בלע

© Tweety ©

New member
בלע ../images/Emo4.gif

אני כ"כ שונאת אנשים ששונאים סתם בלי להכיר ת´בן אדם. הומופוביה זה חרא בלע. אני ועוד כמה חברות שלי יושבות בהפסקה ומדברות על איזה סרט ואז חברה שלי מציינת שכולם שם הומואים ומאז במשך רבע שעה שמעתי משפטים כמו "זה נגד חוקי הטבע" "מה הם לא רוצים משפחה?" "זה מגעיל" "אלוהים יעניש אותם" ופאקה פאקה. שניסתי להגיד לה משו היא אמרה "שאני אבין גם את כזו" ופשוט הלכה מהמקום. דורשת כאפה. ואז שחזרתי הביתה התחברתי לאי סי ואני מגלה הודעה מרנינה מאיזה בחור שדיברתי איתו במשך תקופה ארוכה שהוא לא מסוגל לדבר איתי כי אני *אוהבת בנות*. אוף

LeeCooper69

New member
הוא לא אמור להידלק מזה?!?!

וכאילו, היית אומרת לאותה אחת שאמרה לך "שאני אבין, גם את כזו..." והלכה, "כן, אני כזו... את הראשונה שצריכה לדעת, לא?!?!?" והיא כבר הייתה מבינה את הרמז.... העבה! ואת, בתור לסבית (או שלא?) היית צריכה לקום אוטומטית וללכת, אלא אם את מחוץ לארון. אבל את לא.... אני במקרה כזה... הייתי צועק, משתולל, מעיף כיסאות ומחלק נשיקות לכולם.... אגב, אם החברות שלך לא מסוגלות לאהוב לסביות, הן לא מסוגלות לאהוב חלק חשוב ממך (אם את כן ואם את לא...)... אלו לא חברות....

TwelveEyes

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

לא צריך לקחת ללב כל מיני פוסטמות הומופוביות. הייתה לי אחת כזו במעגל החברים וברגע שהבנתי עם מה (מה, ולא מי) יש לי עסק, לא היססתי להעיף אותה לכל הרוחות (האמת שהעפתי אותה בעיקרון מסיבה אחרת.. אבל לא משנה
) והבחור בטח סתם חיפש לזיין אותך ולא עמד בזה (תרתי משמע
) כששמע שאת אוהבת בנות. אז שייקנה וזלין!!!!!!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

פוסתמות הומופוביות.. בעע.. אל תתיחסי אליהן יותר ממה שצריך, והבחור? אם זה מה שהוא עשה ברגע ששמע שאת אוהבת בנות,אין לך אפילו סיבה להתייחס אליו יותר
. לצערי יש לי אחת כזאתי, מצחיק אותי, ששנה שעברה היא לא התביישה לצעוק, " הומועעעעעים" על כל הדשא על שתיי בנים שנראו חשודים במקצת, וכשאני וחברתי שהיא, כנראה סטרייטית לגמריי התחלנו להתווכח איתה שזה לא משהו רע בהכרח, היא אמרה " הא, אז אתן דו מניות נכון?" שנה שעברה היא גם פתחה את הפה שלה, ואמרה כלמני שטיות, על ישרפו בגהנום, ונגד חוקיי הטבע וכו´.. השנה? השנה? לפניי שבוע שבועיים ישבנו במגמת אומנות, התענינו בגזירת עיתונים לחתיכות קטנות, וכשאיכשהוא עלה הנושא, והיא אמרה הומואים, אחת הבנות שם אמרה כזה, את אומרת את זה בהבעה של גועל, והיא התחילה להכחיש את זה..
לא מספק שהיא הומופובית,היא גם מכחישה את זה.

TwelveEyes

New member
../images/Emo6.gif

הן הכי משעשעות (ואני אומרת "הן" כי בחיים לא פגשתי בן שעשה ככה.. בנים לרוב מתגאים בהומופוביה שלהם.. בעעעע) כשהן מכחישות!! כמו שהפוסטמה הנ"ל, זו שסולקה לאחר כבוד מרדיוסי, הייתה עושה פרצוף נגעל כשהייתי מדברת על הומואים, לסביות, בי, סלאש וכל מה שביניהם, ואז כשהייתי אומרת "חלאס עם ההומופוביה, הא?" היא הייתה עושה לי פרצוף ואומרת "אני לא הומופובית! אני פשוט לא אוהבת הומואים."
חכמה ^^

תשמעי תראי

הומופובים בדרך כלל הם אנשים שמפחדים שאנחנו נדביק אותם במיניותנו וזה אומר שהם פגיעים שם ויכול להיות שהם בהכחשה אז אם נפתה אותם אז נגדיל את אוכליסיתנו ובסוף לא יהיו הומופובים רק אנשים שלא פוחדים ממניותם האמיתית מממ זה יכול להיות כיף וגם העבודה מהנה קצת
מייאו עד כאן ממשרדו של הפסיכי הבלונדיני
מחבב אוהב מת אדם ספליט

© Tweety ©

New member
בלע 2 ../images/Emo4.gif

חברה שחשבתי שהיא דיי טובה. והיה לנו קטע דיי מכוער התחילת השנה ופאקה פאקה זה לא משנה כבר וויתרתי על החברות שלה אבל היום גילתי שהיא אמרה לחברה משותפת שנראה לה שאני *אוהבת*בנות. בלע

LeeCooper69

New member
צאי מהארון... ככה היא לא תצטרך לשער

אבל תשקלי אם באמת שווה לך
אחרי הכל... גם מפסידים חברים
מצד שני... מרוויחים חברים (וחדר לבד בטיול השנתי *שיעול* מיניפולטיבי *שיעול*

dannnnnna

New member
חדר לבד בטיול שנתי זה לא יתרון...

זה דבר ראשון.. למרות שגם חדרים של 7 זה לא משהו אבל לא משנה.. הי אני רעננית..לוקחים אותנו למלונות יפים למי אכפת כמה בחדר?=) דנה שהרגישה צורך להשתתף קצת בפורום

LeeCooper69

New member
כן זה כן... במיוחד שאת עם סטרייטים

חסרי היגיינה אישית.... אני גם יכול להכניס את מי שבא לי :) תחשבי על איזה חגיגות ילכו שם.....

טוב אמממ

להיות בארון זה לא כיף נראה כאילו החולדות שם חברותיות אבל הן חולות ונושכות חוץ מזה חשוך שם קחו את רגליכם ובעטו בדלתות הארון צאו החוצה ונופפו בדגל צבעוני בצעידת ריקוד מחבב אוהב מת אדם ספליט

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo7.gif../images/Emo140.gif

אני ינצל פה את רגישותי אולי רגישות יתר על המידה אבל... אני מבין שזה כואב לאבד מישהו כי הוא גילה מי את באמת זה קרה פה לכל מי שיצא מקופסת ההסתרה הלוחצת וההורגת שלו אין פה עניין של ברירה אחד מהחברים לשעבר שלי היה בן 48 עם אישה וילד והסתיר את הזהות שלו מרבית החיים שלו(כן הוא מאד מבוגר יחסית אלי,אז מה?!?!)וזה לא הולך להסתיר את הזהות שלנו מי שאנחנו זה חלק מהמפתח לאושר שלנו לחיבור עם כל מה שטוב ויפה בעולם שלנו וזה כואב לאבד אנשים בדרך בגלל הזהות שלנו אבל זה חייב לקרות יש לנו את הזכות להיות מאושרים נתנו לנו מתנה אנשים אז אנחנו שונים זה לא דבר רע זה דבר מדהים אני לא אוותר על מי שאני למען אף אחד אני מקווה שכל מי שפה לא אתייאש לעולם וזה היה סוף ההתפרצות הספונטנית שלי עד הקיטשיות הבאה אדם ספליט

למעלה