בלעדי לפורום:ג'ואל מתארחת ברדיו דרום+הפתעה **

TAL BAR ZOHAR

New member
בלעדי לפורום:ג'ואל מתארחת ברדיו דרום+הפתעה **

חברים כמו שהבנתם ישנה תקלה קלה באתר "מייספייס הרשמי של דודי. אני מקווה שהכל יחזור בקרוב ותקין על מנת שכולנו נוכל להנות מהטיזים החדשים שהולכים לרגש אותנו מתוך האלבום החדש !! בימים הקרובים יעלה באתר "לילה" (האתר המוביל לסצינה ותרבות חיי הלילה בישראל ) הוידאו קליפ הראשון בבכורה עולמית של הרכב הקלאב המוביל בישראל DUDI SHARON & JOUEL לרצועה BOMBASTOS שצולם ונערך במקסיקו שם גם ייתקיים ב14.2.09 (יום האהבה) השקה רישמית להרכב הישראלי שכיום מסומן להבטחה החמה בסצינת היורו דאנס העולמי. מדובר באחד הוידאו קליפים המושקעים שהתעשייה בארץ ראתה ! דודי שרון וג'ואל מתראיינים ברדיו דרום ומדברים מוזיקה !! כרדיט:"ציונעע (ציון התותח!!! עם הפתעה נוספת ממני לחברי פורום המעריצים הרשמי בתפוז (בצירוף להצצה בלעדית מאחורי הקלעים של הקליפ) http://www.youtube.com/watch?v=H5-CkFRf13c&feature=channel_page על המילים אחראית דיוות המועדונים ג'ואל על העיבוד וההפקה המוזיקלית אחראי ענק הסצינה דודי שרון יחד השניים בשלבי סיום לקראת צאת האלבום החדש שיראה אור במרץ הקרוב !!

TAL BAR ZOHAR

New member
דף ה"מייספייס" הרשמי עודכן !! אין מילים!!!!

אין ספק שאנחנו נעביר כאן ביקורות על הטיזים השווים שימו לב לאחת ואחת מהרצועות פשוט אלבום לפרצוף ! שווה לחכות !!! תודות ל"צינקוומילו" (CINQUMILLO לאחר 4 שעות של עבודת פרך WE LOVE YOU MEXICO SOON BOMBASTOS IN ANGLS :]

TAL BAR ZOHAR

New member
לו"ז הופעות רשמי !!!!../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif

DUDI SHARON & JOUEL LIVE NEW MIX SHOW UP COOMING ************************************************ 6.2
-מועדון ה-KOYA ת"א פותח את שעריו ומארח את דיוות המועדונים JOUEL להשקת הוידאו קליפ הראשון BOMBASTOS יום שישי קהל:27+ 9.2
-מועדון-פטרה ת"א ליין הנוער חוגג בחירות ישראל ומארח למופע המרכזי את הרכב הקלאב במופע בומבסטי רווי חומרים חדשים מתוך האלבום החדש בקרוב !! קהל:17+ 13.2
-ליין הגייז חיפה מארח את המגה די' גי' דודי שרון לסט בומבסטי ורווי חומרים חדשים במיוחד לכבוד יום האהבה (שימו לב ליין הגייז החדש פרטים מלאים בקרוב !!! קהל:גייז וחברים 14.2
-ANGLS (מקסיקו) השקה רשמית לקליפ BOMBASTOS (סירטונים יעלו בהמשך... 20.2
-פורום המעריצים הרשמי של הרכב הקלאב המוביל בישראל חוגג שנה (רשת תפוז חברים) פרטים בהמשך< 8.3
-הנוער בישראל חוגג פורים 2009 במגה קלאב האומן 17 השקת האלבום הרשמית לקהל הנוער בישראל דודי שרון וג'ואל לראשונה ברפרטואר מלא מתוך האלבום החדש !! חדר ועוד חדר,WAKBAC,יעקב 'BOMBASTOS תאריכים נוספים ייזרמו לתפוצה הרישמית שמופיעה כאן פרטים בהמשך... שבוע סוער חם ומטריף לכל חברי הפורום היקרים וכומבן המון הצלחה להרכב הקלאב הישראלי שמתחיל לחמם מנועים לקראת קיץ 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאללללה לפוצץ תגובות אוהב טל בר-זוהר :]

טלילוש מאמי תודה על החדשות החמות!

מווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואה! תודה על ה-כ-ל! אוהבים ומעריכים אותךך! מוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואה!

ישששששששששששששששששש איזה חדשותתתתתתתתתתתתתתתת

טל הפעם באמת כמו שאתה אומר השארת אותי בלי מילים ראיון מוחץ של ג'ואל היא כלכך מדהימה הוללך לצאת אלבום הרסני ביותר<<<<<<<<<<<<<<<< המייספייס פשוט אלוהי כמו שמתאים להם השירים החדשים נשמעים פ33ה אני בטוחה שהם יחזרו בגדול הם הרי נולדו בשביל לעשות לאנשים שמח<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< טל טנקס על כל המידע הכלכך אקטיבי !! שיהיה בהצלחה קליפ ואלבום מחכה עד מתיייייייייייייייייייי<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

מתי כל זה קרה פיייאא תותחים../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif

איזה מייספייס פשוט תענוג !!!!!
הקליפ הולך להיות גדול מהחיים !!!

אור enjoy

New member
אמאאאאאאא איייזה שירים במיי ספיייסס גאדדדדד

מתי משחררים לנו את good liar??? ואת יעקב???? אמאאללההה איזה שיר מהמםםם איזה קוללל יש לה שם נישמע כזה עדין יותר ממה שהיא בדרך כלל!!! תודהה תודהה תודההה לטל וצינקוומילו!!!!!!:):)

m0ral

New member
טל אני לא מבין....הקליף נערך מחדש ?!

כי הקרינו אותו במסיבת היומולדת של דודי.... מישו יסביר :]

TAL BAR ZOHAR

New member
אוקי הרעיון=

היה רעיון לדודי וג'ואל לערוך אותו מחדש ולבנות עליו פלייבק אחר אבל התוצאה יצאה (כמובן) ישראלית ולכן הם נאלצו להשאר עם העריכה המקורית והמדהימה ממקסיקו! מה שהעליתי לכם בטיז בלינק שצירפתי ביוטיוב זה חומר גלם ערוך מהקליפ המקורי :] כפי שציינת שהושק בבכורה פרטית במסיבת היומולדת וההשקה בTLV אני שמח לראות אתכם נרגשים ויש המון ממה אני מצפה לראות תגובות של כולכם (וזה חשוב לי אישית) המשך שבוע ניפלא טל =]

ציונעע

New member
כולם קוראים לו ,יעקב תקוווום !!(*)

עכשיו אני מבין על מה כולם מדברים .. אוקיי , אתם צודקים !!!!!!!! אמלההההה איזה קול כ"כ עדין
והקצב ? שלמות המלודיות קוברות ! גוד לייר אחד ההורסים . אני בפפטרה !

גרוזיה

New member
איזה רקע איזה שירים איזה ראיון שלמותתתתתתתתתת

איזה שבוע של חגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאפרופו... איפה יעקב ?!?!

כולם פה חוגגים וכתובים ... יעקב קצת נעלם

ELIRAN ZOAR

New member
הא האאאאא.. אז הנה השידור של רדיו דרום :)

אז לא פיספסתי יששששששששש אחחחח הפורום הזה טסססס... מצמצתי וכבר יש פול הודעות חדשות ועידכונים טל אתה מללללללללללללך ... אבל תרגע כן.. לא יותר מדודי :) מואהה ג'ולייטההההההה.... אחחח קברת אותי עמוק עם הטאקוס

למעלה