בלע..

˜Me˜

New member
בלע..

יש לי בעיה. יש סוס, לא שאני מפחדת ממנו, אבל בכל פעם שאני מסנה לעבור איתו לקנטר- זוגיות/באק+החלפת רגל. זה לא משנה אם זה מעגל, כל המגרש, זה ממש לא משנה. מה אני יכולה לעשות, שלא יעשה את הבאק/זוגיות, ושלא יחליף רגל

animals lover

New member
איך את מנסה לדרבן אותו לקאנטר?../images/Emo107.gif

אם את נותנת לסוס דירבון חזק עם הרגליים יכול להיות שהוא נבהל מזה-אז תנסי להיות איתו טיפה יותר עדינה....

niko girl

New member
אמממממממממממ..........

את רוכבת עם דורבנות? כי אם כן אז את בטח תוקעת אותן יותר מידי חזק בתחת של הסוס. זה גם קרה לי! ואם את לא אז את חייבת להחזיק את הסוס להרים קצת אבל ממש קצת את המושכה ולעשות נשיקה קטנה ובעדינות להניח את הרגל שלך על התחת של הסוס ולהשאר עם התנוחה הזאת רק עד שהוא עושה כמה צעדים ואז לשחרר. וזה מונע את החלפת הרגל! וכדי שהסוס לא יעשה לך באקינגים והכל אסור לך בהתחלה לתת לו להוריד את הראש.כי אם הראש שלו למטה אז הוא יכול לעשות לך באקינגים וזוגיות!

Shai Felton

New member
כן גם אני לא הבנתי ת'קטע הזה../images/Emo175.gif

את הרגל החיצונית לוקחים ממש מעט אחורה.....

למה רגל על התחת?

הרגל החיצונית צריכה ללכת קצת אחורה... אבל לא עד התחת של הסוס..!

טוב ../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

אבל אם לא שמת לב אז אנחנו לא ראינו את ההודעה אחד של השני כי אנחנו כתבנו את זה באותה דקה... אז תרגעי..

טוב..

אבל אם לא שמת לב אז אנחנו לא ראינו את ההודעה אחד של השני כי אנחנו כתבנו את זה באותה דקה... אז תרגעי..

˜Me˜

New member
לא רוכבת עם דורבנות.

דבר ראשון. המדריך אמר לי לקחת לו ראש.. מוזר
קצת קשה להשאר בתנוחה מסויימת, בבאק/זוגיות...

TauraMan

New member
האם הסוס בועט. ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אחרי שהוא כמה צעדים בקנטר ואז הוא גם מחליף רגל או שהוא פשוט לא מוכן לעבור לקנטר? אם הסוס בקביעות בועט עם האחוריות תנסי להרים לו את הראש אחרי המעבר ולא לאפשר לו לשים את המשקל על החלק הקדמי. תנסי לתקן את עצמך, נגיד להעביר אותו בצורות שונות, עם הרבה קשר במושכות, בלי קשר במושכות, מישיבה קלה, מישיבה עמוקה עם רגל מאוד אחורה, עם רגל פנימית דוחפת מאוד החוצה, עם בעיטה אגרסיבית רגעית או קצב נבנה והולך. תנסי לשנות, בסוף תגלי מה הכי טוב לך ולו והכל יפתר. בעינין ההחלפת רגל זה בעיקר כי השיווי משקל של הסוס משתנה, תשאירי אותו כמה שיותר ישר ויציב.

˜Me˜

New member
אני לוחצת עם הרגלים,

נותנת נשיקה, ואז צעד באק/זוגית+החלפת רגל. ותודה

TauraMan

New member
נשיקה?? ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

עדיף שתקליקי עם הלשון. מעט סוסים מבינים מה הנשיקה אומרת להם. המעבר הנכון לקנטר הוא סגירת רגל פנימית חזק לכופף את הסוס סביבה בצורה לא נראת ואז עם הרגל החיצונית לקחת קצת אחורה ו"לדחוף" את הסוס לקנטר. אחרי הבאק זוגיה והחלפת הרגל הוא ממשיך בקנטר? תנסי פשוט להמשיך קצת על קנטר הפוך ולנסות לעשות לו החלפת רגל ברחיפה(פליינצינג') ותנסי הרבה לשחק עם עצמך כי בטוח משה מפריע לו אחרת הוא לא יה עושה את זה. תשני דברים אצלך לא לתמיד, רק כדי לראות איך נוח לו. בהצלחה!

˜Me˜

New member
הוא ממשיך בקנטר

על רגל לא נכונה. הוא לא יודע החלפה באוויר.

למעלה