בלע מיכללל!!! תתעוררי|!!

shiroosh999

New member
בלע מיכללל!!! תתעוררי|!!

יש פה עשרה אנשים בערך שמגיבים יותר ממך. ואת בכלל לא מנהלת מאגניבה, את לא מנהלת כלום. והסקר זקן, בבקשה תשני אותו.
 

MikeY fReAk

New member
אז אולי נעלה רעיונות לסקר?../images/Emo79.gif

יותר קל להתלונן מאשר לעשות
 

MikeY fReAk

New member
אין לי רעיון.../images/Emo79.gif

והאמת אני בטוחה שכשמיכל נכנסת לפורום ורואה הודעה כזאת גם לה אין רעיון. נראה לי שביקורות כאלה עדיף במסרים אליה/להנהלתה (גם כי הפניה ישר אליה, מה השרשור הזה תורם לפורום?)
 
תודה על הביקורת הבונה.

והממ, אולי אני לא מגיבה כי אין לי מה להגיב..? כן, מנהל לא נהיה מנהל רק לפי מס' התגובות שלו. ואני לא מאגניבה? שיט. אני אלך לבכות עכשיו, ברשותך. ואל תתפלאו על התוקפנות. כבר חודשים על גבי חודשים שאתם נגדי. פלא שאני לא מגיבה?
 
ממ.אני לא נגדך.:]|ג'ירפה|

אני דווקא אוהבת אותך. באמת. :] ואני חושבת שאת מנהלת נהדרת. אע. ומאגניבה. ממש.
 

1Reebok

New member
אני לא נגדך.

רציתי גם לשאול את שירוש אם היא יודעת מה זה לנהל פורום, אבל עזבתי את זה. במה זה באמת יעזור.
 

shiroosh999

New member
אני לא תוקפת.

ואני מצטערת שזה נשמע כאילו אני מזלזלת. אבל אני אל מזלזלת, ואני מבינה שלהיות מנהלת דורש הרבה, אבל כאילו, במה כן כרוך הליות מנהלת? כאילו, מה כן מנהלים צריכים לעשות? והצעץת פעם אחת שנציע סקר ולא הלך, אי אפשר לשבת ולחשוב שתי שניות?
 
למעלה