בלעדי: פרטים לגבי האלבום החדש!!!!!!

Ruhama2005

New member
בלעדי: פרטים לגבי האלבום החדש!!!!!!

טוב אני רוצה לפני זה שתידעו שהמידע הזה הוא מאווד בלעדי ואני לא רוצה שזה ידלוף לאנשים אחרים רק שזה יהיה בפורום תפוז!!אז אני רוצה להגיד לכם שהכול אמיתי אז בבקשה להאמין לי כי שילמתי לה 150 שקל בשביל זה אני בבקשה!!אוקיי??? יופי טופי תודה!! אז ככה: יש לי מגדת עתידות שקוראים לה חמוטל (פלסטינית מצד האמא ובוכרית מצד האבא) והיא קוראת בדיאט קוקה קולה. אז באתי עליה ואמרתי לה שאני רוצה פרטים על האלבום של דיימינדז כי אני פשוט לא יכולה לחכות לו יותר וגם כי שמוליק משגע אותי כל הזמן (שמוליק אני יהרוג אותך בסופו של דבר!!) אז קיצר היא אמרה שהאלבום ייצא ב7 לנובמבר השנה והוא יצליח מאווד וימכור 10000000000000 עותקים רק בקרית גת ושהוא יצליח מאודד בחו'ל ויגיע למקום הראשון במצעד הביליבורד האמריקני וגם למקום הראשון בתאילנד והודו!! אז כל הכבוד לבנות להישג הנאה!!! ואם אתם רוצים להאמין לי אז בבקשה ואם לא אז לא החלטה שלכם... תודה רבהה על שקראתם הכול שלכם ושל שמוליק "תעשה לי ילד" הפרה

../images/Emo12.gif

חחחחחחח טוב באמת נקווה שהוא יגיע לפלטינה
וחחחחח קרעת אותי עם "שמוליק "תעשה לי ילד" הפרה" שמעתי כבר המשפט הזה כבר היום חחחחח מעניין איפה
אבל בלי הפרה

חחחחחחחח כע הא? אני קוראת ש...

שרדבול יעשה לכם כנפיים!!!!!! רוחמה או אנערף את יודעת ששמוליק גם רוחני בערך כמו מיטל\ליטל? סליחה..שכחתי שעיוותת את זה לחמוטל. הוא מדבר עם קומונות {חכה חכה אני לא אשכח לך את זה לעוד הרבההה זמן :p} שלך, או שלא הכיבשה

חחחחחחח כן הוא מתקשר עם קומונות

וגם עם הימרי
"עצור אתה הומו" שמוליק תעשה לי ילדדדדדד אני אומרת לך, אני עוד אשים את זה בחתימה שלי

Ruhama2005

New member
להילה עם שלם בנשמהה... כנסי..

להילה עם שלם בנשמה (זה באמת השם שלך?חח כאילו אחותי איזה שם דפקו לך?? את צריכה לתבוע את ההורים שלך!!) חמוטל קוראת ביום ראשון בדיאט קולה,ביום שני בדיאט לימון ובשאר היא קוראת בשתן מחר נגיד היא קוראת בשתן וזה עולה 950 שקל! ובגלל שאני חכמה אז אמרתי לעצמי:"הייי רוחמה מה יותר עדיף,לקבל ממנה פרטים ב150 או ב950 שקל?!" אז אמרתי לה שתקרא לי בלימון וחסכתי לעצמי 700 שקל! להלהלהלה וכמובן שאני חיסכונית אז ב700 שקל שנשארו לי קניתי תחבושות של אוול דייז,בהמה של שוש הכווסווון,נרגילה ופוסטרים של האלילים שלי:הראל סקעת ודודידו. ושמוליק שלך?? צ צ צ צ צ צ צ צ צ צ תמשיכי לחלום אחותי... כי שמוליק שליי והתמונות שיש לי באתמול יכולות להוכיח את זה הכי טוב! שמוליק תעשה לי גדוד!!

Britney Boy

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo24.gif

דיייייי ימשוגעותתתתתתתתתתתתת אני יעשה ילדים לכולן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די רוחמה לשלטון הרגת אותי

חעחעחע הצחקת לי את האכוזון

וואלה אמ סליחה באמת שאני קטנה ואני לא צריכה תחבושות :\ ובמבה זה דבר מגעיל אבל שוש באמת כוסון!!! ושמוליק שלייייייייייייייייייייייייייייייייייי

Ruhama2005

New member
כןןןןןן

אחותי את לא יודעת איזה מעצבנות התחבושות האלו!! אני פעם אחד שכחתי ללבוש את התחבושת לבית הספר ופתאום באמצע שיעור היסטוריה ייצא לי (את יודעת מה...) ורצתי כמו מטורפת לשירותים כדי לקחת את התחבושות אבל אז גיליתי ששכחתי אותם בבית אז ביקשתי מהמורה שלי והיא הביאה לי!! אם את רוצה תמונות אז תגידי לי ואני ישלח לך יש לי הרבה תמונות של עצמי ושל איברי היפים אני אוהבת להצטלם

Britney Boy

New member
מי אמר שיש?;)

טל אמרתי לך ממזמן שנפרדנו חחח סתם אבל אני בקשר עם מישהי... סו :\

Britney Boy

New member
רווחמההה תיזהרי מפגרת חחחחחחחחחחחח

איזה דפוקה חחחחחחחחחחחחחח

למעלה