בלעדי -נפתח עצומה למען ואדים בביקין

בלעדי -נפתח עצומה למען ואדים בביקין

עצומה זו נפתחה במטרה אחת , להכניס את מטיל הכידון ואדים בביקין לאתונה . במשך 3 וחצי שנים מנסה בביקין להשיג את המינימום ולאחרונה שבר את השיא הישראלי (81.94 מי') , והשיג פעם שניה את הקריטריון (81.84 מטר) אך לא מתחרות שניחשבת כתחרות קריטריון , הוא נימצא כיום בשיא הכושר שלו ובתוצאות כאלו יכולים להכניס אותו לגמר אולימפי בהטלת כידון . אני פונה כאן לכולם , להוסיף את שמם וכן כמה מילות תמיכה , ואני ידפיס את כל התגובות ויביא אותם לוועד האולימפי . כנסו ותחתמו גם - http://forumyes.com/index.php?showtopic=3911

עוד עידכון

60 חתימות , מעל 800 כניסות . מחר על הבוקר , כל התגובות בפקס לוועד האולימפי .

בוצע

הבוקר נישלח פקס (ארוך מאוד ) אם כל החותמים וגם הוא ישלח היום למעריב , ידיעות וחדשות הספורט .

apy ape

New member
כמה חתימות הושגו לבסוף?

והאם יש סיבה לאופטימיות???

תקראו בבקשה כולם !

שימו לב : עד עכשיו לא קיבלתי תשובה מהוועד האולימפי , שום יחס . לכן אבא שלי החליט להרים אליהם טלפון וקצת לצעוק אליהם ... - דבר ראשון עשו לו תחקיר מי מדבר בטלפון והם לבד קישרו לפי שם המשפחה שמדובר במישהוא שקשור לפקס . - דבר שני ידוע שהפקס הגיע אליהם במלאו עם כל החתימות (גם יתר החתימות) , ולגבי התשובה מה הוחלט לא הייה לפקידה תשובה . - בנוסף הוא שאל לגבי הפקס אז היא אמרה שהיא עסוקה וש"תשובה לפקס תענה בהקדם" ופשוט ניתקה את הטלפון !!! זה הוועד האולימפי בישראל !

למעלה