בלעדי לפורום הרשמי
חג שבועות

TAL BAR ZOHAR

New member
בלעדי לפורום הרשמי ../images/Emo172.gif../images/Emo172.gif../images/Emo172.gif חג שבועות

שלום לכל חברי הפורום של הרכב הקלאב המוביל בישראל < סופ"ש בדרך ואיתו בפעם הראשונה !!!!! רגע לפני שזה עולה כאייטם מרכזי (קבלו בכורה!!!! ========================================================= DUDI SHARON ענק הסצינה מדבר מוזיקה!! שאלון מורחב עם המגה די' גי ' דודי שרון היוצר והמפיק המוזיקלי הכי מסומן בסצינת הקלאב בישראל כולם כבר יודעים ומתככנים לו את ההבטחה הגדולה בתעשיית היורו -דאנס העולמי ולכבוש ברעדה את פסטיבל אולטרא. דודי שרון 28 ת"א עם רזומה לא פשוט לעיכול בכלל !! אחראי על ההצלחה הכי מנערת ,דיוות המועדונים JOUEL . יחד הוציאו את אלבום הבכורה שלהם THIS IS ME אי שם ב-2006 אלבום "אנדרגראונד" מהמשובחים שהסצינה ידעה ! רגע לפני סיבוב ההופעות בארץ ובחו"ל בין סגירת המיקסים לאלבום החדש שמיועד לצאת לקראת נובמבר 2008 החלטנו לדעת קצת יותר ממה שהצנוע שלנו מוכן לספק ומה מסתתר מאחוריי האדם שהכי אוהב להסתתר!! קבלו את היוצר והמפיק המוזיקלי הכי "נושך" בתעשייה ..והוא נושך !! שאלת המערכת: דודי או דודי שרון ? תשובה:לגמרי דודי ,הכי דודי . שאלת המערכת:דודי או דודי שרון ,מי יותר? תשובה:הבנתי את המשחק .... דודי לגמרי! ביום ובלילה כל שעה,דקה ושניה! שאלת המערכת:אז למה שרון ולא שם במה כמו סקאזי או טייאסטו ? תשובה:חח.. תשמע אני כנראה קצת יותר מחובר למציאות ממך,היום זה קצת מגוכך בעיניי לבוא לתעשיית הלילה היי אני די גי באגו או דאגו או פונזו (יוווו איזה קטע יש באמת שמות כאלה ..חח) אנחנו עם שחיי 24 שעות ביממה "אגו" ונושם אותו בלי סוף, מבחנתי להדביק שם מסחרי כזה או אחר נראה לי מצחיק ולא אמין ,לא הייתי מתחבר לעצמי , אז ברור שלא היו מתחברים אליי וזה סתם היה מרגיש לי לא טוב ,תחושה עצמית להישאר אני . שאלת המערכת:בכל זאת ,טייאסטו ? תשובה: שוב אני מדבר איתך על מדדים של הארץ הקטנטונת שלנו בוא תיכנס לפרופורציות. אני ממש לא חושב שזה מה שהופך אותך להיות היוצר הדי' גי' לכוכב אמיתי. היום כל ילד בן 12 לוקח קלידים מוריד תוכנה פרוצה מדביק לו ראסטה שנדבקת לפלטה שעליה דבוק שם מגוכך ויוצא לנגן בבר מצווה, אם היית מדבר איתי על לבחור שם לזמרת או שחקנית אני יבין אבל כאן הצניעות משתלמת והאגו מרגיש הרבה יותר בריא כשאתה יודע שמכירים אותך בזכות המוזיקה שלך וכל זה להישאר אנושי ובלי להשוויץ , שאלת המערכת: סקאזי או טייסטו? תשובה: פחות מתחבר לטראנס ,סקאזי בכלל לא מדבר אליי ואני יודע שהוא מצליח ובענק אישית עברתי את השלב שאני מתרגש ממוזיקה שעושה רעש לחינם,טייסטו לדעתי אי אפשר להיתכחש למלודיות הכובשות ,קשה לי להסביר אבל כנראה שהתעלומה בין אוהביי ההאוס קלאבינג לטראנס לא ייפתר לעולם בדיוק כמו השלום. שאלת המערכת: אפרופו מקשיב,אז מקשיב למי? תשובה:אני באמת פתוח ושומע הכל , אין לי בעיה לשמוע כל דבר שהוא באמת טוב, בעיקרון משהו שאני לא אוהב, אני לא שומע. שאלת המערכת: לא ניתפוס אותך יותר ספציפי בשמות מוזר לא? תשובה: חח..אתה מצליח לעצבן אותי בשעות של הלילה ,לא ,תשמע ,יש לנו המון מוכשרים בארץ, שתדע לך שאנחנו במגמת עליה ענקית מבחינת הסצינה הקלאבית הישראלית , ואנחנו מצטיירים בעולם לא רע בכלל ואם אפשר להחמיא קצת אפילו טוב מאוד עם שמות גדולים לא פחות , הקהל של היום לא פראייר ויודע בדיוק מה הוא אוהב לשמוע ומוזיקה טובה מהי. אבל אתה יודע..חו"ל זה חו"ל ,בעיקרון אני אוהב לשמוע את ההרכב "פייטלס" עוצר בי נשימה כל פעם מחדש. שאלת המערכת:וג'ואל לא עוצרת נשימה? תשובה:ג'ואל זה קטע מאוד חזק ועמוק בחיים שלי ,אנחנו מחוברים ויש בינינו כימיה שבאמת אין לזה הסבר,אנחנו עובדים כמו משוגעים סביב השעון, לפעמיים יוצא ממנה "הגורילה" אבל אני תמיד יודע לעשות לה את הבאלנס כשצריך ולהפך. אני גאה בה לאן שהיא הגיעה ולאן שהיא תגיע בעתיד. שאלת המערכת: ומה בעתיד? תשובה: שונא לדבר על זה .. שאלת המערכת:בכל זאת? תשובה:לא כדאי לך אם אני יפתח את הפה אני לא יסיים.. שאלת המערכת:אז עכשיו אני מוכרח לשמוע ! תשובה:כרגע אנחנו בשלבי סיום של המיקסים לאלבום החדש ,מופע חדש ומוכנים ללו"ז לא פשוט (ושזה לרגע לא יישמע קיטור)עם המון כוח ואהבה האלבום החדש בדרך עם המון הפתעות באמת אי אפשר להאמין כמה ג'ואל של היום שונה מהאלבום הראשון ,היום תמצא אותה יותר שרה ,יותר מתכוונת, יותר מבינה,יותר רוצה להבין,ממש לא בוגרת אבל מוכנה להתעמת ,להכתיב ולהדביק את הקצב באלבום החדש מה שבטוח זה יהיה יותר בומבסטי יותר ג'ואל. הופעות בארץ ובחו"ל ,ערוץ 24,פורום רשמי ברשת תפוז פסטיבל וחתיכת "אטום" שאני לא יכול לדבר עליו והכי חשוב הרבה מוזיקה ,טובה ..בעיקר! שאלת המערכת: מה ניסגר עם הקהל שלכם? תשובה:האהבה הזו היא אהבה שאין לה מתחרים,אני חושב שזה הסם הכי מבוקש והכי נעים ,לפעמיים אני שואל את עצמי למה אין לי ידיים ארוכות יותר לחבק את כולם בענק וגם בשביל למקסס יותר טוב ..חח . שאלת המערכת:אהבה עצמית או שאין הנחות הסט של דודי שרון 1-10 ?! תשובה:חחח..אם היית שואל אותי את השאלה הזו לפני כמה שנים היית מוצא בחור מאוד ביישן ועם ביטחון עצמי ששואף לריצפה,היום אני בנאדם חזק והפסקתי לריב עם עצמי אני שלם לחלוטין ולמדתי עם הזמן לאהוב את עצמי במאת האחוזים. לגביי החומרים שלי אני ביקרותי ברמה קשה ,אפשר לומר שאני כמעט "נאצי" לסאונדים ולבניית הקטע. פעם אהבתי להישתולל ולצאת מהנורמה עד שהתברר לי שסה"כ רציתי שישמעו אותי ,היום אין לי בעיה לנגן חלש אבל עדיין לתת בעיטה במקום הנכון ולהזיז לכם את התחת. אני חושב שאם לא הייתי אוהב את מה שאני יוצר לא הייתי יוצר את הקטע,אני יכול לשבת ולבנות קטע אפילו מצרחות שחלק מהדעות ומבחינתם זה קולני וולגארי יימצאו בקלות בתוך תוכם בעזרת כוסית שתסדר את "הכנות" ויעידו שמסתתרת לה גאונות פשוטה אך טובה. בכללי אני אוהב שהסט בנוי נכון והוא זורם לחוויה חלומית וחד פעמית, כל פעם מחדש. הרבה יותר חשוב לי שהקהל יבין על מה אני מדבר בסט ולהשמיע ברוב הסט חומרים שלי בעיקר אוהב לנגן קטעים שהקדימו את ולצאת ביציאה מרעננת, מאשר לדבר על המיקסים ש'מיקסים ולנגן חומרים של אחרים. שאלת המערכת:ובכל זאת מ1-10 ?! תשובה:אין דבר כזה, כל פעם זה משתנה האינרגיות לעולם לא יהיו דומות ואני ממש לא יכול להגיד לך שהחוויה שאני מרגיש באומן 17 או בטי אל וי דומה להרגשה לחוף צמח שדומה לחוף בקפריסין שתדמה למסיבה המרכזית בגאווה שתדמה למסיבה המרכזית בעזרת השם בברזיל ומכסיקו.מספיק הגדלות במשפט אחד תיתחנך. שאלת המערכת:אם לא היית מגה מגה מגה די גי' היית מגה מגה מגה מה? תשובה:אתה חתיכת יוז'ורלה יוזו'ר...מגה מגה יש ברשת מגה...אל תבנה עליי שום קונספט תשאיר את זה ל"וואנבי" טוב לי גם בלי כל ה"טראראם". ..בעיקרון הייתי בטוח שף מעולה וזה יעידו כל החברים שלי, המטבח שלי לא מפסיק לככב מעוף לספגטי קציצות שניצל ,לפעמיים אני אומר כמה הפלטה של הגז דומה לפלטה האמיתית. בשניהם צריך המון כישרון ואהבה. שאלת המערכת:דודי שרון הוא בעצם? תשובה:תשאיר את השאלה הזו לפעם הבאה..ד"ש אוהב המון. בלעדי !!! הסט החדש דנדש BOMBASTOS SUMMER 2008 מבית היוצר של DUDI SHARON כבר אצלכם..למה אתם מחכים "תעופו" !!!! http://www.upload-il.com/?d=40025D611 ===================================== סופ"ש נעים לכולם!! בהמשך השבוע ייצורפו האייטימים מאתרי חיי לילה מרכזי PARTY INFO ול"לודאים" בינכם הפתעה וגאווה עירונית,אני סומך עליכם ובכוח שלכם לפוצץ תגובות זה כיף וזה חשוב!! טל בר-זוהר

טל אתהההה בומבבבבההההההההה ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

טוב דודי הכי חמוד בעולם אהבתי רצח איך שהוא דבר פשוט הבנאדם הזה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חשבתי שזה אותו הסט מנאפה אבל זה לא וזה סט פשוט מדהייייםםםםםםםםםםםםם כל החומרים החדשים שלו איןןןן דבריםםםם כאלללללההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טל עשית לי את היווןוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם...........................

חחחח הוא הרג אותי מצחוקק

*לפעמים יוצא מג'ואל הגורילה שבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איןןן כתבה לפאאנים טל אתה חייב להביא את הלינק לכתבה כשזה יוצא אין אין איןןןןןןןן על דודי וג'ואליי שלייי איןןן מס 1 רצחחחח!!!!

Omriza

New member
חחחחח טל תודהההה חחח דודי מדהיםםם

גם אני נחנקתי מהקטע של הגורילה חחחחחח פשוט מדהים כמה ששניהם צנועים אין דברים כאלה...

טלטלטלטלללללל מי שרופפפההה עליייךךךךך../images/Emo25.gif

אייןןן על דודייייי כמה מווושללםם הבנאדםםם הזההה מלללךךךךך אמיתיייי
"כל ילד בן 12 לוקח פלטה שדבוקה עליו הרסטה שלו וממציא לו שם דאגו באגו חחחחחחחחחחחחחח גדווווווווולללללללללללל והקטע שיוצא מג'ואל הגורילה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אין מוכשריםםם אין על המוזיקה טל תמסור לדודי שהוא חייב להביןןןן שהוא מלללךךךךךךךךךךך חולה עליוווו יאללללה ביווווששש מוווווXXXXXההההההההההה<<<<<<<<<<<<<<<

יאאאהההה הסט שוננההה אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

בומבסטוס ודאפי ואיימי ווינהאוס רינטציה ינג יאנג קטלנייי פחחחדדדדדדדדדדדדדד ואיזו איכותתתתתת חורשת עד מחר ://// ואז ריתוק 14 יום מי פאקינננגגג גגאאדדדדדד :///////

גרוזיה

New member
איןןן על דודית פשוט מלך! מכונת להיטים מהלך../images/Emo13.gif

ראיוןןן הורס דודי יש לו ראש אני חולה עליוו הוא אמיתי כנה ונאמן מקצועי ברמות קשווותתת פאדנטטט פחחחדדד הוא וג'ואל זה באמת שילוב מנצח אין עליהם!

וווואאאאאאאאאאאאי הוא קרעעעעעעעעע אותי מצחוקק

ראיוןןןןןן מעלףףףףףףףף איןן עלייווו :p דודיי אתהה ה=מלך !

זיהוי קטעים עד כה !!

WHY 2008 DUFFY- STEPPING STONE JASON REAINTAZIA BOMBASTOS סט לפרצוףףף החומרים החדשיםם ליגה אחד אחד מרענןןן איןןן דברים כאלה כל היום הקשבתי לסט פשוט ענקקקק!!!! לא מצליח לזהות בשמות את הקטעים הנוספים מי שיודע מוזמן לעלות

אההה וכמובן הקטע הענק שלו לאיימי ווינאהוס פיא

איזה מיקס לא נמאס ממנו בחיי רק בגלל דודי התחלתי לעקוב אחרי המסוממת הזו חחחחחחחחחח

למעלה