל המרחקים,, דרך הרווח של שמים ועננים.. חייך אלי תאיר לי את לילי,, הכוכבים יאירו באפלה אביט אל המרחקים,, דרך הרווח של,, שקיעה וזריחה.. חייך אלי כפרי מתוק,, ליבי יהיה רך עלי,, אביט אל המרחקים,, דרך האהבה בלי רווחים החיוך משתקף מתוך עינייך.. חייך אלי אהובי,, ואחייך אליך..

Mוניk

New member
ברוך הבא אילוניק../images/Emo140.gif

זו אותה תגובה שכתבי לך שם..... אם תחשוב כי תיפול, כבר נפלת הן ברור שבחרת בקל שבקל אם תאמר כי תאבד, הן תאבד בוודאי אהבות בחיים לא תמיד מבקשות את האיש החזק וכתפיו הנוקשות, מותר לך לבכות ולהוציא תדמעות החונקות. אך אל תאמר נואש. החיים הם כמו גלי הים לעיתים סוערים הם וגועשים, אך גלים אלה תמיד מתחלפים בגלי אדווה, המבשרים את בואם של ימים יפים יותר תמיד יש מחר, הווה, עתיד והאתמול הולך ונשכח מן הסתם ומפנה מקומו למחר בהיר יותר תביט קדימה, תהיה אופטימי אל תאמר נואש היי חזק בהצלחה אילוניק מוניק

אילוניק

New member
רגשות

הראש כואב עניים אדומות כואב הלב מרוב מחשבות רוצה לא רוצה כמעיין המתגבר רצה במוחי במהירות של נמר כואב הלב מרוב מחשבות ועדיין חסרות המון תשובות הזכרונות רצים בטירוף של מחשבות ונזכר בידיים מלטפות ואוהבות ים של גשם רעמים וברקים או שמה השמיים עליי בוכים ריק מתוכן שבור שקוף עייף ומוחי מהמחשבות עליהה מתעייף

טאKילה

New member
יין אהבתך..../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif

ערב שקט למראשותיי בעיניי מבט ברק,, פעם חייכתי פעם דמעתי,, המחשבה לא מרפה,, נדידה בין פרחים וקוצים. בשמים נחתך הענן שלנו,, אני צמאה ליין אהבתך,, כמיהה לאש התשוקה,, כמיהה לאותה נשיקה רטובה כשאתה מתרחק עצב נופל עלי דמי מבעבע בדפנותיי, נוטף בליבי כשלכת,, זרם דמעותיי צורב, נשק אותי,חבק אותי,, השמש תחייך לרסיסי דמעותיי.. אני צמאה ליין אהבתך.. אני זוכרת יקירי,, איך הלב דהר,,לליבך, לאורו של ירח מלא,, עכשיו כמו אש בתוכי, מזכיר,מרוה,מצמיא, והלב נמחץ,,מחשבות.. חיי בי הזמן הנוהר מתק העצב ושקט הרוך.. כמיהה לאש התשוקה,, כמיהה לאותה נשיקה רטובה.. אני צמאה ליין אהבתך..

למעלה