בלקפילד בהופעה בחנות בבוסטון בלקפילד בהופעה בחנות בבוסטון
H handlessman New member 30/3/07 #5 פחחח כמו איזה שני מפגרים, הוא צריך להסביר להם למה זה לא בסדר שהם שם... וכשהם באו אז סטיבן כל שנייה העיף לעברם מבט וראו שהוא יכול תוך רגע להתפוצץ מצחוק
פחחח כמו איזה שני מפגרים, הוא צריך להסביר להם למה זה לא בסדר שהם שם... וכשהם באו אז סטיבן כל שנייה העיף לעברם מבט וראו שהוא יכול תוך רגע להתפוצץ מצחוק
נ נר2 New member 30/3/07 #4 ../images/Emo207.gif הופעה של PT הופעה של PT מאותו הלינק למעלה.. מישהו יודע מתי צולם? האם זה מהDVD שלהם?
../images/Emo207.gif הופעה של PT הופעה של PT מאותו הלינק למעלה.. מישהו יודע מתי צולם? האם זה מהDVD שלהם?
B Benn Is Kane New member 1/4/07 #9 הוא לא צריך לעמוד ו/או להחליף/לשחק עם הפדאלים של האפקטים... הוא מנגן בלי נעליים בעיקר בשביל זה.
H handlessman New member 1/4/07 #10 חח עוד מישהו משועמם עכשיו בפורום... לדעתי דווקא יותר נוח נגיד לשחק עם הווא-ווא בנגינה כשאני עם נעל, אני יותר יציב...
חח עוד מישהו משועמם עכשיו בפורום... לדעתי דווקא יותר נוח נגיד לשחק עם הווא-ווא בנגינה כשאני עם נעל, אני יותר יציב...
Y You know im right New member 1/4/07 #11 אני שונא לנגן עם נעליים לא נוח לי להחליף עם ההחלפת אפקטים...
B Benn Is Kane New member 1/4/07 #12 חזרתי בשעה ההיא מפאב... וכמו שמי שמתחתי אמר, הרבה יותר נעים לנגן בלי נעליים, כשיש לך יותר חופש לרגל. גם יותר קל לשחק עם הוואה לדעתי.
חזרתי בשעה ההיא מפאב... וכמו שמי שמתחתי אמר, הרבה יותר נעים לנגן בלי נעליים, כשיש לך יותר חופש לרגל. גם יותר קל לשחק עם הוואה לדעתי.