בלע..

בלע..

אמ... אם כל כך רע לכם פה... וכל כך אתם נגד הפורום הזה... אז למה לעזאזל אתם לא פונים לפורום משוב???למה אתם לא עושים עם זה משהו? במקום לבוא לפה ולצעוק עד כמה הפורום הזה טיפשי, עד כמה זה ילדותי עד כמה צינית ועדי לא יודעות מה הן עושות בחיים שלהן... ועד כמה הפורום הזה צריך לעוף מהרשימה... אם זה כל כך מציק לכם כמו שזה נראה... למה אתם לא פונים להנהלה? כאילו... הם אחראים זלה! לא עדי, לא צינית.. ובטח שלא אנחנוש כותבים פה.. וכן שמחים על הפורום הזה. כי אולי זה איכשהו עוזר להבין כמה דברים, או להתמודד עם דברים.. אצלם אין מקובלים, לא מקבולים? אז יוןפי.. זה טוב.. אני שמחה.. כי זה אולי אומר שהן אצלכם מעמדות.. שכולם שווים. רק מה? לכולם יש את החברים שלהם וזהו.. אין מישהו שנפגע מזה... אבל לא! עובדה שבחצי מהבתי ספר בארץ.. כן יש את התופעה הזאת.. כן קיים מצב כזה.. וזה פוגע בילדים.. זה מציק לילדים זה מטריד ילדים... והכי חשוב.. זה מוריד להם את הרמת ביטחון עצמי לרמה של 100-(בקרשים במילים אחרות).. והפורום הזה עוזר להם להתמודד עם זה!! הפורום הזה עוזר להם להבין שגם הם יכולים להיות עם חברים.. שגם הם יכולים למצוא חן בעיני אנשים לפי איך שהם.. כי כן יש אנשים שאפשר להתחבר איתם.. כי כן ניתן לעזור להם ולפתור את הבעיה... וזו בדיוק המטרה של עדי וצינית... אתם באמת חושבים שעדי פתחה את הפורום כי אין לה חיים?? יכולה לחתום לכם... שיש לה חיים יותר מידי..(נכון עדי?
) ואני בטוחה שהמטרה היחידה שלהם היא.. להגיד לאותם נערים:" אתם לא מקובלים? זה המקום שלכם... פה נעזור לכם להתמודד עם זה.. פה נעזור לכם להבין שאפשר לפתור את זה... ואם כל כך לא נאה לכם להבין את זה. לא בא לכם להבין את זה.. אז אין לי מה להגיד לכם אלא: שפשוט אל תקראו פה!! אתם לא חייבים לקרוא כל דבר!! ובכלל... אם כל כך רע לכם פה... אז... פשוט תלכו...אף אחד לא מחזיק אותכם פה בכוח.. תאמינו לי... ולעדי וצינית... מעריכה אותכן על הפורום הזה... ותודה... כי מגיעה לכן...

אוחחח, הדרי הדרי הדרי ../images/Emo24.gif

תודה על המילים שלך. את צודקת. אוחחח אוחחח אוחחח. בין כל ההמולה הזו כאן, עשה לי טוב לקרוא את ההודעה הזו שלך [ואת המסר של דיתוש תוך כדי]. תודה. אין לך מושג עד כמה.

תודה רבה חמודה!

את ממש צודקת! כנראה שהיום היה ממש משעמם להם אז הם החליטו להרוס את הפורום הזה. תראי, אני גם בעד לשנות את שם הפורום הזה.. כי זה באמת יוצר תסיסה מסויימת. אני פשוט מאוד כמוך לא מבינה מה הקטע שלהם? אנשים נכנסים לכאן כל הזמן וכותבים ומציפים, כאילו אין להם משהו אחר לעשות בחיים?! יכול להיות שנושא הפורום כואב להם או משהו ובמקום לספר או לתמוך באחרים הם מתקוממים יש בזה משהו לדעתי.. אחרת הם לא היו נכנסים ובודקים כל שנייה מה חדש פה
יש גם משועממים כאלה שנהנים להרוס. רק תפוז יכולה לעצור את זה. תודה לך שאת כאן! ותומכת!! תודה מכל ה-

122333444455555

New member
זודקת ב-100 אחוז!

ואני רוצה להוסיף עוד משו קטן... לא רק ל-לא מקובלים הפורום הזה עוזר... הוא עוזר לכולם!! אני שאני לא ממש נחשבת בתוך לא מקובלת נורא שמחתי שנכנסתי לפה! כי נורא עזרו לי פה להבין!!! ובהזדמנות זו אני שוב רוצה להודות לכוללללכם!!!!!!! נורא עזרתם לי!!!!!! אני ממש שמחה שפתחו את הפורום הזה!!!!!!! -אני-

QuEeN oF mE

New member
מה קורה פה?

אני הגבתי על ההודעה הזאת כבר..מה נסגר איתי? בכל מקרה,את צודקת! אני באמת חשבתי על רוב הדברים..רק שלא בדיוק ביטאתי אותם..

למעלה