בלעכס

S H I L G I

New member
בלעכס../images/Emo176.gif

אתם חושבים שביטחון עצמי משפיע על המקובלות? למשל, יכול להיות בנאדם שיש לו ביטחון עצמי גבוה והוא לא מקובל? להיות מקובל מחייב ביטחון עצמי? נייטע נ.ב כן, זה דיון, תודה לאל.

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif לאו דווקא...

יש הרבה מקובלות בשכבה שלי שהן די שקטות ורק מסתובבות עם כל אלה שיש להן ביטחון עצמי ולמרות זה הן עדיין מקובלות והכל.... אבל מה שיש לציין ה שבהחלט ביטחון עצמי משפיע..כי אחרי הכל כולם רואים אותך ומכירים אותך..אחרי הכל צריכים להראות קצת נוכחות...ומי שמראה נוכחות יותר מתייחסים אליו...כמו המקובלות הנ"ל...!

s p i n e

New member
לדעתי..../images/Emo175.gif

לדעתי ביטחון עצמי מאוד משפיע על העניין של להיות מקובל בחברה או לא.. אדם שמייחצן את עצמו בצורה בלתי רגילה ומופרזת- זוכה לדעה שהוא בן אדם שיש לו גישה מסויימת, שיודע לעמוד על שלו ושל אדם שאפשר "לסמוך" עליו..
אני לא יודעת איך בדיוק להסביר את זה , אבל ככה זה.. אנשים נוטים "לאהוב ו"להעריץ" אנשים שבטוחים בעצמם.. אבל בעיניין של מקובלים זה ככה..
(לפני מה שקורה אצלי).:
ילדים שיש להם הרבה חברים, ואותם חברים נמצאים סביבם כל הזמן, מפתחים ביטחון עצמי, ויחד עם זה, מתרחש אצלהם איזה משהו והם בטוחים שהם מקובלים ושאף אחד לא יוכל להפוך אותם ללא מקובלים.. ולמרבה הצער- אלה שמקולבים- הם הערסים והפרחות, הפק"צות, או הסטייליסטיות אם תרצו, כי מה לעשות, הם אלה שיש להם כ"כ הרבה ביטחון עצמי, וביטחון עצמי שלילי.. והוא למרבה הצער סוחף את כולם. :\ הקיצור הביטחון העצמי בא עם ההרגשה ששאתה יכול להיות מקובל... בלע הסתבכתי :\ בלעע
יינתי לכם ת'שכל. :\ אוף אני בטוחה שאתם מבינים אותי.. או שלא?
טוב בקיצור, לדעתי הביטחון העצמי הוא דבר שנלווה ומקביל אם תרצו, לעצם היותך מקובל.וכן, להיות מקובל, מחייב ביטחון עצמי. (לדעתי בכל אופן..) הדס.

גאון שלי..עם כל הכבוד,ויש כבוד../images/Emo42.gif

אני חולקת על דעתך בנוגע לדבר מה:
להיות מקובל לא מחייב ביטחון עצמי
...לא תמיד... יש לי הרבה חברות שהן דווקא מאוד ביישניות והן מאוד מקובלות. אולי דווקא בגלל שהן חסרות בטחון עצמי זה ככה,כי אני לא יודעת איך אצלכם אבל אצלי בבי"ס מי שמפגין יותר מדי נוכחות וביטחון עצמי קוראים לזה "השווצה והתלהבות"-אני ממש ממש ממש לא מסכימה עם זה, אבל ככה זה...ואני לא יכולה לשנות את זה כי אני חונכתי שמי שמנסה לתקן את העולם ולגרום לכך שהכל יפעל כפי שנוח לו,הוא מסכן וראוי לרחמים... ~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~

לדעתי מאוד!!!!

ואז שיש לי ביטחון עצמי אני ממש מקובלת!!!! לדעתי זה מאוד עוזר ביטחון עצמי!! מאזז תחילת השנה יש לי ביטחון עצמי ואני ממש סבבה יש לי פי 1,000,000,000,000,000,000,000 חברים ובמיוחד בנים!!! כמעט כל בית ספר מכיר אותי 640 תלמידים והם יודעים שעם מתחילים איתי ברגל שמול זה ממש לו טוב@!!!! כי אני עושה להם חרא חיים!!! אבל לוא לכולם!!!

../images/Emo181.gif../images/Emo42.gifכן ולא../images/Emo4.gif

מצד אחד אם יש לך ביטחון עצמי יש לך אומץ להתקרב לחברה ולדבר עם כולם האנשים, אבל מצד שני - זה שיש לך ביטחון עצמי לא אומר שאנשים יקבלו אותך לחברה שלהם
.

למעלה