בלק מאג'יק- בNrg

סיריוס1

New member
אחח...אותם ימים של קדם...איפה הם היום ? בלעם זה "בלי-עם" שזה "בלי-עם-נבחר" . שכן כאשר ישראל נבחרו לשמש את העולם והאנושות כתמצית האדם שמתפתח ומתרבה, קראו יצורי אופל וחושך "לא רוצים עם נבחר עבור האדם, לא רוצים שלאדם יהיה טוב, אנחנו רוצים אותו עבד ושפל וחסר עונג אצלנו בחושך...", ואז קרא קול מהשמיים ובלעם נולד, חבר שלו, שנולד גם באזור שלו, קראו לו "בלק" שזה "קלב" שזה "כלב", המסמל רצון להשליט סדר ולשמור על הטריטוריה כפי שהיא היתה קודם. ואיך היא היתה קודם ? , האדם שנולד לעולם הזה, היו אז הרבה יצורים שונים ומשונים היה צריך להילחם כל יום על חייו מאימת שדים וג'ינים ודרקונים איומים וערפדים שותי דם, הוא ברך וברך, עד שקם חצי אדם וחצי פיגווין ( גוף אדם וראש של פיגווין ) והקים את תרבות מצרים הקדומה, המצב היה כל כך בלתי נסבל שהיה צורך להקריב קורבנות לאלים שיעזרו קצת, שיהיה קצת נחת, לכן בנו להם מקדשי ענק ולמלך שמת בנו פירמידה כדי שימשיך להציל את האדם גם בעולם הבא שלאחר המוות, אפילו חנטו את גופתו לשם כך. אולם זה לא עזר, המצב היה קשה מאוד, כוחות תוהו וחושך איומים רדפו אחרי בני האדם ולא נתנו להם מנוח, חלקם אף התייאשו ומכרו את נשמתם לצד האופל מתוך צל של תקווה שאולי עדיף להיכנע ולא לסבול, אולם גם זה לא עזר, יצורי התוהו המשיכו למנוע מאדם כל בדל של שמחה ועונג, ואז , החליט האל העליון להכניס לעולם "עם", "עם" קטן ומוזר, שהוא יהיה בקשר ישיר איתו, הוא קרא לו: "עם ישראל", אבל אז קמו כל אותם יוצרי חושך ומחו בתוקף על ההחלטה הזאת. אז אמר האל, נעשה תחרות, ומי שינצח יהיה הצודק, בלעם נולד ואיתו בלק והם גדלו ונהיו לגדולים וחכמים וניסו לחסל את ישראל, והינה זה פלא, ישראל ניצח אותם. ומאז, ישראל משמש כמיקרו-קוסמוס של האנושות לשם הגנה מפני כוחות התוהו והחושך האיומים שכל רוצנם הוא לעשות מאדם שד נחות ועבד נרצע בלי זכויות. אולם, לא ולא, אנחנו כן ניצחנו, ומאז האדם חופשי ומאושר ושמח ובעל חירות. לכן מאז הנצחון הגדול על בלעם הרשע וחברו בלק האיום, אנחנו חיים כאן בעולם הזה באושר ועושר עד היום הזה וחוגגים את הנצחון הגדול במשתה וריקודים עד עלות השחר... סוף סיפור קצר. ../images/Emo16.gif../images/Emo63.gif

RainBird

New member
וואו, חצי אדם חצי פינגווין... אז אתה יודע מה? קח את השם שלי ארדן, תהפוך אותו לנדרא, ואז לא-נדר ותראה שיש לי אישיות מה זה לא מתחייבת... היחידים ששמעתי שמעוותים מילה בצורה כזאת הם רבנים פסיכיים, וכמה קבליסטיים בלי לקוחות. מצרים הייתה עתיקה יותר מהספר הזה יקירי. הספרים האלו נגררים עד לפני 3000 לפנה"ס, ומצרים (המאוחדת, כפי שאנחנו מכירים את תרבותה) היא מלפני 5000 לפנה"ס- כמה שפרטים מעצבנים כאלו נוטים להרוס לנו ברשעות... המציאות ההיסטורית כנגד תיקשורים רפים. "יצורי התוהו" שאתה מדבר עליהם- הם לא במקרה רובוטים מרושעים שעושים את דברי השדים אשר בשילטון נכון? כי אז תורת קרוי פרוסה לפניך. "ישראל ניצח אותם. ומאז, ישראל משמש כמיקרו-קוסמוס של האנושות לשם הגנה מפני כוחות התוהו והחושך האיומים שכל רוצנם הוא לעשות מאדם שד נחות ועבד נרצע בלי זכויות." אתה צודק, כי מצרים העתיקה הושמדה על ידי ישראל. לא, רגע... זה היה האיסלם. לא רגע... זה היה נפוליאון בסופו של דבר. "סוף סיפור קצר" מאוד קצר, כנראה בדיה, אבל חסר לי כל מיני מוטיבים אמנותיים שונים כמו כמה האיש-פינגווין היה רשע וענק בעל תשע עיניים ושבעה איברי מין כבירים. ארדן.

RainBird

New member
אמירה מתחמקת וילדותית. במקום לנסות לבאר, או אפילו לתמוך בטענות שלך אתה משליך אחריות מהאמירה שלך. ואתה יודע מה? זה לא רק שאני לא מבין אותך, הרבה אנשים אחרים בפורום טענו את אותה הטענה.

סיריוס1

New member
לא נורא, אני לא מושלם. אולם אנסה להסביר... ...בו נניח שאין היסטוריה אחת ומדע חד משמעי, בו נניח שכל הממצאים הארכיאולוגיים הם רב-משמעיים ויש להם הרבה קומבינציות נכונות. לאחר הנחות יסוד אלו, בו נביט בהיסטוריה ובממצאים וננסה להסביר על פי דעתנו האישית והיצירתית והמקורית, ומה נקבל ?!: סיפור קצר יצירתי ומקורי עם רמזים נחמדים לידע רוחני כלשהו שיש בו כדי לשפר תפיסת מציאות ולתת יכולות נוספות להבין את העולם כפי שחלק מאתנו מבין, נגיד החלק הנמוך תדר כמו למשל ההיבט החייתי שבנו... אולם אין כאן חד משמעויות או מדע מדוייק, זה אמנות בלבד. ../images/Emo192.gif

amphioxus

New member
זה שאתה אנטרופומורף לא אומר שאני... זה שאתה אנטרופומורף לא אומר שאני אוהב אותך פחות. לא אכפת לי איזה יצור הומאנואיד מיתולוגי עתיק אתה כל עוד אתה נותן לנו בנדיבות סמיילים בכל סוף הודעה... ובמהלכה..... ובתחילתה........ ואומר לנו להחליק את כל מה שאתה אומר כי סך הכל זה רק אומנות. אומנות שהיא רק עוד אחת ממיריאד האפשרויות האפשריות הנתונות לנו בבחירת ההיסטוריה האומנותית הסובייקטיבית בעלת השיח הדו-ערכי\תרבותי שנמצא במכנה המשותף של הבינה הקולקטיבית במעלה השלישית שנוצרת במהלך רזוננס אפקט קאזימיר שבין המיקרוטובולים התוך ניורוניים*. אני אוהב אותך. * גם אני יכול! יאיי!

amphioxus

New member
אר! סיריוס הגיע אלינו מיערות סקנדינביה... אר! סיריוס הגיע אלינו מיערות סקנדינביה הקפואים שבמיתולוגיה הנורדית היישר אל ארץ ישראל.

סיריוס1

New member
ווואוווו איזו קליעה בול ! יפה ונכון ! אכן מקום האהוב עלי זה יערות העד הצפוניים וגם יערות ארץ ישראל של לפני 2000 שנים, שכן ישראל היתה אז כולה יער אחד גדול עם חיות כמו דובים, אריות ועוד... מקווה שהתוכנית של ממשלת ישראל ליער את קו התפר עם פלסטין יחזיר "עטרה ליושנה" ונקבל יעריות-עד מתחת לאף... ../images/Emo39.gif../images/Emo203.gif../images/Emo42.gif

סיריוס1

New member
חדשות. כתבה שבה הראו... כי הממשלה אישרה תכנית מתאר ארצית התואמת לגדר ובה יש עיבוי משמעותי של יערות ולמעשה יעור כל הארץ החל מעמק יזרעאל ועד בא-שבע בתוואי האמצעי שצמוד לגדר הבטחון. שטח ענק. היה לפני כמה חודשים.

אורי רז

New member
מה ?! הייתי חושב שירצו שקו הגבול יהיה חשוף, כדי שמסתננים לא יוכלו להסתתר בצמחייה. [אני תומך בייעור, ובחדשות שמעתי שקק"ל תפסו שכל והחליטו להחליף את יערות האורן שנשרפו בעצים פחות דליקים ויותר ידידותיים לצמחיה סביבם.]

RainBird

New member
ואם הראו את זה בטלוויזיה, זה חייב להיות נכון ../images/Emo8.gif

Swicca

New member
XDDDDDDDDDDDD *סוגד לטלויזיה הכל יכולה... מזיל ריר ושומע צפצוף מוזר במקום שבו המוח שלו היה* 3:

RainBird

New member
מי זוכר בעונה האחרונה של באפי- את הפרק על אניה? שיש פלאשבאקים לעבר שלה שקראו לה שם אואד. יש cut secne שהכפריים צועקים- "תחביאו את הבתולות ואת עבודות החרוזים שלכם! טרוווללללל" ../images/Emo13.gif ענק.

neophile

New member
הממ.. אתה לא מדבר על Thoth במקרה? כי אז זה לא פינגווין אלה ציפור מגלן . (זה בהחלט דומה לפינגווין ומי יודע...)

סיריוס1

New member
כן, זה הוא, נושא את ראש הציפור...../images/Emo79.gif ...שחורה לבנה, צבעי מטטרון. הוא מאוד עוצמתי ואני היום די נזהר ממנו במסעות האסטרליים והתקשורים שלי עם מצרים הקדומה. הוא מודע אלי ומאוד חזק רוחנית. אמנם מוזר, הוא משדר אלי הרבה מאוד אהבה. אני לא מבין את זה, אולי זה מלכודת של חרטומים... ../images/Emo66.gif.

למעלה